Photodairy

Weekverhaal 0.32

Leuk dat je meeleest met een nieuw weekverhaal, deze week was iets rustiger. Wel had ik een leuke koffie date, en moest ik helaas naar de tandarts.

Zondag was het lekker weer, en de kindjes hadden lekker uitgeslapen. We besloten om even een stuk te gaan fietsen. En weer heb ik mezelf overtroffen, en heb ik 12 km gefietst. Iets wat ik al heel lang niet meer gedaan heb, en wat zo goed voelde. Toen we thuis kwamen ging Finn gelijk naar bed,want die was lekker duf geworden van dat fietsen. Toen hij zijn slaapje uit had, zijn we hier in het dorp even een rondje over de braderie gelopen. Ook stond er een mini kermis, en mocht Finn in de draaimolen. Ik heb mezelf een nieuw vest en shirt kado gegeven. Dit voelde zo goed, omdat het weer een maatje kleiner kon.

  

Maandag was weer een volle werkdag, ik begon al om 07:30. Het was een lange dag maar we hebben hem overleefd. Pieter had deze week late dienst, wat inhoud dat ik de avonden alleen ben met de jongens. Na het werk mocht ik bij mama aanschuiven voor het eten, we aten lekker bloemkool! Niks is lekkerder dan na het werken zo te kunnen aanschuiven. Toen we eenmaal thuis waren, zijn de jongens naar bed gegaan. ze waren doodmoe en sliepen dan ook meteen. Alleen had Finn er na 2 uurtjes wel weer genoeg van, en besloot te gaan huilen. Met telkens net niet lang genoeg om hem uit bed te halen. Toen ik eenmaal zelf naar bed ging, had meneer dat door en toen was het wel raak. En lag ik uit eindelijk met beide jongens in ons bed. Kei gezellig natuurlijk, maar ik doe dan zelf geen oog dicht. Pieter was laat thuis, pas rond 02:00u en mijn wekker ging weer om 05:30u. Dus sorry maar het was een pittig nachtje.

  

Dinsdag moest ik dus vroeg eruit en met een kort nachtje is dat even schakelen. De ochtend ging het best goed, maar merk dan toch in de middag dat ik behoorlijk begin in te kakken. De kinderen waren bij mijn schoonouders, dus eenmaal daar konden we lekker mee eten. Ook de kinderen waren een beetje uit hun doen, en aten niet heel erg goed. Thijme blijft moeilijk doen tijdens het eten, en Finn zit echt in de ” ik wil het zelf doen fase”. Eenmaal thuis mochten de jongens meteen onder de douche, want bij Finn zat de spinazie overal. Met lichte hoop bracht ik de jongens naar bed, en ging ik zachtjes naar beneden. Thijme was meteen vertrokken, en ook Finn oogde rustig! Helaas veranderde dit weer toen ik eenmaal naar bed ging. En moet zeggen, ik lag er vroeg in! Had het zo koud en was kapot. Weer heb ik samen met Finn geslapen, en hem tegen 23:00u terug in zijn eigen bed gelegd. Wat wonderbaarlijk goed ging!

Woensdag kreeg ik een collega op de koffie, super gezellig. Zo nu en dan spreken we af, om gezellig buiten het werk om te kletsen. Soms vergeten we totaal de tijd, en krijgen we niet alles in een ochtend besproken en gezegd. Ook nu was de tijd weer te kort, en hebben we veel gepraat. Pieter was met Finn op pad, en hij haalde gelijk Thijme op uit school. Eenmaal thuis hebben we lekker samen geluncht, en ging Finn weer lekker naar bed. Ik merk dat ik niet meer zo goed tegen gebroken nachten kan, dus ik ben de hele middag op de bank beland. Wel maakte ik nog snel even een foto van me aanwinst, wat ik zondag op de braderie heb gekocht. We aten vandaag iets makkelijks, want ik at alleen met de jongens. Finn sliep gelukkig goed deze middag, en konden ook in alle rust eten. Na het eten kregen we nog bezoek van ons buurmeisje, die gezellig mee de jongens naar bed bracht.Om daarna samen op de bank te ploffen, en lekker tv te kijken.

                 

Donderdag hebben we met ze viertjes Thijme naar school gebracht, en ben ik erna meteen gaan sporten. Zo fijn even een half uurtje tijd voor jezelf, en geen kinderen om je heen. Daarna ben ik met Finn nog even boodschappen gaan doen. Die natuurlijk weer verwend werd met een worstje, en banaan. Eenmaal thuis moest ik er toch echt aan geloven, en was het snel omkleden en tanden poetsen. Ik mocht namelijk naar de tandarts voor een wortelkanaal behandeling. Ik ben echt zo bang voor de tandarts, en ga liever niet dan wel! Maar kiespijn is echt geen pretje, en de ontsteking moest er echt uit. De behandeling duurde bijna 1,5u, maar ik was goed verdoofd en heb er niks van gevoeld. Had alleen onwijs pijn aan mijn kaken, van het zolang open houden van de mond. Het was een lange zit, maar ik heb het overleefd. Met de nodige hoofdpijn en kaakpijn. Nu moeten we nog een keer terug om de vulling te vernieuwen. Maar eerst hier van even op adem komen. We aten bij mijn ouders, omdat ik niet wist hoe veel pijn de behandeling zou doen. Gelukkig kon ik gewoon mee eten, maar het was wel fijn dat het mocht. Eenmaal thuis gingen de jongens onder de douche, en lekker naar bed. Ik kreeg een vriendin op visite, en hebben lekker geklets. Natuurlijk over haar surprise party, en over hoe het met de jongens gaat.

                

Vrijdag mocht ik weer een ochtend werken, en Pieter moest met de jongens naar de tandarts. Ze zijn alle drie weer goedgekeurd, en kunnen er weer een half jaartje tegen aan. De kinderen gaan met Pieter naar de tandarts, omdat hij er niet bang voor is. En ik niet wil dat ze door mijn angst ook bang worden voor de tandarts. Toen ik thuis kwam uit het werk, moest Pieter gelijk gaan werken. Ik had best wel last van mijn mond, dus besloot lekker bij Thijme op de bank te gaan zitten. Eind van de middag zijn we naar mijn ouders gegaan, want ik zou lekker Kip Pilav gaan maken. Sjors zat weer eens eerder in de auto dan wij, waardoor hij dus mee ging naar mijn ouders. Na het eten kwamen mijn broertje en schoonzus nog even langs, en werden de kinderen daar hyperactief van. Dus hop, snel naar huis en lekker naar bed. En zo kon deze moeke heerlijk de bank op met een kop thee. Helaas was Finn weer aan het spoken, alleen toen ik nu ging kijken bij hem. Had hij een bloedneus, zo zielig. Zijn hele bedje,knuffels,dekentje,slaapzak alles zat onder het bloed. Hij was er licht van onder de indruk, dus kon ik het hele bedje schoonmaken inclusief Finn. Gelukkig ging hij daarna eindelijk slapen.

    

Zaterdag was het al vroeg tijd om de boodschappen te gaan doen. Thijme mocht met Pieter mee, en zo had ik alleen Finn mee. Ik vind het namelijk geen doen met 2 kinderen boodschappen doen. Finn die vind het gelukkig niet zo erg, en al kletsend doen wij onze boodschapjes. Thuis gelijk alles ingeruimd en op geruimd, de stofzuiger even er door heen. En toen lekker de fiets op, want we gingen even bij mijn Oma op de koffie. Wel eerst even Thijme ophalen bij de ouders van Pieter, daar moest namelijk geklust worden. De jongens werden goed verwend door Omi, en we kregen weer lekkere zelf gemaakte cake bij de koffie. Eenmaal weer samen op de fiets heb ik Thijme weer afgezet bij mijn schoonouders, want hij mocht met Oma mee. Toen we thuis kwamen ging Finn lekker naar bed, en kon ik even rust nemen op de bank. De ene keer gaat het fietsen heel goed en de andere keer fluit mijn lichaam me terug. Zo dus ook vandaag, en dan is het wel lekker als je in alle rust even ongestoord videoland kan kijken. Om 17:00u kwamen de buurmeisjes oppassen, want wij hadden een date night. Samen met mijn nichtje en haar vriend gingen we lekker sushi eten. Dit had ik sinds de operatie niet meer gegeten, en hoopte heel erg dat het goed zou gaan. Gelukkig viel het heel goed, en hebben we heerlijk gegeten samen!

   

 

 

Bedankt voor het meelezen met ons weekverhaal! Wil je reageren of het suggesties? Laat dan even een reactie achter hier onder! Tot volgende week!

 

 

 1,467 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *