Weekverhaal 2019

Weekverhaal 1.08

Hoi, leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal! De week begon lekker rustig, maar helaas overkwam ons ook iets verdrietigs! Lees snel mee!

Zondag hadden we een lekkere dag samen met de jongens. We zijn in de ochtend even op de koffie geweest bij mijn oma, en Pieter ging in de middag naar een verjaardag. Eind van de middag kwam een vriendin van mij langs, en die bleef gezellig eten! Ik maakte zelf tomatensoep, en voor de kids aten we er nog frietjes bij! Ook werden onze boodschappen bezorgt door PicNic. En zo hadden we een rustige zondag!

   

Maandag begon onze week weer met werken! En gingen de jongens weer lekker naar school toe. Ik mocht weer een dagje werken, en gelukkig ging de dag snel. En kon ik Finn alweer ophalen bij de gastouder, en door naar mijn ouders. Daar mochten we lekker mee eten, en was ik toch wel blij toen ik thuis was. En de jongens lekker naar bed konden!

Dinsdag kwam Opa al vroeg Finn ophalen, en bracht ik Thijme naar school. Hij had weer energie voor 10 en renden weer aardig wat rondjes! Maar goed als hij zijn energie kwijt moet, dan laat hem naar lekker rennen. Ik ging meteen door naar het werk, en daar was het gelukkig erg gezellig. En was het ook zo vijf uur, tijd om de kinderen op te gaan halen bij opa. Pieter was laat thuis, dus ik at alleen met de kinderen. Nog even spelen, en samen knuffelen en toen lekker naar bedje.

Woensdag was ik vrij, en breng ik de jongens lekker naar school. Daarna snel even paar kleine boodschapjes gedaan, om daarna door te gaan naar een vriendin. Even samen koffie drinken, en kletsen over van alles en nog wat. De ochtenden zonder kinderen gaan zo snel, dat het alweer zo twaalf uur was. Tijd om de jongens op te gaan halen, en lekker thuis te gaan eten. Finn ging lekker naar bed, en ik deed met Thijme een spelletje. Ook keken we even samen tv, en ruimde ik van alles op. Echt stil zitten de middag dat lukt me niet! Pieter was op tijd thuis, zodat hij met Thijme mee kon naar karakter. Ik fietste er even op uit met Finn, wat echt heel gezellig was. Finn benoemd alles wat hij ziet, en zingt graag een liedje. Na het avond eten kwam een vriendin langs, om samen greys anatomy in te halen.

   

Donderdag was het tijd voor de boodschappen, alleen had Finn dat heel weinig zin in! Eenmaal thuis, was de boze bui over, en kon ik alles rustig opruimen. Ook moest er nog gepoetst worden, en heb ik Finn maar aan het fruit gezet. Eind van de ochtend moest ik nog naar de tandarts, mijn moeder kwam even op Finn passen. Zo kon ik even snel op en neer naar de tandarts. Finn gaat lekker naar bed na de boterham, en ik kan nog even wat dingetjes doen. Ben mooi op tijd klaar, zodat ik Thijme kan ophalen. Vanuit school zijn we even naar Nijmegen gegaan, ik moest nog wat laatste dingen voor de carnaval.

   

Vrijdag kwam er een verdrietig appje, mijn ouders hadden besloten dat onze trouwe labrador in te laten slapen. Ze was erg ziek, en was echt op. Ik ben anderhalf uur gaan werken, en kon daarna gelukkig samen met de kinderen afscheid van Bo. Een hele verdrietige ochtend, maar we zijn blij dat ze nu geen pijn meer heeft. Thijme is er de hele dag van onder indruk geweest, en heeft er heel veel naar gevraagd. Om nog even samen te zijn, hebben we bij mijn ouders gegeten. We wilde eerst pannenkoeken eten, maar dat werd toch uit eindelijk Chinees. Het was stil en raar zonder Bo, en dat gaat echt even wennen worden. Maar het is goed zo!

Zaterdag was het tijd voor zwemles, en ik ging met Finn op de fiets naar Oma. Wat was het lekker op de fiets, en Finn had weer hele verhalen. Toen we thuis kwamen, waren Pieter en Thijme ook al thuis. Thijme had besloten dat we tosti gingen eten, en dus stond deze mama dat te maken. Eind van de middag werden de kinderen opgehaald door Opa en Oma, want die mochten daar logeren. Wij hadden namelijk een uitje, we gingen uit eten met een deel van mijn familie. We proberen minimaal 2x per jaar gezamelijk iets te doen. Deze keer was het onze beurt om iets te regelen, en zijn we lekker tapas gaan eten. Het was een gezellige boel, en altijd leuk om elkaar weer te zien. Familie moet je koesteren!

 

  

 

Bedankt voor het meelezen met ons weekverhaal, tot volgende week!

 

 

 1,348 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

2 Comments

  1. Ah wat ontzettend verdrietig. Heel veel sterkte hoor. Dat is toch altijd iets als dieren komen te overlijden. Je hebt er toch een band mee

    1. JustaMama says:

      Dankje wel! Ja het was heel verdrietig! Je krijgen toch een plekje in je hart en gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *