Photodairy

Week verhaal 0.11

Zondag was het heerlijk weer buiten, we kregen bezoek van Tante Marieke en later Oma Dinie. We hebben heerlijk in de tuin gezeten en geklets over mijn operatie. Hoe het ging en of het was meegevallen!.. Van Marieke kregen we een mooie bos hyacinten. Dan voelt het gelijk Lente in huis!

Maandag begon onze dag met een crematie! Die heel erg droevig en beladen was. Dit vroeg veel van mijn lichaam, waardoor ik de rest van de middag op bed heb gelegen. Ook om alle indrukken te verwerken. Pieter had ze week vakantie, dat was voor de kinderen erg fijn maar ook voor mijzelf. Ook was vandaag de eerste dag van het vaste voedsel. Ik vond het super eng en spannend, maar het viel gelukkig goed.

Dinsdag kregen we bezoek van onze vriendin Annemiek samen met haar zoontje Raf. Ik kreeg een lief kadotje, en veel knuffels. Toen eenmaal de zon door kwam, gingen de jongens heerlijk samen buiten spelen. Je geniet als zij ook genieten, heerlijke draken waren het. Ze hebben zo leuk samen gespeeld. Later in de middag kwam mijn Oma nog even een kijkje nemen hoe het met me ging.

Woensdag gingen we naar de huisarts want eindelijk mochten mijn nietjes er uit. En even een kleine check-Up bij de huisarts. Het verwijderen van de nietjes was niet zo prettig. De een ging er makkelijk uit, de ander zat goed vast. Bij de huisarts was alles goed, en ze erg benieuwd naar het eind resultaat. Eindelijk kreeg ik me nieuwe weegschaal binnen. Hij is zo fijn, je kunt hem zelfs aansluiten op je app.

Donderdag kregen we bezoek van Robin, die een lief kaartje met kleinigheidje mee nam! Zo lief en had echt niet gehoeven. Onder genot van een kop koffie, hebben we de operatie door genomen. In de middag kwamen de buurmeiden Lisa en Sanne kijken hoe het ging. Ik wilde graag even de deur uit en hebben toen samen gegeten bij mama. Lekker bloemkool, die echt goed viel. Bij elke maaltijd die goed valt ben ik zo trots.

Vrijdag is Pieter met Finn boodschappen gaan doen. Dit gaat hem steeds sneller af, en krijg steeds minder appjes. Thijme en ik hebben samen zitten puzzelen. Dit is iets wat Thijme heel graag doet, en ook goed kan. In de middag is Pieter de tuin op gaan ruimen en zomer klaar gaan maken. Want als we de weer goden moeten geloven, word het volgende week heel mooi weer. Het speelhuisje staat weer, de zandbak is gevuld dus ze kunnen er tegen aan.

Zaterdag was een ik rommel in huis dag. Pieter ging aan de slag buiten. Het tuin huis moest nog een beetje verder opgeknapt worden! En al het speelgoed van de jongens kan eindelijk weer naar buiten! Zo kunnen ze eindelijk weer spelen met hun speelhuisje. Ik heb de hele middag voor de tv gelegen, had last van me maagje. Die moeheid blijft ook de hele dag overheersen. Dus dan moet je een stapje terug doen en luisteren naar je lichaam. We zijn helaas nog niet de oude, en het is allemaal nog heel erg wennen. Ik had voor mezelf een lekker soepje gemaakt, even wat vloeibaars eten. En daarna ging het gelukkig beter met mijn maagje. Alleen aten we macaroni, en dat viel na 10 theelepelhapjes toch weer wat te zwaar. Zo zie je maar ik blijf aan het puzzelen!..

Tot volgende week!.. Bij weer een nieuw weekverhaal! Hopelijk blijft het met het eten goed gaan! En komen de weersvoorspellingen echt uit!!

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *