Weekverhaal 2019

Weekverhaal 1.13

Hoi Hoi, leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal. Helaas is er vorige week geen weekverhaal online gekomen, dit omdat ik er voor koos om lekker te genieten van het mooie weer. Ik probeer daarom vandaag weer een mooi weekverhaal voor jullie te schrijven.

 

Maandag was het een fijne werkdag, die voor mij vroeg begon. Pieter bracht de jongens naar school, en bij Pieter ging het afscheid nemen goed bij Finn. Hij mocht na het spelen zo gaan om te gaan werken. Helaas is dat als ik hem weg breng wel anders. Mijn werkdag ging snel, en voor ik het wist konden we alweer naar huis. De gastouder had Finn naar mijn moeder gebracht, wat erg fijn was. Want dat scheelde mij een ritje met de fiets. De kinderen waren blij dat mama er weer was, en we hebben heerlijk gegeten samen. Toen we thuis kwamen was het nog best lekker weer, en hebben de jongens nog fijn buiten kunnen spelen.

Dinsdag hadden we een vroege werkdag, en ik besloot weer op de fiets te gaan werken. Wel was het een stuk kouder dan gisteren, maar ja April doet wat hij wil. Ik was erg blij toen de dag erop zat, en de kinderen thuis werden gebracht door Oma. Na het eten zijn we nog even lekker gaan spelen, en zijn we lekker op tijd naar bed gegaan allemaal.

Woensdag is normaal een vrije dag, maar omdat er zieken waren heb ik aangeboden om te werken. Ik bracht Thijme naar school, en ook Finn mocht weer naar de peuterspeelzaal. Helaas ging het afscheid weer niet zo goed, en waren er vele dikke tranen. Dit blijft voor mij best lastig, vooral ik nu ook moest gaan werken. Want ik zit dan toch niet helemaal rustig, maar als ik dan later hoor dat hij niet lang heeft gehuild, dan verdwijnt dat kleine schuldgevoel. Thuis hebben we dan ook flink geknuffeld, en lekker samen een broodje gegeten. Finn ging lekker naar bed, en Thijme kroop op de bank. Eind van de middag was het tijd voor Finn om te gaan voetballen, samen met zijn vriendje Raf. Het was een leuke les, alleen hadden beide mannen er weinig zin in. Thuis was de stukadoor bezig op zolder, want dat project loopt ook nog steeds. De slaapkamer van Thijme gaat daar gecreëerd worden. Hij was helemaal trots, dat zijn oom de muur kwam mooi maken.

  

Donderdag was het voor mijn gevoel haasten, Thijme moest naar school en ik moest met Finn naar de logopedie. Tenminste dat dacht ik! Helaas had ik me vergist in de tijd, en zat ik een uur te vroeg bij de logopedie. De afspraak tijd die we eigenlijk hadden, kon ik niet , want de tandarts stond ook nog op de planning. Dan moeten we toch ook wel even schakelen, als de ochtend anders loopt! Ik ben uit eindelijk maar de boodschappen gaan doen voordat we naar de tandarts gingen. Toen we eindelijk thuis kwamen, en ik een kop koffie had kwam de rust een beetje terug. Finn was lekker aan het spelen, en ik ruimde een beetje op. Uit eindelijk kon Finn lekker naar bed, en ben ik toch maar even op de bank geploft. Onze oppas kwam rond kwart voor drie, want ik moest Thijme ophalen op school, en had aansluitend een gesprek met de juffrouw. Vanuit karakter kwam onze behandelaar Thijme observeren in de klas, en dat moesten we even samen bespreken.

Vrijdag mocht ik weer een ochtend werken, en bracht ik de kinderen naar Oma. Daar zijn ze super lief geweest, en hebben goed geluisterd naar Oma. Finn had wel maar kort geslapen tussen de middag, dus die heb ik even goed bezig moeten houden de middag. We bakte samen een lekkere chocolade cake, en de jongens mochten hem versieren. Mijn ouders kwamen eind van de middag, want die aten lekker mee. Een grote gezelligheid aan tafel, en vooral als Opa er is natuurlijk. Na het eten was het tijd voor een kop koffie, met een plak van onze eigen gemaakte cake.

  

Zaterdag, eindelijk weekend. Pieter ging verder op zolder, en Finn ging papa helpen. Ik mocht gezellig met Thijme mee naar zwemles. Hij deed het zo goed, ben zo trots. Zijn buikbandje is af, en hij heeft alleen van de duo bandjes een enkel bandje om zijn armen. Toen we thuis kwamen was het klus team hard aan het werken. Maar er moest toch echt even gegeten worden, ik had pannenkoeken beloofd. Dus die moet je dan ook echt maken voor ze, vooral als je ze beloofd hebt. In de avond hadden we een verjaardagen bij vrienden van ons, en daar was het erg gezellig. Gelukkig hadden we een oppas in huis, en hoefde we niet echt op de tijd te letten. We hebben fijn gekletst en gedronken en gehapt.

  

 

Bedankt voor het meelezen met dit weekverhaal, een reactie is altijd leuk! Tot volgende week! 

 

 1,373 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *