Weekverhaal 2019

weekverhaal 1.07

Hoi, leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal! De kinderen waren gelukkig weer opgeknapt, en gingen weer lekker naar school. Ook mochten we weer naar karakter, en kregen we eindelijk de eindverslagen. Waarvan? Dat lees je hier

 

Zondag hadden we lekker een rustige ochtend. Thijme was uit logeren, en Finn vond het wel even prima alle aandacht alleen voor hem. Na het ontbijt gingen we even op de koffie bij mijn Oma. Mijn ouders kwamen ook, en Finn werd natuurlijk weer goed verwend door Oma. Zoals alleen Oma’s dat kunnen. Thijme werd later in de middag thuis gebracht, en wij genoten lekker samen op de bank. Wat was het slecht weer, en dan heb ik vaak weinig zin om iets te gaan doen. En dan vind ik het heerlijk om lekker samen thuis aan te rommelen. We aten samen gevuld stokbrood, een nieuw recept wat zeker vaker gegeten gaat worden. Echt een aanrader!

  

 

 

Maandag ging mijn wekker weer vroeg, en zoals vaak als ik vroeg moet gaan werken. Is ook Thijme al vroeg wakker, die gaat dan meestal gezellig mee naar beneden. Ik maakte alles klaar voor school, en vergat bijna mijn eigen spulletjes in de tas te doen. De dag op het werk ging snel voorbij, het was lekker druk. Aan het einde van de dag haalde ik Finn op bij de gastouder, en vertelde Pieter aan de telefoon dat hij in de buurt was met de vrachtwagen. Daar moesten wij natuurlijk even gaan kijken, Finn vond het super interessant. Wat heeft Papa toch een grote vrachtwagen.

   

Dinsdag ging mijn wekker nog vroeger, en nu werd Thijme gelukkig niet wakker. Vandaag was het weer wat rustiger op het werk. En dan duurt de dag toch best lang, vooral als je van 07:00u tot 17:00u moet werken. Ik haalde de kinderen op bij mijn schoonvader, en ging meteen door naar huis om eten te koken. Een vriendin kwam eten, want dinsdag is Grey dag! De kinderen vinden het ook altijd gezellig, alleen dat eten! Finn heeft denk ik al 3 weken geen warm eten meer op, zal wel een fase zijn hoop ik! Alles wat ik kook is Bah, en haalt meneer zijn neus voor op. Behalve friet en pizza, maar goed dat eet ik niet elke dag!

  

 

Woensdag een lekkere vrije dag, en bracht ik beide mannen naar school. Vanuit de peuterspeelzaal ging ik door naar een vriendin, even een kop koffie. Ik bleef iets langer dan gepland hangen, en ging vanuit haar meteen weer de kids ophalen. Soms heb je gewoon even iemand nodig die luistert en praat! Eenmaal thuis aten we een boterham en ging Finn lekker naar bed. Rond 15:00u maakte ik hem wakker, want ik mocht met Thijme naar karakter. De volgende sessie in ons PRT traject, die best intensief is. Vanuit Nijmegen gingen we door naar mijn ouders, waar Finn was. We mochten gezellig mee eten, en weer besloot Finn dat hij niet hoefde te eten.


  

Donderdag was het super lekker weer, dat ik samen met Finn een stukje ben gaan fietsen. Ik besloot even bij mijn Oma langs te gaan, en die vind het altijd gezellig als we langs komen. De partner van mijn Oma is ziek, dus dan is een beetje afleiding erg fijn. Heerlijk in het zonnetje weer terug naar huis, om samen te eten. Finn ging lekker naar bed, en ik schreef een blog over Zakgeld. Genoot een beetje van de stilte en rust, en voor dat ik het wist was het tijd om Thijme op te gaan halen. Finn had zijn slaapje al uit, en vanuit school even door naar de winkel. Ik moest nog een paar kleine boodschapjes hebben. Ik kan wel wennen aan dit weer, en van mij mag de lente wel komen. Na het eten ging ik weer op de fiets, richting de nagelstylist. Weer even me-time, en lekker kletsen tijd. Toen ik thuis kwam stond er een kadotje op me te wachten, van mijn lieve man. Het was immers valentijnsdag!

    

 

Vrijdag had een dagje vrij, en mijn moeder kwam gezellig langs. Ze hielp me met het schoonmaken van de keuken en de woonkamer. Door mijn Fibromyalgie kan ik soms mijn handen niet gebruiken, door de stijfheid. En dan is het zo lief en fijn als iemand je even helpt, met de zware dingen die dan even niet kunnen. De kinderen vonden het wel gezellig dat Oma er even was. Thijme wilde tussen de middag graga pannenkoeken als lunch, en ik stond er van te kijken dat Finn ze gewoon op at. Die ging lekker met een gevuld buikje naar bed, en ik ging even bij de buren op de koffie. Waar we ondertussen een rokje in elkaar naaide, en Thijme lekker speelde op de ipad. Eind van de middag speelde beide jongens even lekker buiten, samen met ons buurmeisje. Het rokje is af, en de volgende bijna. Ik moet het naaien nog even onder de knie krijgen, maar dan hoop ik toch meer rokjes te kunnen maken zelf. Helaas voelde ik me na het eten beroerd worden, kreeg keelpijn en zware hoofdpijn. Er stond nog een visite op de planning, en gelukkig is het soms ook niet erg om alleen maar te luisteren.

    

Zaterdag was het weer tijd om naar zwemles te gaan. En ik ging op pad met 2 meiden, want we hadden een afspraak bij de schoonheidsspecialist, voor een IPL behandeling. Namelijk het weg laseren van haren, op de bikinilijn. We wisten niet zo goed wat we ervan moesten verwachten, maar het viel reuze mee. Binnen 10 minuten was de behandeling klaar, en mogen we over 5 weken weer terug komen voor de volgende behandeling. In de hoop dat er straks niet meer gescheerd hoeft te worden ” down under”. Thuis stonden er lekker broodjes klaar, en kon ik aanschuiven voor de lunch. Thijme had het weer super goed gedaan met zwemmen, en werd beloont met een lekker croissantje. Finn ging naar bed, en ik heb samen met Pieter de ramen gezeemd, en de tuin opgeruimd. Later in de middag kwamen er wat dames, want ons outfit voor de carnaval moest gemaakt worden. Een leuke en gezellige middag, we zijn er bijna helemaal klaar voor! Lisa kwam om op te passen, en at samen met de jongens pizza. Wij gingen namelijk lekker uit eten, met het bestuur van het Truckerskonvooi, waar Pieter bij zit. Lekker all you can eat, voor hun dan, ik genoot van de sushi, en de visbar! Het was super gezellig, en we hebben heerlijk gegeten.

     

 

Bedankt voor het meelezen, en hopelijk tot volgende week! 

 

 1,398 total views,  2 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

2 Comments

  1. Wel grappig om te lezen dat jij IPL doet, mijn zus doet dat sinds een tijdje ook. Dus ik ben benieuwd naar de resultaten zeg. Leuk weekoverzicht om te lezen

    1. JustaMama says:

      Ja heb zaterdag de eerste behandeling gehad! Ben heel benieuwd of het werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *