Familylife

Top 5 van JustaMama

Vandaag weer een nieuwe top 5. En wel van de kledingwinkels die ik graag bezoek voor onze jongens. Thijme die valt nog al Geregeld zijn broek kapot, en Finn die kruipt af en toe nog. Dus broeken gaan er zo hard door heen. Voor Thijme maak ik de broeken dan kort, zodat hij erg in de zomer ook nog plezier van heeft. Maar hier komt mijn top 5 van favoriete kleding winkels voor de boys!

1: H&M, dit vind ik echt een fijne winkel. Ik koop veel online en het is ook nog eens betaalbaar. Soms valt de prijs wel wat tegen. Maar de basic dingetjes vind ik goed te doen. Ze lopen goed met de mode mee, en zeker ook erg hip. H&M valt qua maat eigenlijk altijd goed. Soms is het iets te ruim, maar dan doen ze ook weer wat langer mee. Ook vind ik het erg fijn als ik dan een keer in de winkel ben, en ik zie iets wat niet in de juiste maat is. Dan kan ik met de H&M app de barcode scannen, en zo kan ik het product online bekijken en bestellen. Super handig, zo grijp ik dus bijna nooit mis.

2: Zara, een erg leuke winkel. Ook hier koop ik geregeld online, voor leuke prijsjes. De winkel loop ik ook zeker altijd binnen als ik in Nijmegen ben. Ze hebben leuke kleding, en ook zeker wat in de mode is. Ik slaag er voor beide altijd wel. Zara valt vaak wel kleiner in de maat. Dus hier koop ik altijd een maatje groter voor de jongens. Ik vind t wel altijd zo jammer dat het voor meiden meer is dan voor de jongens. Maar denk dat dat wel in iedere kleding winkel is.

3: Hema, hier kom ik bijna wekelijks wel. Met elke verjaardag vraag ik ook standaard kado kaarten van de Hema. Kom daar niet alleen voor de kleding maar zeker ook voor de accessoires. En voor mezelf neem ik ook geregeld wat mee. De prijs is bij de Hema ook niet over de top, en maat zit eigenlijk altijd goed. Ik vind het gewoon echt een fijne winkel, ze zijn hip en de basic is altijd goed. En ik zweer echt bij de rompers van de Hema, zitten altijd mooi aangesloten en blijven ook mooi na het wassen.

4: Primark, die mag natuurlijk niet ontbreken. Hier kom ik voornamelijk veel voor Thijme. De broeken zijn er niet te duur en zitten hem als gegoten. En prijs is er natuurlijk leuk, en zolang Thijme ze niet kapot valt zijn kwalitatief goed. Voor Finn neem ik er soms ook wat mee, ook hier is de keuze wel erg beperkt. Het zijn vaak een broekje of shirtje. De t shirts vind ik persoonlijk wel snel krimpen. Voor mezelf shop ik er vaak alleen de accessoires of soms een vest.

5: Wehkamp.nl, hier koop ik vaak de merken. Denk aan Noppies, Name-it, Z8,Vingino,Tumble ’n Dry. Ik vind persoonlijk wel prijzige merken. Dus dat koop ik dan ook vaak als het in de Sale is, of in de aanbieding. Vooral voor Finn vind ik het zonde omdat hij er zo snel uit groeit. Maar ze zijn zo leuk hip en trendy die merken. Dat ik soms echt de verleiding niet kan weerstaan. Kwalitatief zijn de merken wel goed, en gaat het ook lang mee. In de babytijd bij Finn was ik helemaal weg van Noppies. Zo lekker zacht en comfy, dat heeft hij echt heel veel gedragen. Voordeel wel van de merken, als je ze goed verzorgt. Dat je ze eventueel goed kunt door verkopen.

Heb jij ook favoriete winkels waar je altijd komt?

 1,500 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *