Familylife Persoonlijk Project

Weer samen met mijn weegschaal!

Al jaren was voor mij de weegschaal een no-go, iets wat ik het liefst vermeed. Wij hadden echt een haat liefde verhouding, hij kon het dan ook nooit goed doen. Ons huwelijk is dan ook vorig jaar compleet gestrand.

Ja ik was te zwaar, ja elk pontje ging door mijn mondje. En elke keer moest hij dat weer duidelijk maken aan me, elke keer wees hij me op wat ik verkeerd deed. De knop moest om, het moest echt anders! De knop ging om vorig jaar, wil je weten hoe dat kwam? Je kunt dat hier nog eens terug lezen.

Nu door middel van mijn operatie, werd het tijd dat mijn weegschaal weer uit de hoek kwam. Hij had nu wel lang genoeg straf gehad. Helaas had ik hem zo verwaarloost dat er een nieuwe moest komen. En die kwam vorige week, netjes bezorgt door de meneer van post.nl. Als een klein kind opende ik de doos van bol.com.

Het is een mooie glazen plaat met witte accenten. Hij voelt stevig en zwaar, heeft een mooi digitaal schermpje. Waar je alles mooi en duidelijk op kunt aflezen. Het mooiste vind ik nog wel , dat door middel van Bleutooth je hem kunt koppelen aan je telefoon. En daardoor blijven al je gegevens bewaart! En zie je precies wat je afvalt. Hij meet ook jeBMI , je vochtbalans en je botmassa en spiermassa. Je kunt er 8 personen aan koppelen. Zoals je leest een vrij uitgebreiden meting. We zijn er helemaal blij mee, en zouden hem ook iedereen aanraden.

De weegschaal is van medisana. En je kunt hem hier bekijken.

 

 

 

Dit artikel is zonder samenwerking geschreven.

 

 1,286 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *