Weekverhaal 2019

Weekverhaal 1.02

Yes de kerstvakantie zat er op, en we konden weer terug in ons gewone ritme. Helaas had Thijme de maandag nog een studiedag. Lees snel mee met ons nieuwe weekverhaal!

Zondag was de day after ons feest, en moesten we alles gaan opruimen. Er was goed gedronken en gegeten, en zo was er dus niet veel over. De tenten en hangtafels konden blijven staan, want over 2 weken hebben we weer een feestje. De kinderen waren doodop, en ook wij merkte wel dat we geen 18 meer waren. Dus eenmaal thuis zijn we allemaal even lekker een dutje gaan doen. Want eind van middag stond er een nieuwjaarsborrel op de planning, van de familie van Pieter. Erg gezellig en nog leuk kunnen na kletsen, en de kids konden nog even heerlijk spelen en uitrazen. Maar toch waren we ook weer blij toen we allemaal in bed lagen.

Maandag had Thijme nog een extra vrije dag, wat er voor zorgde dat ik ook nog een extra dagje vrij was. We zijn heerlijk samen boodschappen gaan doen, en verder lekker de hele ochtend samen thuis dingetjes gedaan. Na de lunch moesten we naar de fysio, dit was even gek voor Thijme want de fysio komt normaal op school. En nu moesten we naar de praktijk toe in Nijmegen. Samen hebben we een goed gesprek gehad, en besloten dat we de fysio even op pauze zetten voor een half jaar. Thijme de kans geven alles zelf door te pakken, en hopelijk kunnen we het straks uit eindelijk afsluiten. Vanuit de fysio zijn we Finn gaan ophalen bij de gastouder, en was onze vrije dag samen alweer ten einde. Thuis hebben we heerlijk een spruitjes ovenschotel gegeten, en het drukke weekend sidderde nog na, dus ik ben lekker samen met de kids naar bed gegaan.

   

 

Dinsdag was het weer tijd om te gaan werken! Ik bracht Finn naar mijn ouders, en Thijme mocht eindelijk weer naar school. Wat was hij daar aan toe, en wat had hij er zin in! Wel was het weer even wennen en schakelen, en vooral de drukte was voor Thijme weer even overweldigend. Wat hij wel helemaal tof vond, is dat Opa hem van school kwam  halen. Mijn vader is eigenlijk altijd werken, maar had nu nog vakantie. En hoe leuk is het dan voor Thijme, als opa hem op komt halen van school. Na het werk pikte ik Pieter op thuis, en konden we heerlijk aanschuiven met het eten. Het feit dat je niet hoeft te koken, is al heerlijk.

  

Woensdag gingen beide mannen lekker naar school, en kon ik eindelijk weer eens gaan sporten. Even afreageren, want Thijme besloot dat het al tijd was voor een driftbui vroeg in de ochtend. Kei gezellig, dus ik was wel toe aan even verstand op nul. Vanuit het sporten ben ik even nog de Hema in gedoken, want ik had een leuke collage poster laten maken. En toen kwam ik thuis, en zo blond als dat ik ben! Was ik vergeten dat ik geen voordeur sleutel aan mijn fietssleutelbos heb zitten. Daar stond ik dus, met alle deuren op slot en geen sleutel! Lang leven je mobiele telefoon, en kwam mijn lieve vader de voordeur open maken. Douche, en tijd voor koffie. Zo’n loedermoeder als dat ik ben, ben ik op de bank geploft en daar niet meer van af gekomen. Pas toen de kids weer opgehaald moesten worden van school. De rest van de middag was rustig, en deden we lekker even niks. Na het eten ben ik nog even de fiets op gesprongen, om wat af te geven bij een vriendin. Daar bleef ik iets langer hangen dan gepland, maar soms is een kop koffie gewoon echt even nodig.

      

 

Donderdag bracht ik samen met Finn, Thijme naar school. Eenmaal thuis heb ik even nog wat opgeruimd, en wasjes gedraaid. Toen was het tijd om naar mijn ouders te gaan, want we gingen even samen naar de markt. Lekker verse bloementjes halen, en kocht ik in de sale nog leuke truien voor Thijme. Ik nam bij de Albert Heijn nog een lekker broodje mee, en gaf Finn een croissant in de auto. Natuurlijk met enig voorbedachte raden, want zo kon het kleine meneertje lekker zijn bedje in bij thuiskomst. Helaas was zijn slaapje van korte duur, en moesten we de tijd even voor maken voordat we Thijme konden ophalen. Vanuit school gingen we nog even door naar het dorp, ik moest een pakketje versturen, en was mijn bestelling binnen bij de juwelier. Daar snel meer over! In het dorp kwamen we mijn ouders tegen, waardoor Thijme meteen het idee bedacht om bij opa en oma te eten. Zo gezegd zo gedaan!

 

 

Vrijdag mocht ik weer een ochtendje werken, en kwamen mijn ouders oppassen. Vanuit het werk nam ik harde broodjes mee, en zo konden papa en mama nog wat eten voordat ze naar huis gingen. Finn ging lekker naar bed, en Thijme wilde op de bank film kijken. Even een relaxte middag, en wachten tot dat Pieter thuis was. Na het eten hadden we namelijk een verjaardag. Onze schoonzus en tante van de kids was jarig. Een gezellige avond, waar we zelfs al mochten spieken op de babykamer. Hele trotse tante hier!

Zaterdag was het tijd voor zwemles, en Thijme had er helemaal zin in. En wat deed Thijme het goed, zal het toch een beetje helpen het oefenen thuis? Pieter was thuis samen met Finn de tuin aan het opruimen. En zo konden we heerlijk samen lunchen toen we thuis kwamen van de zwemles. Ik maakte smorgens bananen pannenkoeken, en daar waren er nog wat van over. Een schot in de roos bij Finn, die smikkelt er heerlijk van. Eind van de middag zijn we nog even de Gamma onveilig gaan maken, want de boys krijgen een nieuwe kamer. Thijme gaat verhuizen naar de zolder, en Finn mag naar Thijme zijn kamer. En daar horen natuurlijk nieuwe kleuren op de muur bij. Voor Finn hebben wij de keuze gemaakt, en zijn benieuwd naar het eind resultaat. Na het eten zijn we even op de koffie gegaan bij mijn oom en tante, om ze te bedanken voor alles wat we mochten lenen, voor ons feestje. En toen was het eindelijk tijd om de kids naar bed te brengen, en samen op de bank te duiken. Wat kun je daar toch van genieten samen.

     

 

 

Volgende week hebben we eindelijk weer een normale week. Er staat weer een afspraak met karakter gepland, en we gaan er even tussen uit! Benieuwd? Lees dan volgende week mee met ons weekverhaal!

 

 1,481 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *