Photodairy

Weekverhaal 0.37

Hoi, leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal! We begonnen weer met werken, en Pieter had lang weekend. Waar ik heel erg van kan genieten, net zoals de jongens. 

Zondag gingen we op de koffie bij familie, de kinderen hebben er heerlijk gespeeld. En wij hebben lekker koffie kunnen drinken en kunnen kletsen. Eenmaal weer thuis ging Finn lekker naar bed, en doken wij met ze drietjes de bank op. Om lekker samen een kinderfilm te kijken, Thijme wilde dit zo graag, dan moet je wel een keer ja zeggen. We aten lekker makkelijk, en na het eten besloten we nog even een stukje te gaan fietsen. We gingen op de koffie bij Opa en Oma, en namen onze zelf gebakken koekjes mee. Het was erg gezellig, en de kindjes gingen moe maar voldaan naar bed.

    

 

 

Maandag was het weer tijd om te gaan werken, Thijme had vandaag nog een studiedag. Samen met Pieter mocht hij Finn naar de peuterspeelzaal brengen, dat was wel even leuk, want Thijme heeft ook op die peuterspeelzaal gezeten. Hij vond het erg leuk om de leidsters weer te zien, en dat hij weer even mocht spelen daar. Daarna gezellig samen met papa op pad, want die moest wat dingetjes regelen. In de middag gingen de jongens naar mijn moeder, die de middag deed oppassen. Na het werken kon ik zo aanschuiven, want mama had lekker gekookt. We aten lekker bloemkool, heerlijk Hollandse pot. Toen we na het eten lekker naar huis fietsen hadden de mannen hele verhalen, en dat ging thuis ook nog even door. Helaas moesten ze toch naar bed, en ook eenmaal in bed kwamen er nog hele verhalen over de babyfoon. Ik wilde eigenlijk nog wat gaan opruimen en doen, maar ben op de bank gaan zitten en daar niet meer van af gekomen. Pas weer toen ik zelf lekker naar bed ging.

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag mocht ik weer vroeg mijn bed uit, want ik moest vroeg beginnen op het werk. De tijd komt weer dat we in het donker na het werk gaan, dat is wel weer even wennen hoor. We hadden weer een leuke en gezellige dag op het werk, en gelukkig was het snel 5uur. De jongens gingen naar Opa, en Thijme mocht gelukkig weer naar school. Was wel even gek om nog een extra dag vrij te zijn. Na het werk, ging ik de jongens ophalen, en we mochten lekker blijven eten bij mijn schoonouders. Toen onze buikjes vol waren, gingen de jongens al hun speelgoed opruimen, en vertrokken we naar huis. Ze mochten thuis nog even samen spelen, en er werden nog een aantal koekjes gegeten. Maar om half 8 moesten ze toch echt naar bed, en was het mooi geweest voor vandaag. En ik kon mooi vast wat kadotjes inpakken voor de sint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag had ik even een ochtendje voor mezelf, en mochten mijn nagels weer bijgewerkt worden. Altijd erg gezellig en leuk, want dat is echt even ontspannen. En die 2 uur vliegen dan ook echt om, en soms ben je dan nog niet bij gepraat. Vanuit daar ben ik gelijk even boodschappen gaan doen, en hoef nu de rest van de week geen boodschappen meer te doen. Toen ik thuis kwam, was Pieter al druk bezig met opruimen en uitzoeken. We hebben namelijk besloten dat we van de zolder een slaapkamer gaan maken. Maar ja, dan moet die wel eerst leeg en uitgezocht worden. Eind van de ochtend zijn we Thijme op gaan halen op school, en ging Pieter werken. Mijn schoonzus kwam oppassen, want ik had de medische controle in Velp. We zijn een half jaar op weg na de gastric bypass, en het was tijd voor een bloedonderzoek en meten en wegen. Ik ben super goed op weg, en mijn bloed zag er goed uit. Wil je er meer over lezen? Klik dan hier. Eenmaal weer thuis, hebben we nog even gespeeld samen en toen was het alweer tijd om te gaan koken. We aten boerenkool, en een vriendin van me kwam gezellig mee eten.

   

 

Donderdag had Pieter al lekker weekend, en begon het ruimen echt. Een deel kwam van de zolder af, en zo konden we toen ik thuis kwam van het sporten gelijk aan de slag. Wat kan een mens toch veel bewaren zeg, en hebben aan spullen. We zijn de hele ochtend druk bezig geweest, en om 12uur moesten we echt even stoppen. Thijme had een studiemiddag, en moest om 12uur opgehaald worden. Snel nog wat laatste spullen naar beneden,zodat Finn rustig kan gaan slapen. Na de lunch zijn we weer hard verder gegaan, en hebben we ook al een deel naar de kringloop kunnen brengen. Ik moest met Thijme in de middag nog even naar de huisarts, hij lijkt weinig te horen, en waarschijnlijk heeft hij een lui oog. Nu zijn we doorverwezen naar het ziekenhuis, en mogen we naar de KNO-arts, en de oog-arts. Benieuwd wat daar allemaal uit gaat komen, en of hij nieuwe buisjes gaat krijgen. Na het eten moesten we even de stad in, want het beloofd erg koud te gaan worden. En dan word het toch echt tijd voor een winterjas. We moeten beide een nieuwe, ik verzuip in mijn oude winterjas, en die van Pieter is echt helemaal op. Een grote uitgave altijd die jassen, maar heb voor mezelf niet zo’n hele dure gekocht. Vind dit namelijk zonde want als het goed is kan ik hem alleen deze winter dragen, en zal er volgend jaar weer een nieuwe gekocht moeten worden. De kinderen waren super druk, en hyperactief, dus het was snel de C&A in en uit en weer naar huis. Wilde nog een klein rondje door de stad maken, maar helaas waren onze jongens het daar niet mee eens.

       

 

Vrijdag hoefde ik alleen maar de  ochtend te werken, en was Pieter lekker thuis met de jongens. De laatste spullen werden van zolder gehaald, en Pieter kon zijn deel vast uitzoeken en weg gooien. Helaas was het dus niet mogelijk om vanuit het werk even op adem te komen, want er stond een hele berg op mij te wachten. Door pakken die handel, en ruimen. Het einde komt in zicht, en zo ook meer ruimte op zolder. Dan pas zie je hoeveel ruimte je eigenlijk hebt op zolder. Ook heb ik maar gelijk mijn kledingkast weer uitgezocht, en zoals je ziet is hij weer een stuk leger. Maar lichamelijk voel je het ook wel, dat op en neer wandelen naar zolder. We waren dan ook erg blij toen we na het eten op de bank konden gaan zitten. Onze oogjes konden niet echt open blijven, en we besloten om al lekker vroeg naar bed te gaan. Dan pas voel je dat je ook geen 18 meer bent.

   

 

Zaterdag was het weer tijd voor zwemles, en ging ik samen met Thijme vroeg op pad. Pieter bleef thuis met Finn, en begon met het sorteren van al het afval. Thijme deed erg goed zijn best, en vind het ook leuk het zwemlessen. Hij zit in een klein groepje van 5 kinderen, en de 45 minuten vliegen voorbij. Dit moeten we natuurlijk belonen, met een lekker broodje en een kopje soep.Finn ging lekker naar bed, en Pieter nam Thijme mee naar de kringloop winkel. Ik denk dat wij die aardig gevuld hebben met spulletjes, leek wel de halve inboedel die er naar toe ging. Ik maakte een begin aan de hachee, vind dat zo lekker samen met hutspot. Lekker dat gepruttel en die geuren in deze koude maanden. Rond de klok van 16:00u was alles weg gebracht en opgeruimd wat van onze zolder af kwam, en konden we onze plannen op papier gaan zetten. De vader van Pieter kwam even kijken, hoe we deze klus het beste kunnen gaan aanpakken. En hopelijk kunnen we snel starten met project slaapkamer. Toen was het tijd voor onze hachee met hutspot, en zelfs de kinderen vonden het heerlijk. Mijn ouders kwamen na het eten nog even op de koffie, en dit was een dolle boel. De jongens zijn gek op beide opa’s, en zijn ook echt 4 handen op 1 buik. Omdat de klok een uur achteruit ging, mochten de kinderen wat langer opblijven. In hoop dat ze zondag morgen iets langer deden slapen.

 

          

 

 

 

Bedankt voor het meelezen met ons weekverhaal! Benieuwd hoe de kinderen hebben geslapen zaterdag op zondag nacht? Lees dan volgende week weer mee! Tips of opmerkingen? Laat dan een reactie achter. 

 

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *