Geen categorie

Voor alles is een eerste keer.

De eerste, Allereerst blog op justaMama. En ik vind het super spannend.
Ik ben justaMama begonnen, omdat ik mensen mee wil nemen in ons leventje met 2 jongens. Maar ook om mijn ei kwijt te kunnen. En de dingen die we meemaken graag wil delen. Het zal even zoeken en wennen worden. Maar we zien wel waar dit schip strand. Dus even kort voorstellen.

Graag neem ik jullie mee  in de zoektocht naar de juiste structuur voor onze oudste zoon Thijme. Thijme is geboren met 32 weken en sinds die dag leven wij in een achtbaan. Want ook al is het 5 jaar geleden die bevalling was heftig. En heeft diepe sporen achter gelaten. Thijme word mogelijk diagnosticeert met Autisme, en daardoor zitten we nu midden in onderzoeken. Ook hebben we daarvoor thuisbegeleiding.

Onze kleinste man, Finn is geboren met 39 weken. Geen complicaties niks, Gewoon een geplande keizersnee. Maar door de onrust en spanning niet volledig van alles genoten. Maar hij ontwikkeld zich nu al een gezonde dreumes. En onderneemt elke dag wel iets nieuws.

Elke zondag komt er een Photodairy online met alles wat wij die week gedaan hebben. De rest van de artikelen zijn wisselend. ( Shoplogs, persoonlijke artikelen, reviews en rondom artikelen) Kortom hopelijk veel leesvoer en inspiratie voor andere mama’s)

Dan hebben we nog een persoonlijk project. Daarover zul je meer lezen in mijn Persoonlijk project artikelen.
Want ik vecht al sinds ik zelf mijn eten kon kiezen aan overgewicht. En hopelijk komt daar nu verandering in.

reacties,tips,opmerkingen zijn altijd welkom. Ga dan even naar het kopje “contact”

 

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

5 Comments

 1. Inge, wat leuk dat je dit begonnen bent! Vooral dapper dat je andere mensen meeneemt in jullie leven. ik hoop dat het je veel plezier geeft en dat je vooral andere lezers en mamas kan helpen!

  Liefs,
  Maudy

  1. JustaMama says:

   Dankje wel, voor je lieve woorden!

 2. Hoe trots kun je zijn op je dochter.nou ik ben super trots op je,zoveel al mee gemaakt en toch altijd vrolijk . super dat je dit met andere mama’s gaat delen.

  1. JustaMama says:

   Dankje wel Mama!

 3. Leuk zo’n blog Inge, inderdaad jullie hebben al een hoop meegemaakt!! Leuk en knap dat je dat met andere mama’s wilt delen!! Succes!!

  Liefs Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *