Photodairy

Weekverhaal 0.43

Leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal. We hadden een drukke week, met allerlei afspraakjes. Veel lees plezier, en hopelijk tot volgende week.!

Zondag was de day after de verjaardag, en hadden Pieter en ik een middag shoppen gepland. De oppas van de kinderen bleef slapen, want die had samen met de jongens de schoen gezet. Te leuk, en we hebben heerlijk samen het ontbijt op. Wat waren ze allemaal verwend door Sinterklaas en zwarte piet. We brachten de kinderen naar Opa en Oma, en wij gingen even lekker samen naar Arnhem. Er moesten nog wat Sint kado’s gekocht worden, en ja dat kun je toch echt beter doen zonder de kinderen. Heerlijk samen geluncht, en mezelf wat nieuwe kleren kado gedaan. We hebben er echt even van genoten, en was zo fijn om weer even samen weg te zijn. Toen we weer terug kwamen, waren mijn broertje en schoonzus er ook. En bleven we lekker samen bij ons Pap en mam eten. Heerlijk van die zondagen!

  

Maandag was Thijme dan echt jarig, en waren Pieter en Ik allebei vrij. Pieter bracht beide mannen naar school, waar Thijme vol trots over zijn feestje vertelde. ik besloot al vroeg te gaan sporten, en gelijk door te gaan naar de supermarkt. Er moest nog taart gehaald worden, want mijn Oma zou op de koffie komen en die bleven ook eten. Om half 12 moesten we naar de school van Thijme, want hij mocht trakteren. Ow wat was hij trots, en hij vond het stiekem ook heel spannend. Hij deed het super goed, en deelde heel trots zijn traktatie uit. Ik koos dit jaar voor een makkelijke weg. Ik kocht namelijk van die Paw patrol ei toetjes, ideaal en viel bij alle kindjes in de smaak. Eenmaal weer thuis was Finn er ook al, want die had ons mam opgehaald op de peuterspeelzaal. We aten samen de lunch, en Finn ging lekker naar bed. Pieter ging een bestelling ophalen bij de kwantum, want we gaan de zolder opknappen. Ik deed ondertussen alles opruimen en schoon maken, en wachten tot dat ons jarige jetje uit school kwam. Eind van de middag haalde Pieter mijn Oma op, want die kwam samen met haar vriend eten voor Thijme zijn verjaardag. Ook mijn ouders kwamen nog even gezellig langs, en wij hadden Thijme een happy meal beloofd, dus die moest gehaald worden. Een echte verjaardags maaltijd.

   

Dinsdag was het weer tijd om te gaan werken, en moest ik alweer vroeg beginnen. Potverdumme, wat was het toch koud om half 7 in de ochtend zeg. Ik hoefde nog net niet de auto te krabben. De dag ging lekker snel voorbij, en voor dat ik het wist kon ik alweer de kindjes op gaan halen. Voor mijn gevoel was het maandag, en dan is toch wel lekker als het toch echt al dinsdag is. Wat het dan extra fijn maakt, is dat ik maar 2 dagen hoef te werken deze week. We mochten lekker mee eten bij ons mam, en dat is dan zo fijn na zo’n lange dag werken. Alleen op de een of andere manier, zijn de kinderen gelijk zo druk als ik eenmaal thuis. Zolang ik er niet ben gaat alles goed, maar ik hoef maar binnen te komen of ze beginnen met draken. Herken je dat? of ben ik de enigste mama die dat heeft?

 

Woensdag gingen beide mannen weer lekker en vrolijk naar school, en had ik een ochtendje voor mezelf. Ik moest langs de huisarts voor het zetten van de prikpil. Vanuit daar ging ik door naar een vriendin, om gezellig samen koffie te drinken. Ook maakte ik van vandaag een PLOG, die kun je hier nog eens rustig nalezen. En ik had een foto beloofd van mijn nieuwe bril, dus tadaa hier is hij dan!

    

 

Donderdag was een ren en vlieg dagje, Thijme was onverwachts een dag vrij. De juffrouw was ziek, maar er was helaas geen invaller, dus de kleuters waren vrij. Ik had in de ochtend een afspraak voor mijn nagels, en ik mocht de jongens even laten spelen bij mijn Oma. Ze vonden het allemaal geweldig, de jongens waren goed verwend met warme chocomelk en snoepjes. Ze hebben heerlijk gespeeld samen, en gedanst op de muziek van Omi. Na 1,5u ging ik ze weer ophalen, en gingen we door naar ons mam. Daar mochten ze ook nog even spelen, want ik moest naar de tandarts. En aangezien ik daar echt bang voor ben, neem ik ze liever niet mee. Gelukkig ben ik weer voor een half jaar goed gekeurd bij de smoelsmid, en kon ik de mannen weer lekker ophalen. Snel nog even bij ons mam een broodje eten, en daarna lekker naar huis. Finn kon lekker naar bed, en Thijme en ik deden de pyjama aan. Samen bakte we nog pepernoten, en keken we een film. Zo hebben we lekker de hele middag ons vermaakt op de bank. Ik geniet zo van die knusse momentjes samen thuis, en wanneer je niet meer de deur uit moet.

        

Vrijdag moest ik nog een ochtendje werken, en mochten de kinderen spelen bij hun oma. We wonen gelukkig niet heel ver van elkaar vandaan, en besloot lekker te gaan wandelen, om even samen een frisse neus te halen. Finn bleef maar roepen “koud,koud,koud” maar de muts en handschoenen hoefde hij niet. Ons mam moest nog even boodschappen doen, en besloot met mij mee te lopen naar de winkel. Het was een fijne drukke ochtend, en voor ik het wist was het 13:00 en had ik weekend. Finn sliep nog lekker bij mam, dus ik ging eerst even snel naar huis. Wasje aanzetten, Sjors naar buiten en hup de auto in naar mama. Samen aten we een broodje en dronken we lekker een kop thee. Even opwarmen, want ik vond het echt koud. Thijme werd opgehaald door Tante Kelly, en mocht logeren bij mijn broer en schoonzus. Finn sliep de middag goed door, en toen hij eenmaal wakker was, besloten we nog even het dorp in te lopen. Ik kocht de laatste cadeau’s voor de Sint, en beloonde mezelf met een Melano ring, want ik heb mijn tweede doel behaald. Eenmaal weer thuis, begon ik meteen met koken en daarna genoten Finn en ik nog even lekker op de bank. Pieter was helaas laat thuis, dus ik at weer alleen met Finn.

    

Zaterdag hadden we alleen Finn, want Thijme was logeren bij mijn broer. Wel moest er gezwommen worden, dus het logeerpartijtje was al vroeg afgelopen. Wel hadden ze de schoen gezet, en deze waren goed gevuld door sinterklaas. Finn ging voor het eerst mee naar zwemles, en die wilde meteen zijn kleren uit doen. Want hij wilde ook graag zwemmen, helaas moet hij nog een paar jaartjes wachten. Thijme deed het weer super goed, en vind het echt leuk! Eenmaal thuis aten we lekker een broodje, en gingen beide mannen even naar bed. Omdat het idee van poetsen Vrijdag niet was gelukt, ben ik nu maar even met de lap er door heen gegaan. Eind van de middag was het tijd voor een feestje, het vriendje van de jongens was jarig en werd 2 jaar. Ze hebben zo leuk gespeeld allemaal en wat is de jarige job goed verwend. Het was een leuke gezellige middag, en de kinderen gingen dan ook echt moe maar voldaan naar bedje. Ik keek lekker een kerstfilm en Pieter was een avondje weg. En zo kwam er een eind aan een leuke Zaterdag.

         

 

 

 

Leuk dat je mee hebt gelezen met een nieuw week verhaal, en vergeet ons ook niet te volgen op Instagram of facebook! Volgende week hebben we een feestje en moet ik met Thijme naar het ziekenhuis. Waarom? Dat lees je volgende week zondag!

 

 

 

 1,418 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *