Weekverhaal 2019

Weekverhaal 1.12

Leuk dat je meeleest vandaag, met een nieuw verhaal.
Het was soms een beetje rennen en vliegen deze week, maar ja daar ben je mama voor! 

 

Maandag begon onze nieuwe werkweek, en ik mocht vroeg beginnen. Pieter bracht de jongens naar school, en gelukkig ging het afscheid nemen goed bij Finn. Het blijft toch elke keer weer spannend als we hem wegbrengen! Mijn werkdag ging lekker snel voorbij, en voor dat ik het wist was het tijd om Finn op te gaan halen. Hij vind het spelen bij onze gastouder ( tante ) zo leuk, dat hij niet eens door had dat ik er al was. Nog even snel bij kletsen, en dan door naar Oma. Daar mogen we lekker mee eten, en Thijme had bloemkool uit gekozen. Met onze gevulde buikjes snel naar huis, want een vriendin kwam oppassen op de jongens. Ik mocht door naar Nijmegen, voor een bijeenkomst bij karakter. Het is een bijeenkomst met heel veel informatie, die na een lange dag werken nog eens extra energie kost. Maar de moeite waard, alle informatie die je kunt krijgen is meegenomen.

Dinsdag begon mijn dag nog vroeger op het werk, want ik moest om 07:00u beginnen. Mijn schoonvader haalde Finn op, en Pieter bracht Thijme naar school. Ondanks dat mijn hoofd eigenlijk nog vol zat van alle informatie van maandagavond, heb ik de dag toch overleefd. Kon gelukkig wel iets eerder naar huis, om daar lekker met de kinderen te eten. Het was heel gezellig geweest bij Opa, en dat werd al etend verteld aan tafel. Fijnste moment van de dag! ( als er geen strijd is om het eten natuurlijk) De kinderen gingen lekker op tijd naar bed, Pieter was laat thuis. Dus deze mama had de bank voor haar alleen!

Woensdag bracht ik de jongens naar school, en ging ik door om wat boodschappen te halen. Thuis ruimde ik alles op, en ging ik er even met de stofzuiger door heen. Een vriendin kwam, want ze kwam oppassen op de kinderen. Ik moest namelijk naar Velp, het was tijd voor het bloedprikken, want de medische controle staat er weer aan te komen. Aansluitend hadden we weer een groepsbijeenkomst met de dames. Het was een erg gezellige middag, en hebben elkaar mooie waardevolle complimenten gegeven. We zijn alweer bijna een jaar geleden geopereerd, en je leert elkaar steeds beter kennen. Toen ik thuis kwam, was Pieter nog niet terug van Karakter, en Finn nog niet thuis van het voetballen. Ik begon vast met het bakken van de pannenkoeken, en zo kon iedereen aanschuiven toen ze thuis kwamen.

  

Donderdag mocht Thijme weer lekker naar school, en moest ik weer snel naar huis. Er zou een mannetje komen voor het nakijken van onze ketel. Ons mam die kwam, om een kop koffie te drinken. Helaas kwam er geen mannetje voor ketel, want de klus voor ons liep erg uit. Voor niks zo gehaast dus. Ik ging eind van de ochtend met Finn naar de logopedie, en sprak daarna af met mama bij de bakker. We besloten samen lekker een broodje te gaan eten, en daarna nog even snel wat boodschapjes te halen. Ik kan nog wel eens wat vergeten! Pieter was laat thuis, dus ik bracht de kinderen lekker op tijd naar bed. Nog even samen in bad en gek doen voor het slapen gaan.

 

    

Vrijdag gingen de jongens naar ons mam, zodat ik kon gaan werken. Het beloofde mooi weer te worden, dus bracht ik ze op de fiets weg. Ze hebben heerlijk samen gespeeld bij oma, en dat kon uiteindelijk ook lekker zonder jas. Vanuit het werk ging ik eerst nog even naar huis, zodat onze hond even naar buiten kon. Die vond het zo lekker in de zon, dat hij niet meer naar binnen wilde. Ik maakte vast een grote pan tomaten soep, want we krijgen eters. Ons mam appte dat Finn wakker was, dus kon ik beide mannen weer ophalen. Verder hebben we heerlijk buiten in het zonnetje gezeten, en hebben de jongens lekker gespeeld. Mijn broer,schoonzus en ouders kwamen eten, omdat de kapper zou komen. Onze jongens zijn weer mooi geknipt, en kunnen er weer even tegen aan!

  

Zaterdag was een klusdag, want de airco werd geplaatst. Thijme gaat verhuizen naar de zolder, en daar kan het in de zomer heel erg warm worden. Ik ging ondertussen met Thijme naar zwemles, en Finn mocht even met mijn ouders mee. DIe word namelijk heel erg ongeduldig van zwemles, en wilt het liefst zelf mee zwemmen of zet de boel op stelten. Toen we thuis kwamen maakte ik voor alle mannen een lunch, en nam zelf nog een soepje die over was van gisteren. De rest van de middag hebben we heerlijk buiten kunnen vertoeven, en kunnen genieten van het lekkere lente weer. Toen het tijd was om te gaan omkleden, hebben we Finn wakker gemaakt, en hun logeerspullen in gepakt. Wij gingen namelijk een avondje op stap, en de kinderen mochten bij opa en oma logeren. Op naar mijn nichtjes waar we gezamelijk deden eten, om daarna samen naar het Gelredome te gaan. We gingen samen naar Snollebollekes live in concert. Het was een super leuke avond, die heel erg druk was.

  

 

 

Bedankt voor het meelezen, wil je reageren doe dat dan hieronder! Tot volgende week! 

 

 1,785 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

1 Comment

  1. Wat een leuke week weer om te lezen en fijn dat Snollebollekes zo leuk was 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *