Familylife

Zo dit vind ik echt STOM!

Oke, ik heb echt een paar dingen die ik stom vind. En waar ik me aan kan irriteren. Herken je dat? Ik maakte er een lijstje van, de dingen die ik echt stom vind. 

Laatste velletje toiletpapier, Ik vind het dus super vervelend als ik naar de wc ga. En ik nog maar een velletje wc-papier aan tref op de rol. Zeker als de rollen wc-papier op zijn op de wc!

Niet op tijd komen, ik haat het echt als ik zelf of mensen niet op tijd komen. Ik ben het liefst altijd te vroeg! En kan me dan ook gruwelijk irriteren als mensen te laat komen. En dan heb ik het niet over 5 a 10 minuten te laat komen.

 Zomer stop op tv, alsof we in de zomer geen tv kijken. Alles word dan herhaalt, leve netflix!

 Je zonnebril ophouden als je binnen bent, Serieus ik heb nog nooit ergens binnen de zon zien schijnen! En dan heb ik echt over in de supermarkt, of in huis.

Bellende mensen, en dan vooral als ze aan de kassa staan. Deze mensen zouden een verbod moeten krijgen in de winkel!

Dingen het niet doen. En dan vooral als je net iets gekocht hebt, het uit de verpakking haalt. En het dan vervolgens niet blijkt te doen. Dan maar weer geïrriteerd terug naar de winkel.

Als de kinderen blijven roepen/zeuren, soms zou ik willen dat er een uit knop op zat. Of dat ik ze gewoon begreep, en zij mij! Vooral als Thijme huilt, en gewoon vertikt om te vertellen wat er is.

Mis grijpen in de winkel, het overkomt me best vaak dat ik een aanbieding mis. En dan ben ik netjes op tijd, meestal op de dag dat de aanbieding in gaat. Online kijkend, en het daar ook al gewoon is uitverkocht. Ik snap niet hoe dat kan hoor.

Als je net lekker in je bed ligt, er dan toch weer uit moet om te plassen. Vooral in de winter, als het zo koud is. Dan baal ik echt zo erg. Dan moet ik weer helemaal mijn draai vinden.

Kinderen onder de chocopasta, dat je hem bijna met kop en kont wel in de wasmachine wilt doen. Die rotzooi krijg je zo moeilijk van de sneut af.

Verpakking die niet open te krijgen zijn, daar irriteer ik me echt dood aan. En dan nog vooral als er een duidelijke beschrijving bij staat.

Het huishouden, ja sorry dit blijft echt een terugkerend iets. Ik blijf er echt een hekel aan hebben sorry!

Mensen die bieden, bijvoorbeeld op marktplaats en dan ga je akkoord. En hoor je vervolgens niks meer! Uh ja hallo, doe dan geen bieding ofzo!!..

En zo zou ik denk ik nog wel eindeloos door kunnen gaan! Waar kun jij je nou mateloos aan irriteren? Of wat vind je echt stom?

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

1 Comment

  1. Ik kan me vreselijk ergeren als mensen de deur niet achter zich sluiten mijn man laat vaak deuren los staan en dan ben ik weer de sjaak om ze te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *