Photodairy

Week Verhaal 0.12

Zondag was een rust dag. Ik merkte dat mijn lichaam me terug floot, en heb de hele dag in de relax modus gezeten. Ik had echt teveel gedaan en merk dan dat mijn lichaam dat niet zo leuk vind. De kinderen wilde frietjes eten, ik durfde het nog niet aan. Frietjes uit de frietpan, dus heb ik ze gegeten uit de airfryer. Toen ik 4 frietjes op had, merkte ik dat het niet lekker viel. Dus friet is geen optie voor mij.

Maandag begon Pieter weer met werken, na een weekje vakantie. Maar omdat ik niet mag tillen en geen zware dingen mag doen. Kreeg ik deze week hulp van Lisa onze vaste oppas. De dag begon vroeg, want de kinderen waren al om 06:15 wakker. Samen met Lisa hebben we het ontbijt verzorgt voor de jongens. Lisa bracht Thijme naar school, en daarna zijn we samen gaan genieten van een welverdiend kopje thee. De was werd gedaan,en verder hebben we lekker niks gedaan. Mama die kwam eind van de middag voor het eten, en om bij mij de spuit te zetten. Deze moet ik 4 weken zetten,om trombose te voorkomen. Ik blijf het akelig vinden om mezelf te prikken. Na het eten hebben de kinderen nog even lekker buiten kunnen spelen. Finn is de laatste tijd helemaal weg van Nijntje. Hij neemt dan ook overal zijn Nijntje boekje mee naar toe.

Dinsdag begon de ochtend weer het zelfde, en toen Thijme eenmaal lekker naar school was. Zijn we begonnen aan het poetsen van de beneden verdieping. Muziekje aan en soppen maar, en zo met ze tweeën gaat dat een stuk sneller, dan als dat je het alleen moet doen. Lisa ging na het soppen even snel een boodschapje doen met Finn. En zo kon ik rustig even de was op hangen. De zon begon al lekker door te komen, en na de lunch zijn we dan ook heerlijk buiten gaan zitten. Een welverdiende pauze, want Finn lag heerlijk te slapen.

Woensdag had Thijme gelukkig een half dagje school, want het was zo warm. Ik kreeg in de ochtend bezoek van een oud collega. Gezellig zitten kletsen over de operatie en over onze kinderen. Voordat Thijme thuis kwam hebben we nog even snel, het mini zwembadje opgeblazen. En deze gevuld met lekker lauwwarm water, zodat Thijme daar lekker in kon spelen als hij thuis kwam. En ik merk aan mezelf dat ik met die warmte, nergens zin in heb. Je mij het gelukkigst maakt met een boek en een glas water. Finn ontwaakte uit zijn slaap, en de jongens hebben heerlijk samen gespeeld met het water. Zo leuk om te zien dat ze met zo iets simpels, zo’n grote lol kunnen hebben samen. De hele tuin was nat, en zelfs papa en mama kwamen er niet onderuit.

Donderdag kwam Mama voor mij de was weg strijken. En op zo’n moment voel je je echt gelukkig met alle hulp die je krijgt. En ben je ze allemaal even dankbaar met wat iedereen voor je doet. We hebben heerlijk zitten kletsen en samen met Lisa heb ik snel temptation Island gekeken. En omdat ik geen zin had om te koken deze dag, besloten we maar dat het wel tijd was voor een barbecue. Mama die kwam weer terug, en at gezellig mee. Later in de avond kreeg ik nog bezoek van een vriendin, en hebben we nog even een spelletje gedaan. Heerlijk van die zomeravonden.

  

 

Vrijdag was Thijme lekker vrij van school, en zijn we in de ochtend even lekker een stukje gaan wandelen. Finn had erg veel last van de warmte, dus die was niet te genieten. We waren dan ook blij toen meneer eindelijk lekker na bedje kon. Maar eerst moest er wel geluncht worden, en vandaag werden ze getrakteerd op een broodje knakworst. Wij zijn toen maar weer lekker gaan genieten van de zon, en Thijme heeft heerlijk bij ons zitten puzzelen. Wat kan hij dat toch goed.

 

Zaterdag zijn we lekker bij de boer verse hollandse aardbeien gaan halen. Ow wat waren ze lekker, Thijme en ik hebben er lekker van gesmikkeld. We gingen ook nog even langs bij Opa en Oma, daar hebben de mannen heerlijk buiten kunnen spelen. Toen we thuis kwamen, en de mannen lekker op bed lagen. Konden wij aan de slag in de tuin, ik weer verder met de was. En Pieter is gaan schilderen, met tussendoor een pauze. Want wat was het toch warm in de zon. Toen de mannen wakker waren,hebben ze nog heerlijk samen gespeeld buiten. Ik kan daar zo van genieten, als ze samen de grootste lol hebben. We mochten heerlijk komen Barbecueën bij papa en mama. Het was een heerlijke zaterdag.

   

 

Tot volgende week! Met hopelijk wat beter weer dan dat ze nu voorspellen!

 

 1,095 total views,  3 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *