Weekverhaal 2019

Weekverhaal 1.14

Hee hoi! Leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal! We hadden een heerlijk paas weekend, en genoten we volop van het mooie weer!

Zondag was het eerste paasdag! Wij begonnen onze dag met een heerlijk ontbijtje samen! En de jongens vonden het allemaal erg gezellig. Aan het einde van de ochtend gingen we naar vrienden van ons, zij zijn onlangs verhuisd. En het was tijd voor een housewarming. Het was een gezellig feestje, en het weer was geweldig! Toen we thuis kwamen, ging Finn lekker naar bed en doken wij de tuin in. Wat was het toch genieten zeg! Eind van de middag zijn we gaan fietsen, richting opa en oma. Daar gingen we gezellig samen eten, mijn zwager en schoonzus kwamen ook! Het was een heerlijke eerste paasdag.

   

 

Maandag stond tweede paasdag voor de deur. Thijme mocht logeren bij mijn broer, en daardoor hadden we een paasontbijt samen met Finn. Na het ontbijt zijn we lekker een stuk gaan wandelen, want ook vandaag was het weer prachtig! Toen finn eenmaal lekker naar bed ging, zijn wij alles klaar gaan maken in de tuin. We kregen een hoop mensen op visite , dus de tuin moest een beetje verbouwd worden. Er moesten 160 paaseitjes verstopt worden, die ik uiteindelijk maar binnen in huis heb verstopt. Buiten was het echt te warm, en dan zou het chocomelk worden. Ook verstopte ik het goude ei, wie deze zou vinden won een leuk prijsje. Hij werd uiteindelijk gevonden door Finn! Hij kreeg een mooie chocolade paashaas! Wat was meneertje trots! Alle paas eitjes werden netjes gevonden, en de rest van de middag hebben we heerlijk geklets en gegeten! Het waren hele fijne paasdagen!

   

 

Dinsdag had ik met een vriendin afgesproken om te gaan spelen in de speeltuin. Maar eenmaal in de speeltuin, was het heel koud. Er stond hier een best harde wind, en de zon was ver te zoeken. De kinderen hebben er niet zo heel erg last van, maar de moeders waren aardig aan het bibberen. We zijn dan ook halverwege de ochtend bij de vriendin thuis, koffie gaan drinken. En de kids konden daar nog even fijn verder spelen. Ze kregen allemaal een lekkere tosti, en wij genoten van een kop koffie. Toen we thuis kwamen ging Finn lekker naar bed, en keken Thijme en ik een film. Na het avond eten zijn we even een stukje gaan fietsen, de mannen hadden zo goed gegeten dat ze een ijsje hadden verdient.

  

 

Woensdag ben ik even met de jongens boodschappen gaan doen. Alleen hadden de jongens niet zo’n zin, dus op het moment van uit de auto stappen waren ze aan het mopperen. Ze bleven maar zeuren, en was het niet zo heel erg gezellig. Snel maar weer naar huis, zodat ze daar samen konden spelen. Ook dit verliep niet naar wens, want ik speelde de hele middag politieagent. Het leek wel alsof ze elkaar vandaag gewoon even niet konden luchten of zien. Alles wat Finn had wilde Thijme en andersom! Ik was erg blij toen Finn lekker naar bed ging. Thijme mocht even op de iPad, en zo kon deze mama even op adem komen voor de tv.

 

Donderdag moesten we helaas een wekker zetten, want Finn moest naar de logopedie. Vanuit daar maar meteen de week boodschappen gedaan. En nu snap ik weer waarom ik dat het liefst alleen doe! Toen we thuis kwamen was ons mam er, die helpt me eens in de twee weken met poetsen. Ik zal hier binnen kort een blogje over schrijven! We dronken samen koffie, en ik ruimde alle boodschappen op. Er staat volgende week een vriendenweekend op de planning, en mijn schoonzus kwam langs om te boodschappen te bestellen. We gaan met een grote groep, veel kindjes, dus veel boodschappen. Het is gelukt, en als het goed is komt AH deze netjes bezorgen volgende week! In de middag zijn we nog even het dorp in gegaan, ik moest nog wat kleine dingetjes halen. Na het avond eten, was het tijd om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik doe namelijk on de 5 weken, mijn bikinilijn laten laseren. In hoop niet meer te hoeven scheren. Een behandeling die zo gepiept is, en niet geheel gevoelloos is, maar ook niet super pijnlijk.

  

 

Vrijdag gingen we al vroeg op pad, samen met de vriendin van mijn broer en kids. Wij wonen namelijk op een half uur rijden van Duitsland. En daardoor gaan we regelmatig shoppen daar! Vooral de cosmetische producten en luiers en billendoekjes schelen heel veel daar. Ik ben altijd wel een flink bedrag kwijt, maar kan dan wel weer minstens een half jaar vooruit. Het was een gezellige ochtend, en we waren beide goed geslaagd. Finn viel in de auto op weg naar huis in slaap, wat betekende dat meneer eenmaal thuis niet meer naar bed wilde. Het werd uit eindelijk nog een lange dag, want niet slapen betekent wel dat hij eind van de middag heel chagrijnig word. We gingen na het avond eten, langs bij de buren. Die vertrokken die nacht naar Turkije voor een welverdiende vakantie. En dan moeten we natuurlijk even een fijne vakantie wensen. Later op de avond kwam een vriendin gezellig langs op de thee, en konden we heerlijk bij kletsen.

  

 

Zaterdag was het Koningsdag. Zo mooi als dat het weer vorig weekend was, zo vies was het vandaag. Tussen de buien door zijn we naar de rommelmarkt geweest, samen met mijn ouders en broer en schoonzus. We kochten leuke dingen voor de jongens, een nieuw fietsje, nieuwe racebaan, Bumba knuffel en een leesboek. Ze waren weer goed verwend beide! Thijme wilde graag bij opa en oma blijven, dus gingen wij met Finn naar huis. Die ging lekker naar bed, en wij keken tv op de bank. Eind van de middag hebben we Thijme weer opgehaald, want we gingen gourmetten bij vrienden. Het was erg gezellig, en de jongens hebben heerlijk samen gespeeld met hun zoontje. Geen Koningsdag zonder een tompouce, dus die aten we na het eten bij de koffie. Genietend van hoe de kinderen samen kunnen spelen. Meer heb je dan toch niet nodig?

  

 

Bedankt voor het meelezen met dit weekverhaal! Volgende week hebben ze nog een week vakantie, en staan er weer leuke dingen op de planning! Tot volgende week!

 

 1,630 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *