Weekverhaal 2019

Week verhaal 1.03

Hoi hoi, leuk dat je mee leest met een nieuw weekverhaal! Eindelijk weer een normale week!

 

Zondag hadden we een lekker een dagje samen, de kinderen speelde fijn de hele ochtend samen. En wij konden rustig aan alles een beetje opruimen, en schoonmaken. Wat wil je nog meer, is toch genieten zo’n zondag. Aan het eind van de middag gingen we op bezoek bij vrienden van ons. Ze zijn onlangs verhuisd, en we moesten nog steeds gaan kijken naar het nieuwe huis. Schandalig hè! Als afsluiter zijn we met de kinderen lekker pannenkoeken gaan eten, een leuk spontaan idee. Hun zoontje en onze mannen speelde super leuk samen, en het was zeker een geslaagde middag.

  

 

Maandag was het weer tijd om vroeg te beginnen met werken, en bracht Pieter de mannen naar school. Helaas was dit niet volgens plan bij Finn, en maakte hij daar een groot drama van. Zo overstuur dat zelfs Pieter langer op de peuterspeelzaal is gebleven. Gelukkig na lang knuffelen en het hebben van Bumba, heeft Finn toch nog een fijne ochtend gehad. Aan het einde van mijn werk dag, haalde ik Finn op bij de gastouder, en schoven we aan bij mijn ouders. Waar we heerlijk hebben gegeten samen.

 

Dinsdag begon mijn werkdag nog iets vroeger dan gisteren, en was Pieter thuis om de mannen weg te brengen. Thijme mocht weer lekker naar school, en Finn ging naar opa. Ik kon eerder gaan op het werk, wat soms echt heel erg lekker is. Zo kon ik de kinderen ophalen bij opa, en aten we een keer niet zo heel laat. Pieter was wel laat thuis, dus die zag helaas de mannen niet meer. Ik kreeg bezoek van een vriendin, en samen keken we naar Greys anatomy. Een serie die we al vanaf begin af aan kijken! Ook kwam Lisa nog even langs, om samen iets te bestellen voor onze haren. Ze had namelijk een goede tip voor mijn pluizenbol.

 

Woensdag had ik een fijne vrije dag, waarbij beide mannen lekker naar school gingen. Finn ging nu gelukkig wel goed naar de peuterspeelzaal, en het was geen drama met weg brengen. Ik deed meteen de boodschappen, en daarna rommelde ik lekker thuis. Alle was weg werken, stofzuigen en ga zo maar door. Dat is echt het fijne als je een hele ochtend voor jezelf hebt. Je kunt gewoon je eigen ding doen thuis. Wel vliegt de tijd echt voorbij, dus voor ik het wist kon ik de jongens al op gaan halen. De rest van de middag hebben we niet veel gedaan, en zijn we lekker thuis gebleven. Na het eten zijn we wel even naar mijn schoonouders gegaan, want we moesten even wat dingetjes bespreken voor het weekend.

  

 

Donderdag hadden we een gesprek op de planning staan met Karakter. We gaan namelijk een nieuw traject starten met Thijme, wat 10 weken zal gaan duren. Ik zal hier nog een keer een blog over schrijven, eerst rustig alles op schrijven en goed verwoorden. Ik kan wel zeggen dat het heel pittig is, en een zwaar traject zal gaan worden. We hebben ook een diagnose gekregen voor Thijme, maar ook daar zal ik nog een aparte blog over schrijven. Vanuit Karakter zijn we even door gereden naar het werk van Pieter, dit omdat we even alles wilde bespreken, omdat ook Pieter bij dit traject aanwezig moet zijn. Pieter mocht super fijn, weer mee naar huis. Hij was lekker een dagje vrij! Wat was dat toch even onverwachts genieten. Hij kon fijn even Thijme uit school halen, en knuffelen met Finn. Het voelt dan een beetje als tijd inhalen. Ik kon daardoor ook even in alle rust bij een vriendin langs, die werkt sinds kort in een kledingwinkel. Ze had een nieuwe collectie binnen, en die moest natuurlijk gepast worden.

    

Vrijdag mocht ik weer een ochtend werken, en was ik blij dat het vandaag 3 uurtjes waren. En kon ik erna door om de kinderen op te halen bij mijn ouders. Wat erg fijn was, was dat mijn moeder ze al lekker een boterham had gegeven. Zodat ze thuis nog even lekker naar bed konden, voordat mijn schoonouders hen kwam halen. Ze gingen namelijk een weekendje weg met Opa en Oma. Alles stond klaar, en Thijme was er helemaal klaar voor. Toen ze opgehaald waren door mijn schoonouders, ben ik even op de fiets boodschapjes gaan doen. We zouden namelijk visite krijgen in de avond. Ik at een keer stiekem voor de tv, en genoot even van de rust. Maar ook voelde het wel een beetje vreemd, en was het soms best wel te stil in huis. Na het eten stonden mijn ouders, vriendin, en buurvrouwen voor de deur. Het bespreken voor de carnaval kon beginnen, en al snel was onze outfit geboren. Ook werd er nog even alles rondom Thijme en ons nieuwe traject besproken. Erg fijn om dit nog eens met mensen te kunnen bespreken, die je ook snappen en steunen. Toen de wijn op was, en het stokbrood op gesneden was, gingen we lekker naar bed. Er stond ook ons een leuk weekend op te wachten.

 

 

Zaterdag werden we in alle rust wakker, en stonden er geen kinderen ons te roepen. We konden rustig onze spullen pakken, wan wij vertrokken richting Nieuwegein/Utrecht. Wij hadden een hotel overnachting kado gekregen, en we besloten om lekker te gaan shoppen. We checkte al vroeg in bij het hotel, en hebben vanuit daar de bus gepakt. In Nieuwegein zit een heel leuk winkelcentrum, waar we heerlijk hebben gewinkeld en geluncht. Rond 3 uur weer terug naar het hotel, om te gaan kijken naar ons hotelkamertje. We hadden een lekker kingsize bed, en een bad! Dat werd genieten! Even opfrissen, en weer door met de bus naar Utrecht. Wist je dat de winkels in Hoog Catharijne open zijn tot 20:00u? Zo hebben we nog heerlijk rustig door Utrecht gelopen, en ook daar nog leuk geslaagd met shoppen. Uit eindelijk waren we toch wel toe aan een hapje eten, en zijn we bij vapiano beland. Een pasta pizza restaurant, met een apart systeem. Wel echt een aanrader, en het eten was heerlijk. Na het eten was het genoeg, en wilde ik lekker terug naar het hotel. We dronken nog samen een Late Macchiato in de bar. Eenmaal boven liet Pieter voor mij het bad vol lopen, en bekeek ik nog eens de vangst van die dag. Man wat hebben we geshopt, en wat hebben we onszelf en de kinderen weer leuke dingen kunnen geven. Ik genoot van het heerlijke badmoment, en zeker daarna van ons kingsize bed. Al snel vielen de ogen dicht, en werd het zondag.

     

 

Volgende week kun je lezen wat we de zondag allemaal gedaan hebben. We gingen naar Roermond, en iets was echt eens en nooit meer. Wat dat was? Dat lees je volgende week!

 

 

 1,275 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *