Photodairy

Weekverhaal 1.01

Leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal! We zitten gewoon al in 2019, en daarom starten we met weekverhaal 1.01. We hadden nog lekker kerstvakantie, en er stond een leuk feestje op de planning. Lees snel verder!

 

Zondag mocht Pieter weer gezellig gaan werken, en de jongens verder thuis gebracht door opa en oma. Die hadden heerlijk geslapen, en waren weer goed verwend. Het was lekker weer, en we besloten nog even een stukje te gaan wandelen. Samen met mijn ouders, want die wilde er ook even uit lopen. Toen we weer terug kwamen dronken we lekker een kop thee, en gingen we erna weer naar huis. Finn ging lekker naar bed, en ik keek met Thijme een film. Pieter was gelukkig op tijd thuis voor het eten, en zo hadden we toch nog samen een fijne avond.

   

 

Maandag moest er weer gewerkt worden, en kwam Lisa oppassen op de jongens. Ik had alleen heel slecht geslapen, en de vermoeidheid nam een beetje de overhand. Want het hakt er behoorlijk in alle dagen, alles alleen doen. En constant de vragen van de Thijme beantwoorden waarom Papa weer moet werken. Ik heb hele lieve collega’s, en zo werd er dan ook geregeld dat ik lekker eerder naar huis mocht. Dit voelt dan zo fijn, en dan pas merk je weer hoe belangrijk fijne collega’s zijn. Eenmaal thuis ben ik lekker op de bank geploft, en nog even de rust gepakt voor de avond. Wan het was natuurlijk oudjaarsavond, en we hadden met vrienden afgesproken. Het was erg gezellig, en we hebben een heerlijke avond gehad. Eerst lekker samen gegourmet, zelfs de kinderen vonden het super. Daarna gewoon lekker relax hangen en kletsen, meer hoeft ook niet op zo’n avond. Het niks moet en alles mag idee daar hou ik tegenwoordig wel van. We hebben het gered tot 01:00u in de nacht, en zelfs Finn heeft het de hele avond vol gehouden.

  

 

Dinsdag sliep iedereen heerlijk uit en zaten we om 09:00u gezamelijk aan het ontbijt. Allemaal nog een beetje duf en moe, maar klaar voor een nieuwe dag. We gingen als eerst op de koffie bij mijn oma, waar de rest van de familie ook was. Het was weer erg gezellig, en de kinderen hebben zich weer prima vermaakt. Vanuit mijn oma gingen we door naar de ouders van Pieter, en ook daar was het erg gezellig. We bespraken nog even de laatste dingen voor onze verjaardag. Vanuit daar gingen we door naar mijn ouders, waar Finn toch nog even naar bed ging. Mijn broertje en schoonzus kwamen ook, en mijn tante was er ook gezellig. We bleven met ze alle eten en toen was het toch echt weer tijd om naar huis te gaan. Heerlijk nog even samen op de bank, wat kun je daar van genieten.

  

 

Woensdag was het een gewone werkdag voor Pieter, en ik ging met de jongens even op pad. Thijme moest nodig nieuwe broeken, en ik moest voor mezelf eigenlijk ook een nieuwe broek. Helaas besloot Thijme om niet te willen passen, en daar een vette driftbui tegen aan te gooien. Daar stond ik dan midden in een kleding winkel, met een peuter in een buggy, en een driftige kleuter. De weg van de winkel na de auto, werd de bui er niet minder op. En kreeg ik een aantal keer de winterjas om me oren, want meneer weigerde hem aan te doen. Ik ben door wel 40 paar ogen na gekeken, en heb heel wat “Ow en AA’s ” gehoord van mensen. Ik heb me gezicht in de plooi gehouden, en Thijme geprobeerd compleet te negeren, dikke schouderklop voor mezelf. Eenmaal thuis zakte de driftbui gelukkig, en kon ook Finn weer lachen. Die is namelijk tijdens zo bui doodstil en durft hij niks te zeggen. De rest van de dag zijn dan ook maar thuis gebleven.

Donderdag deden we de laatste boodschappen, en heb ik de rest van de ochtend alles opgeruimd en schoon gemaakt. Kerstspullen eruit, en alles weer fris en fruitig. Ik moest later in de middag naar de tandarts, en de jongens gingen naar mijn ouders. Finn mocht daar lekker naar bed, en Thijme mocht samen met opa gek doen. Ik moest een vulling laten vervangen, en zoals jullie misschien wel weten ben ik als de dood voor de tandarts. Vanuit de tandarts ging ik even langs een vriendin, die sinds kort werkt in een kleding winkel. Ik wilde nog even kijken naar iets nieuws voor ons feestje. Ik ben goed geslaagd, en heb een leuk zwart jurkje met rood vest gekocht. Na het eten zijn we nog even naar de Makro geweest, en toen hadden we echt alles in huis voor ons feestje.

 

 

Vrijdag was Pieter dan eindelijk vrij, en wat hadden de jongens daar naar uit gekeken. Even geen wekker, en gewoon lekker kroelen en kussen in bed. Van die heerlijke kleine geniet momentjes, waar we allebei heel veel energie uit halen. We gingen in de ochtend met de jongens naar monkey town, even lekker uitrazen en spelen. Wat genoten ze daarvan samen zeg. Daar lekker samen poffertjes en frietjes gegeten, en zo hadden we toch nog een uitje in deze vakantie. Eenmaal thuis ging Finn lekker naar bed, en ging Pieter alles opbouwen en klaar maken voor Zaterdag. Eindelijk aten we weer een met ze vieren samen het avondeten, en konden we heerlijk samen de kinderen naar bed brengen. Zijn maar kleine dingen, en voor sommige heel gewoon. Maar als je al heel wat avonden dat niet meer samen hebt kunnen doen, voelt het extra fijn.

     

 

Zaterdag was een drukke dag, het was tijd voor ons verjaardagsfeest. We werden samen 62 jaar, Pieter 32 en ik ben 30 geworden. We besloten dat we het samen groots wilden vieren. We huurde 2 tenten, een DJ, een toiletwagen. We mochten de tuin van mijn schoon ouders lenen, de drank was gekocht, en de versiering kon opgehangen worden. Alles was klaar voor een gezellige avond. Tussen door nog even lekker kunnen chillen thuis, en toen kwam Lisa om mijn haar en Make-up te doen. Ik trok mijn nieuwe jurk aan, en ook Pieter kleden zich om. We waren er helemaal klaar voor. De kinderen werden door Oma naar bed gebracht, en zo kon het feest echt beginnen. Het was een super geslaagde avond, en we zijn super verwend door alle lieve mensen om ons heen. We hebben gedanst en gesjanst, en iets teveel gedronken. Op naar nog vele mooie feestjes en jaren samen. En we voelen ons zeker gezegend met zoveel liefde om ons heen.

   

 

 

 

Bedankt voor het meelezen met ons nieuwe weekverhaal. Vergeet ons niet te volgen op Instagram of Facebook. Tot volgende week, dan gaan we eindelijk terug in het school ritme. En de day after ons feestje! 

 

 1,439 total views,  2 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *