Weekverhaal 2019

Weekverhaal 1.11

Hoi leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal.
Zo hadden we onze eerste ouderbijeenkomst, en was het heel erg lekker weer. 

Zondag was het een heerlijke rustige ochtend. Helaas was het weer wat minder, maar dat mocht de pret niet drukken.Tussen de buien door zijn we gaan wandelen, en kochten we onderweg eieren en appels. Die natuurlijk thuis meteen gegeten moesten worden, want hier zijn de jongens gek op appels. Eind van de middag kwamen mijn ouders, en de ouders van Pieter. We hadden hen uitgenodigd om te komen eten, en we hadden stiekem kadotjes voor ze gekocht. Dit om ze te bedanken voor alle oppas uren, en het opvangen van de kinderen als wij zijn werken. Er werd lekker chinees bezorgt, en dat viel goed in de smaak bij iedereen.

   

Maandag was het tijd om te gaan werken, ik hoefde maar alleen de ochtend. En dat was eigenlijk wel heel erg lekker! Mijn schoonvader haalde Finn op van de peuterspeelzaal, en bracht hem vast naar ons huis. Daar kreeg hij lekker een boterham van Opa, en kon hij daarna lekker naar bed. Toen ik thuis kwam om een uur, lag Finn al heerlijk te slapen. Ik hoorde ik via de tv en mijn schoonvader wat er die ochtend was gebeurt in Utrecht. Je hoort het altijd aan van andere landen, en dan leef je heel erg mee. Maar nu gebeurt het in je eigen land, en dan komt het allemaal toch wel heel erg dichtbij. Toen ik later die middag Thijme ging ophalen op school, was ook daar de gebeurtenis het gesprek van de dag. Na het eten kwam onze oppas, want Pieter en ik moesten naar karakter. Wij hadden daar onze eerste ouderbijeenkomst, met als hoofd onderwerp Autisme. Het was bijeenkomst 1/3 en we mochten allemaal ons verhaal doen over onszelf en onze kinderen. Het was een leerzame bijeenkomst, maar kost wel veel energie.

  

Dinsdag mocht ik weer de hele dag werken, en de dag duurde een beetje lang. Ik merkte dat de avond toch wel heel veel energie had gekost. En ondanks het goede slapen, ik toch nog best moe was. Maar goed, er moet gewerkt worden, dus hop door gaan. Vanuit het werk bracht mijn schoonvader de kinderen naar huis. Dit was erg fijn, dinsdag is altijd best haasten met eten koken. Ook is dinsdag serie avond, dus mijn vriendin kwam eten, om daarna samen voor de buis te kruipen. Pieter was niet heel laat thuis, want die had nog een vergadering na het eten. Beide waren we erg moe, dus we hebben maar een serie gekeken. En zo kon ik nog lekker op tijd naar bedje toe.

Woensdag was een heerlijke vrije dag, en de kinderen gingen weer beide lekker naar school. Het afscheid bij Finn ging maandag heel erg goed, helaas was dat vandaag anders. Toen was het weer een groot verdrietig gebeuren, en wilde hij het liefst weer met mama mee naar huis. Eenmaal thuis ben ik lekker gaan opruimen, poetsen, en ook een beetje tv kijken. Wat vliegen die woensdag ochtenden toch altijd voorbij als je alleen bent. Want voordat ik het wist kon ik de jongens alweer op gaan halen, en was het tijd voor de lunch. Na de lunch ging Finn lekker naar bed, en kroop ik met Thijme op de bank. Tijd voor een film, en even rust. Pieter was optijd thuis, want hij mocht vandaag mee met Finn. Die mocht weer lekker gaan voetballen bij FC Dreumes. Ik ging met Thijme naar karakter, voor onze wekelijkse bijeenkomst.

  

Donderdag was een hele drukke dag. Ik maakte hier een PLOG van! Die je natuurlijk hier nog eens rustig kunt terug lezen.

Vrijdag was het tijd voor een ochtendje werken. De kinderen bracht ik weg op de fiets, naar mijn moeder. Het was niet echt een hele drukke ochtend, maar de tijd ging wel snel. En voordat ik het wist kon ik alweer lekker naar huis. Finn lag nog lekker te slapen bij mijn moeder, dus fietsen ik eerst naar huis. Zodat Sjors even naar buiten kon, en ik een boterham kon eten. Toen toch maar weer de fiets op, om te gaan kijken hoe het bij mama was. Finn lag nog lekker te slapen, dus ging ik samen met Thijme en mama naar buiten. Wat was het toch lekker weer, het was echt genieten buiten. Toen Finn eenmaal wakker was, zijn we lekker naar huis gefietst. We gingen nog even op ziekenbezoek bij ons buurmeisje. Die geopereerd is aan haar keelamandelen, de kindjes wilde even een kusje en knuffel brengen. Het weer was nog steeds erg lekker, dat we er nog even uit liepen.

Zaterdag was het voor mij tijd om weer te gaan IPL’ en. Oftewel het laseren van de bikinilijn, samen met een vriendin en een vriendin van haar gingen we al vroeg op pad. Het laseren heeft bij mij al een goed effect, want er is niet veel haar meer te vinden op mijn bikinilijn. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten, en ik vind het qua pijn wel mee vallen. Het is wel wat gevoelig, hoe verder ze down under gaan. Toen we thuis kwamen, was Pieter met Thijme naar zwemles. Ik ging nog even lekker broodjes halen wij de winkel, zodat we lekker samen konden lunchen. Finn ging lekker naar bed, en mijn vriendin ging weer naar huis. Later in de middag besloten we nog even een kijkje te gaan nemen bij Harms Hoeve in Malden. Daar waren deze ochtend lammetjes geboren. Voor iedereen die in de buurt woont van Malden, is dit echt een aanrader. Het is zo leuk! De kinderen mochten de lammetjes melk geven, de koeien brokjes, en je kon de koeien aaien. Ook konden ze lekker spelen in de zandbak, of rond rijden op speelgoed tractors. Binnen in de Hoeve kon je lekker zitten, en genieten van allerlei lekkernijen. Het was echt een leuk uitje! Thuis zijn de jongens lekker in bad gegaan, want er zat overal zand en hooi. Na het eten gingen Pieter en ik naar een verjaardagsfeest van mijn Broertje. Het was erg gezellig, en altijd leuk om een deel van de familie weer te zien.

    

 

Bedankt voor het meelezen met dit weekverhaal! Wil je reageren?
Doe dat dan hier onder, of op social media. Tot volgende week! 

 

 1,547 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *