Photodairy

Weekverhaal 0.40

Leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal, met eigenlijk een vrij rustige week. Waarin ik bijna elke ochtend zeer vroeg gewekt werd door Finn, en Thijme weer lekker een volle week naar school mocht. 

 

Zondag was weer een lekker rustig dagje, ik vind dat erg fijn. Dat we dan echt een dag hebben voor ons gezin, waarbij niks moet en alles mag. Ik denk dat ik dit soort zondag er vast in ga houden. Het was een lekkere zondag ochtend, en wij besloten om even een stuk te gaan wandelen. Het was wel erg koud, maar door het zonnetje was het wel erg lekker. Met rode wangetjes en neusjes, hebben ook de jongens er van genoten. De hele weg hebben ze geklets en rond gekeken.Toen we weer thuis kwamen, was het tijd voor warme chocolademelk. En ging Finn lekker naar bed, en doken wij met Thijme op de bank. Mijn zwager en schoonzus kwamen nog even binnen wippen, want mijn schoonzus gaat voortaan op Finn passen op de maandagen. Super fijn maar zeker ook heel leuk, en een geruststelling dat Finn op een goede plek is.

    

 

Maandag moest er natuurlijk weer gewerkt worden, en Pieter was al vroeg de deur uit. Ik had beide mannen bepakt en gezakt op de fiets zitten, en vond het zelf al een hele onderneming om de tuin uit te komen. Eenmaal halverwege de straat, kwam ik er achter dat mijn voorband lek was. Oke, dan kun je dus snel snel de kinderen er weer afhalen, en alles in de auto zetten. Wat een gedoe, en gehaast. Ik hou daar niet zo van, en ben dan heel blij dat we een auto voor de deur hebben staan. Iedereen is veilig en op tijd op school gekomen, en ik was op tijd op mijn werk. Het was een drukke dag, en de tijd vloog voorbij. Toen ik thuis kwam kon ik gelijk aanschuiven, want wij hadden een date avond. We gingen samen met mijn broertje en schoonzus naar het sanadome. Even lekker ontspannen, zwemmen en bubbelen. Iets wat we allebei echt even nodig hadden, en wat ook heel erg lekker was. Ik kwam helemaal zen naar huis, en heb als een roosje geslapen.

 

Dinsdag besloot Finn dat het om 05:15 een mooie tijd was om op te staan. Ik heb hem nog even lekker bij me in bed genomen, in een stille hoop dat hij nog zou slapen. Helaas Inge , dat deed meneer dus niet. En ik heb vanaf 05:30 mogen luisteren naar Dora , en allerlei andere tv programma’s. Mijn schoonvader kwam Finn ophalen, en ik bracht Thijme naar school. Ik heb weer een fijne dag gehad op het werk, en besloot wel op tijd naar bed te gaan. Want als je al zo vroeg wakker bent, hakt dat er best wel in.

  

Woensdag was ik blij dat ik op tijd naar bed ben gegaan, want weer besloot Finn om vroeg wakker te worden. Ik denk dat het verzetten van de klok toch zijn uitwerkingen heeft. Ik bracht beide jongens naar school, en had sinds lange tijd een ochtend voor mezelf. Geen kind of kraai in huis, en kon heerlijk op de koffie bij een vriendin. We hebben fijn geklets over onze kinderen en ons zelf, en ik vond het heerlijk dat ik kindloos was. Alleen wat vliegt de tijd voorbij, en het was alweer zo 12:00u en tijd om de jongens op te halen. Thuis na de lunch ging Finn, lekker naar bed. En mocht Thijme even ontspannen op de ipad, en ik kon even de keuken opruimen en schoonmaken. Een vriendin kwam eten, en bleef gezellig nog even hangen. We aten spruitjes, iets wat de jongens echt niet graag eten. Welke kinderen wel? Ik weet dat ik dat vroeger ook niet graag at. Pieter was laat thuis, en daardoor de jongens niet meer gezien. Ook kwam er een super leuk pakketje binnen, van Puurinpastel. Ik schreef daar een blog over, die kun je hier nalezen.

      

Donderdag bracht ik Thijme naar school, en deed ik meteen erna de boodschappen. Lekker weer een dagje met Finn, wat ik erg gezellig vind. Finn was super lief, en heeft de hele ochtend heerlijk gespeeld. Ik heb er echt geen kind aan gehad, en we hebben een fijne ochtend gehad. Finn ging lekker naar bed, en ik besloot een cake te gaan bakken. Lekkere boerencake met als touche wat pepernoten er door heen. Heerlijk, en vind dat het in huis dan altijd lekker gaat ruiken. Daarna had ik een afspraak met Videoland, en dook ik lekker de bank op om een serie te kijken. Stiekem zo lekker dat Finn nog slaapt tussen de middag. Thijme haalde ik op van school, en we besloten om thuis lekker de kaarsjes aan te doen, en een film te gaan kijken. Samen hebben we heerlijk gewacht tot dat papa thuis kwam, en we lekker konden gaan eten.

 

 

 

 

Vrijdag moest ik nog een ochtendje werken, en gingen de jongens naar mijn moeder. Daar hebben ze heerlijke samen gespeeld, totdat ik weer klaar was met werken. Mama had Finn naar bed gelegd, en ik heb bij mama een broodje gegeten en gewacht totdat Finn weer wakker werd. Daarna lekker naar huis, en Thijme wilde graag zijn pyjama aan. Nou dan doen we dat allemaal toch lekker! Dus we deden alle 3 onze pyjama aan, en hebben de hele middag lekker in huis vertoeft.Van die simpele kleine genietmomentjes, die van mij het hele jaar nog mogen duren. We aten met ze drietjes, want Pieter was niet vroeg thuis. Hier start het carnavals seizoen, en was het tijd voor het kiezen van Prins carnaval. Wij zijn fanatieke carnaval’s gangers. Pieter zit hier bij de Carnavals vereniging, en moest mee helpen met opbouwen.

  

Zaterdag zijn we even bij mijn Oma op de koffie geweest, en verder de kindjes weer verwend. Pieter was al vroeg weg, dus ik had de hele dag alleen met de kindjes. Vanuit mijn Oma, gingen we lunchen bij mijn moeder. Zo hadden we de ochtend al goed gevuld, en kon Finn eenmaal thuis gelijk lekker naar bed. Thijme wilde weer een cake bakken, en wie ben ik om dat dan niet te doen. Weer een zak pepernoten door het beslag heen, en weer smaakte hij heerlijk. Pieter was wat eerder thuis dan gedacht, en we besloten nog even een stukje te gaan fietsen. We gingen op de koffie bij Opa en Oma, en ook daar werden de jongens weer goed verwend. Bij thuiskomst, probeerde ik een nieuw recept die ik meenam bij de Albert Heijn. Een stamppot met zoete aardappel,boerenkool,witte kool en rode uien. Hij was echt super lekker, en een keer iets heel anders.

    

 

 

 

 

Bedankt voor het meelezen, en tot volgende week! 

 

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *