Photodairy

Weekverhaal 0.33

Heey, hallo! Leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal! De week begon lekker rustig, maar helaas ging het iets anders dan gepland aan het einde van de week. Helaas heb ik niet veel foto’s gemaakt deze week, ik hoop volgende week wat meer foto’s te hebben. 

Zondag was het best lekker weer, en stond er een babyshower op de planning. Mijn nichtje is 11 oktober uitgerekend, en daar hoort natuurlijk een babyshower bij. Het was super gezellig en heel goed geregeld! En ze was echt verrast, en had helemaal niks in de gaten. We deden leuke spelletjes en er werden leuke fotoś gemaakt. Toen ik thuis kwam, wilde Pieter net frietjes gaan bakken voor hemzelf en de jongens. Ik had al lekker gesnoept op de babyhower. Na het eten zijn we nog even gaan fietsen, met als einddoel koffie drinken bij mijn ouders.

Maandag moest er weer gewerkt worden! Onze gastouder had een vrije dag, dus mocht Finn gezellig gaan spelen bij zijn tante. Hij heeft zich daar prima vermaakt, en de hele dag vol geklets. Thijme mocht weer lekker naar school, en had daar heel veel zin in. Vanuit het werk ben ik meteen gaan sporten, je kunt het maar gehad hebben. Bij thuiskomst had Pieter al lekker gekookt, en kon ik zo aanschuiven. Koken doet hij niet vaak, bijna nooit eigenlijk. Maar ik had er nu voor gezorgd dat het eten zover al klaar stond, dus moeilijk was het niet. Na het eten zijn we op de bank geploft, ik met barstende hoofdpijn en Pieter met lichte keelpijn.

Dinsdag werden we wakker na een best goede nacht. De kinderen sliepen goed door, en zelfs Finn sliep door. Opa kwam Finn ophalen, om samen een dagje te spelen. En Thijme mocht weer lekker naar school. En deze mama mocht weer werken, en het was best een rustige dag. Bij thuis komst, ben ik snel begonnen met koken. Helaas kwam ik best beroerd thuis van het werken. Dus na het eten een warme douche, en lekker het bed in. Het zal toch geen voorteken zijn op de griep?

Woensdag stond ik gelukkig op zonder hoofdpijn, en lijkt het alsof ik de griep toch ga overslaan. Pieter voelde zich helaas nog steeds niet helemaal fit. Thijme ging gelukkig gezellig naar school, en eindelijk een keer zonder gemopper. Eenmaal op school is het goed, maar er naar toe was vorige week een beetje drama. Ik had een koffiedate met een vriendin, en onze jongens hebben heerlijk kunnen spelen samen. De tijd gaat helaas altijd veel te snel, en hebben we nog niet alles kunnen vertellen aan elkaar. Thijme moest om 12:15 uit school gehaald worden, dus we moeten snel weer een koffiedate plannen. De jongens hadden lekker een tosti gegeten, dus dat was super fijn. Zo kon Finn meteen naar bed toen we thuis kwamen, en ik rustig lunchen met Thijme. Pieter kwam thuis en dook meteen de bank op, en ik nam Thijme mee want moest wat boodschapjes doen. Even de laatste versiering halen voor Finn zijn verjaardag, een nieuwe panty en kon de action niet links laten liggen. Gelukkig deze keer weinig gekocht daar, alleen nieuwe kaarsjes en een dienblad. Toen we thuis kwamen gelijk door naar de buren, want we gingen samen barbecuen.

      

 Donderdag bracht ik Thijme naar school, en besloot ik met Finn samen naar Nijmegen te gaan. Parkeren is er soms best drama, dus ik dacht waarom gaan we niet met de bus. Vanuit ons dorp heb je een vrij goeie verbinding naar Nijmegen, en Finn keek zijn ogen uit. Ik ging even naar de Primark, want ik had echt nieuwe broeken nodig. Ben geslaagd voor 2 nieuwe broeken, een vest, een tas en een trui voor Thijme. Vanuit de primark zijn we even naar de Hema gegaan. Ik had zin in een kopje koffie, en Finn liet zijn oog vallen op een croissant. We hebben even heerlijk samen gezeten en gespeeld. Op de terug weg naar de bus, nog even 2 winkels in en toen was Finn er echt klaar mee. Toen we weer terug bij de auto waren, zijn we nog even langs mijn moeder gereden. Finn kreeg daar een lekkere boterham, en mama nam een kop koffie. Thuis eenmaal ging Finn lekker naar bed, maar die had daar totaal geen zin in. Uiteindelijk zijn we nog maar even gaan wandelen, en lag meneer om 14:30 pas weer in bed. Gelukkig sliep hij toen nog wel even!

  

Vrijdag mocht ik weer een ochtendje werken, en de kinderen gingen spelen bij Oma. Wat was het slecht weer hier, en daardoor ook weinig te beleven op het werk. Finn was vroeg wakker deze ochtend, en ging daarom al vroeg naar bed bij Oma. Waardoor ik dus de hele middag samen met ze heb kunnen spelen. Pieter kwam hondsberoerd uit zijn werk, en dook meteen de bank op. Wij hadden eigenlijk een bruiloftsfeest, maar Pieter kreeg zijn eten niet weg en had hoge koorts. Dus die ging gelijk met de kinderen naar bed, en ik krop op de bank. Later op de avond kregen we helaas een minder leuk telefoontje, en moest ik Pieter echt er even voor wakker maken.

 

Zaterdag begon onze dag rustig, helaas zijn de kinderen niet gewend dat Papa ziek is. Dus die hebben de hele dag ons een beetje lopen uittesten. Ik ben in huis gaan rommelen en opruimen, en streek de was weg. Van Pieter heb ik verder totaal geen last, die ligt lekker op de bank en die hoor je verder niet. Toen alles op bed lag, kreeg ik een berichtje van de buren. Ze waren de kledingkast aan het uitzoeken, en wie weet zat er iets voor me tussen. Super lief, en ik ging inderdaad met 2 gevulden zakken naar huis. Wel dronken we nog even een kop koffie, het was namelijk Nationale Burendag. Daarna brachten we alle kleding wat niet meer mee kon, gelijk weg naar de kringloop winkel. Zo hopen we er andere mensen nog blij mee te kunnen maken. We hadden de kinderen pizza beloofd, en lekker samen hebben dit gegeten op de bank. Ik ging samen met mijn ouders naar een barbecue van de carnavals verenging waar Pieter als papa lid van is. Pieter bleef thuis onder de wol, en ik kreeg zoveel complimenten van iedereen. Ben niet altijd goed in het in ontvangst nemen van complimenten, vooral als het er zoveel zijn. Hartstikke lief en zo fijn als mensen het knap vinden van je.

    

 

Bedankt voor het meelezen met ons weekverhaal. Hopelijk tot volgende week! 

 

 1,264 total views,  3 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *