Weekverhaal 2019

Weekverhaal 1.18

Leuk dat je meeleest met dit nieuwe weekverhaal, ik ontving ik super leuk pakket. We hadden een ziek kindje, en het afscheid nemen met Finn gaat steeds beter.

Vrijdag moest ik nog een ochtendje werken, en bracht ik Finn naar mama. Thijme was uit logeren, dus daar hoefde mama niet op op te passen. De tijd ging lekker snel op het werk, en ik ging meteen daarna door naar mama. Ik moest namelijk met Finn naar de logopedie, maar besloot hem wel even nog lekker te laten slapen. De logopedie ging weer goed, en Finn gaat met kleine stapjes vooruit. Pieter zou laat thuis zijn, dus mijn eet-menu werd omgegooid. Het werd pizza, iets waar ik de jongens altijd blij mee kan maken. Voor mezelf maakte ik een lekkere wok, met verse groentjes en garnalen. Precies genoeg voor een persoon, en erg lekker. Na het eten kwamen mijn nichtjes op bezoek, want we gaan binnenkort op vakantie samen. En we moesten even een spelletjes avond voorbereiden, De hollandse avond op de camping.

Zaterdag had ik een extra werkochtend, en mocht Pieter mee naar de zwemles met Thijme. Het viel me niks tegen om op zaterdag te werken, en voordat ik het wist was ik alweer thuis. Thijme had super goed zijn best gedaan met het zwemmen, en dat verdiende een frikandelbroodje. Het zonnetje scheen lekker, en we hebben de rest van de middag buiten vertoefd. Pieter had eind van de middag een vergadering, want het jaarlijkse Truckerskonvooi staat weer voor de deur. Als je denkt wat is dat nou? Kun je dat hier eens rustig terug lezen. Maar dit jaar word voor ons wel erg speciaal, maar dat lees je snel genoeg. Finn werd best wel overstuur wakker uit zijn middag slaapje, dus die was niet meer zo gezellig eind van middag.

  

 

 

Zondag was Thijme al om half 6 wakker, want hij was heel erg aan het hoesten. Met als gevolg dat ik samen met hem, om 6uur beneden zat aan een kop koffie. We besloten samen de film Ratatouille te gaan kijken, een leuke film over een Rat die goed kan koken. We hebben onze ochtend daar goed mee kunnen vullen. Omdat bijna onze trouwdag jubileum er aan komt, besloten we lekker uit eten te gaan. Samen met mijn ouders en de kinderen. We gingen naar een All you can eat restaurant, waar we heerlijk hebben genoten van het eten. De kinderen zich prima hebben vermaakt in de speelhoek, en ik heb genoten van de lekker sushi! Een goede afsluiter van het weekend.

  

Maandag mocht er weer gewerkt worden, en deze week ben ik aan de beurt om de kinderen naar school te brengen. Ik wist niet wat me overkwam toen ik zonder tranen weg mocht op de Peuterspeelzaal. Hij ging gewoon zwaaien bij de deur, en speelde weer vrolijk verder. Klein vriendje toch, zou je het dan eindelijk goed vinden? Pieter zorgde er wel voor dat de kinderen opgehaald werden bij Opa, want ik had na werk tijd nog een vergadering. Over bepaalde zaken die wel en niet goed gaan op de werkvloer, en over de verwachtingen van ons naar de klanten toe. Dat maakte wel dat mijn dag erg lang duurde, en ik toch wel blij was toen ik weer thuis was. De kinderen gingen net naar bed, dus snel een kus en hup naar boven.

Dinsdag was Thijme nog steeds niet helemaal lekker, en hij bleef hoesten. Ik maakte met hem de afspraak, dat als het niet goed ging, school papa zou bellen, en papa opa, en opa hem op zou komen halen. Gelukkig is dat niet nodig geweest, en is hij de hele dag lekker op school gebleven.De dag ging lekker snel, want het was best druk op het werk. Thijme die had gekozen dat we kip tandoori zouden eten, belofte maakt schuld! Pieter was laat thuis, dus voor hem bewaarde ik een bordje. Een vriendin van mij kwam langs voor onze greys anatomy avond, en zo was de dinsdag ook alweer ten einde.

Woensdag werd Thijme wakker met koorts, en die smeekte of hij bij mama mocht blijven. Dus in overleg met Pieter, besloten we hem thuis te houden. Samen brachten we Finn naar de peuterspeelzaal, en ook nu ging het afscheid nemen weer heel erg goed. We deden snel wat boodschappen, en haalde vers brood bij de bakker. Eenmaal thuis ging Thijme lekker een film kijken, en ik kon zo toch nog de was doen. Ik heb er eigenlijk geen kind aan, als hij alleen thuis is. Ik kon al me geplande klusjes doen, en hij liet zich wel horen als hij wat nodig had. Om twaalf uur konden we Finn weer ophalen van school. En na de boterham gingen beide mannen even lekker naar bed, bij Thijme zorgde ik ervoor dat de diffuser aanstond met een paar druppeltjes pepermint. Want merk dat daardoor het hoesten echt minder word, en hij makkelijker kan slapen. Eindelijk ging om 15:00u de deurbel, en stond GLS aan de deur, met een mooie grote doos. Daar was mijn bestelling van Young living, ik heb namelijk besloten om de starters kit te bestellen, om zo meer te kunnen met deze mooie oliën. Hier komt heel snel een mooie blog over.

  

 

 

 

Donderdag was het hemelvaart dag, lekker een dag samen met het gezin. We besloten een klein uitje te maken naar de van Cranenbroek in Schijndel. Volgens mij had heel Schijndel en omgeving die gedachten. Man wat is het daar toch altijd druk, en niet normaal. Maar we hebben wat we wilde hebben. Nieuwe tuinstoelen en kussens, een leuke sproeier voor de kinderen als het weer echt warmer gaat worden. Dus je snapt wel wat manlief de rest van de middag heeft gedaan? Juist, de tuin opgeruimd en alle oude stoelen weg en de nieuwe er neer gezet. Ow ja, ik kocht gisteren ook nog een nieuwe droogmolen van Brabantia, want die we hadden was zo aan vervanging toe. Dus die heeft hij ook nog even ingegraven, en geplaatst. Trots op me manneke hoor! Ik daarin tegen, maakte foto’s van alles wat er uit mijn Young Living pakketje kwam. Zetten meteen de diffuser aan, en dook achter mijn laptop. Ik kon zo mooi relax werken achter mijn laptop, en was t alweer snel tijd voor het eten! De kinderen kregen samen met Pieter een broodje hamburger, en ik at boontjes met een stukje vis. Na het eten brachten we de kinderen weg, want die gingen beide uit logeren.

  

 

 

Bedankt voor het meelezen, tot volgende week! 

 

 3,404 total views,  2 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *