Familylife

Update, stilte op Justamama.nl

Zoals je misschien wel al een beetje gemerkt hebt, is het hier op de blog de laatste tijd een beetje stil. Ik zit zelf niet stil, maar er gebeurt veel rondom mij en ons gezinnetje. Vandaag schrijf ik een blog, met een kleine update. Want kreeg best wat vraagjes waar ik was, en waarom er weinig blogs verschenen. 

Tja, waar begin je dan? Nou zal maar ergens beginnen, met super leuk nieuws. Wat wij zijn trotse oom en tante geworden, van een baby meisje. Wie mij volgt op instagram en facebook heeft dit zeker voorbij zien komen. Mijn zwager en schoonzus hebben een dochtertje gekregen, genaamd Saar. Onze jongens zijn grote neven geworden, en dat is te leuk om te zien.

Ook zijn we erg druk met de laatste gesprekken voor Thijme, want zoals het er nu naar uit ziet is onze reis bij Karakter bijna ten einde. We hebben een diagnose, en heel veel tips en tricks mee gekregen. Waar we voorlopig echt mee aan de slag kunnen, en waar we hopelijk een goede sprong vooruit kunnen maken. Het is wel raar en wennen dat we “los ” gelaten worden, en het nu allemaal zelf moeten doen. Maar alle hulpvragen zijn beantwoord, en hij doet het steeds beter. Na de vakantie start hij in groep 3, en is Thijme kleuter af. We zijn erg benieuwd hoe dit gaat, en zeker ook hoe hij het leren gaat vinden.

Finn is een erg aanwezige peuter, met een hele duidelijke eigen wil. Sinds de laatste paar onweersbuien, vind meneer het slapen niet meer leuk. En hebben we al 2 weken drama elke avond, want meneer zet het gerust de hele avond op een krijsen. Waardoor ik elke avond een strijd heb, en uit eindelijk samen met hem in ons bed slaap. Ja ik weet het, door zetten , niet toegeven, consequent zijn. Geloof me, alles al geprobeerd. Gisteren avond hadden we de eerste avond, dat meneer weer in zijn eigen bed in slaap is gevallen. Dus hopelijk is de strijd gestreden en hebben we weer rustigere avonden.

Vooral ook omdat Pieter erg veel en lang werkt, en veel van de kinderen op mijn schouders rust. En daardoor dus ook de avonden, en alle klusjes die daar bij komen kijken. Wat er voor zorgt dat ik weinig zin en puf heb om achter de laptop te kruipen, en blij ben met rust en vrije tijd. Doordat je zoveel alleen bent, alleen met kinderen, merk ik dat ik graag dingen met hun wil doen. Samen met hun wil zijn, maar zeker ook mijn rust probeer te pakken met het kijken van een serie. Als we dan de weekenden samen hebben als gezin, wil ik gewoonweg niet achter de laptop zitten. Maar samen op pad wil gaan, en genieten van de kleine weinige momenten samen. En dat is eigenlijk de grootste reden dat het zo stil is hier op mijn blog. Het is niet even een stukje type, en online zetten. Er komt veel meer bij kijken, en er gaat onbewust veel tijd in zitten. En dat is echt niet erg, want ik doe het nog steeds graag. Maar ik kies nu bewust voor mijn gezin, en voor mijn kinderen. En daardoor zet ik Justamama even op een laag pitje. Op de sociale kanalen ben ik wel actief, en probeer ik actief te blijven. We kijken erg uit naar onze vakantie, en zijn daar ook echt helemaal aan toe. En hoop dat als straks alles wat rustiger word, dat er dan weer vele mooie blogs geschreven mogen worden. Ook dat dan de weekverhalen weer actief opgepakt gaan worden.

 

Een kleine update, over ons. En waarom het dus zo stil is hier, maar we zitten zeker niet stil. Met het afvallen gaat ook alles goed, en voel met super goed met mijn nieuwe lijf. De warmte komt er weer aan, en ik kijk er zo naar uit. Tot snel, en blijf ons volgen op instagram en facebook!

 

 

 1,915 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *