Weekverhaal 2019

Weekverhaal 1.10

Hee Hallo, gezellig dat je meeleest! Er staat weer een leuk nieuw weekverhaal klaar voor jullie! We hadden een verrassing, en Finn ging voor de eerste keer voetballen!

Zondag was het tijd om mijn schoonzus te verrassen! Zij verwacht haar eerste kindje, en daar hoort natuurlijk een babyshower bij. Samen met nog twee schoonzussen organiseerde wij een verrassings feestje. Ze had tot op het laatste moment niks door, en werd dus echt verrast. Het was een hele gezellige middag, en nu is het wachten op een neefje of nichtje! Onze jongens kunnen in ieder geval niet wachten!

  

 

 

 

Maandag mocht ik weer vroeg beginnen met werken, en was Pieter thuis om de kinderen naar school te brengen. Het was een gezellige en drukke werkdag, en hij vloog voorbij. Ik haalde na het werk Finn op bij onze gastouder, die het rijk alleen had. Wat is er dan leuker om een pizza te bakken in het keukentje? Maar we moesten toch echt de auto in, om te gaan eten bij Oma. Want daar zat Thijme al op ons te wachten. Eenmaal thuis mochten de jongens nog even spelen, en toen moesten ze toch echt naar bed.

Dinsdag begon mijn werkdag eerder dan op de maandag. En ook vandaag ging hij vrij snel voorbij, ik mocht iets eerder naar huis. Dat was wel erg fijn, want zo kon ik op tijd de kinderen ophalen. En naar huis om het eten klaar te maken, want een vriendin van mij stond al voor de deur. Standaard op dinsdag, want dan is het serie avond. Maar eerst moet er na het eten een spelletje gedaan worden! En dan is het toch echt bedtijd na het spelletje! Iets waar Thijme het niet helemaal, mee eens was! Om het leed een beetje te verzachten, las ik nog een boekje voor.

Woensdag was een vrije dag, en de kinderen gingen beide naar school. Thijme heeft er elke dag heel veel zin in, maar Finn blijft het moeilijk vinden. Het blijft een groot verdriet met het afscheid nemen, en ook voor mij is het dan soms even slikken! Toch maar snel afscheid nemen, en kort zwaaien voor het raam. Om daarna door te gaan voor de wekelijkse boodschappen. Thuis eenmaal alles rustig opgeruimd, en had ik even tijd om alles op te ruimen, en de was weg te werken. De kinderen, konden weer op gehaald worden van school. En Finn was zo blij dat mama er weer was. Na het middag slaapje, gingen Pieter en Thijme naar Karakter. Finn en ik gingen naar de eerste voetbal les van Fc Dreumes, hier bij ons in het dorp! Hij vond het geweldig, samen spelen met zijn vriendje Raf. Ben erg benieuwd naar de volgende les!

     

 

Donderdag brachten Finn en ik samen Thijme naar school, en kreeg ik eenmaal thuis spontaan iemand op de thee. Super gezellig, en we hebben even leuk geklets. Daarna was het echt tijd om even met de stofzuiger en de dweil aan de slag te gaan. Finn was erg moe, en die wilde om elf uur al naar bed. Zo gezegd zo gedaan, en zo kon ik rustig wachten op de oppas. Want ik had in de middag een uitvaart, de levenspartner van mijn Oma is helaas van ons heen gegaan. Op een mooie leeftijd van 90 jaar, heeft hij helaas de strijd verloren. Het was een mooie uitvaart, en er fijn om mijn neven en nichten weer te zien.

  

Vrijdag was een vieze natte dag, en de kinderen hebben zich lekker vermaakt met Oma. Toen ik thuis kwam, zijn we nog even wat kleine boodschappen gaan doen in Nijmegen. De kinderen waren allebei erg moe, en Finn sliep een goede middag. En ik keek samen met Thijme een film op de bank! Het was er echt weer voor, ook weer voor een lekkere pan soep. Ik had van mijn buurvrouw een lekker recept gekregen, van een heerlijke tomatensoep, en die stond dus voor vandaag op het menu. Pieter was erg laat thuis, dus kwam Lisa gezellig temptation Island kijken, zo zat ik niet de hele avond alleen thuis.

    

Zaterdag mocht ik een extra ochtend werken, wat was dat toch echt even wennen. Dat is zo lang geleden, dat ik gewerkt heb op zaterdag. Gelukkig wad het gezellig, en was het best druk. Dus de tijd was zo voorbij! Toen ik thuis kwam had Pieter de soep warm gemaakt, want die was nog over van gisteren. Dat was heerlijk thuis komen, en was het wachten tot dat Finn wakker was. Want we moesten nog even naar de stad. Thijme had weer wat broeken nodig, en ik moest opzoek naar een rood vest. We zijn beide goed geslaagd, en het was een leuke middag samen. Thuis kon ik eenmaal weer gelijk beginnen met het koken van het eten. Ik was nog iets vergeten op te halen bij mijn ouders, dus dan nog maar even daar op de koffie. Wat in was vergeten? Dat kun je volgende week lezen!

 

  

 

 

Leuk dat je hebt meegelezen, tot volgende week! 

 

 

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

2 Comments

  1. Wat een week zeg, van babyshower tot uitvaart. Wel weer leuk om mee te mogen lezen 😁

    1. JustaMama says:

      Ja het was dubbele week, qua gevoelens! Ergens komt er binnenkort een nieuw leven, en ergens gaat er een leven! Zeer dubbel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *