Familylife

Top 5 van JustaMama

Het is nu al een paar dagen lekker weer in ons kikkerlandje, en ik merk dat we dan graag met ze alle naar buiten gaan! Maar wat kan er nou echt niet ontbreken, als je een middagje buiten vertoeft! Hier onze top 5

1: Zonnebrand, het is van groots belang dat je de kinderen en jezelf, heel goed insmeert! Ik zelf ben grote fan van Nivea, en vind hun zonnebrand echt heel erg fijn! Voor de kinderen heb ik speciale zonnebrand, waar je ook mee het water in kan.

2: Petjes of zonnehoedje, die kleine bolletjes zijn moeilijk te beschermen tegen de zon! En ik vind het niet lekker om de haren en alles in te smeren met zonnebrand. Het gaat plakken en alles blijft in de haren zitten. Dus vandaar dat ze hier vaak een petje of zonnehoedje op moeten. Al vind Finn dat niet altijd even leuk!

3: Eten en drinken, het is met warm weer belangrijk om goed te blijven drinken! Vinden je kindjes het nou lastig om te drinken? Eet dan lekker veel fruit, groente of ijsjes! Op die manier krijgen ze ook veel vocht binnen! Denk aan komkommers, aardbeien, watermeloen.

4: zwemspullen, ga je ergens na toe waar je het water in kan? Vergeet dan niet de bandjes, zwembroeken, zwemluiers! Ik vind het thuis in de tuin niet erg als ze in hun blote kont lopen, maar buitens huis moeten ze van mij echt een zwembroek aan! En Finn een zwemluiers, ongelukje zit in een klein hoekje. Ook heb ik altijd een handdoek/poncho bij me, voor na het zwemmen!

5: Parasol of schaduw doek, de hele middag in de felle zitten is niet goed voor kinderen! Maar zeker ook niet voor jezelf! Je hebt dan veel meer kans op een zonnesteek of dat je verbrand! Ook al heb je je goed ingesmeerd! Wij hebben daarom een grote parasol in de tuin staan, en over het zwembadje een schaduw doek! Zo proberen wij genoeg schaduw te creëren voor de kinderen! Als we buitens huis zijn, probeer ik altijd onder bomen te zitten. Of we nemen een klein strand parasolletje mee!

Hebben jullie dingen die echt niet mogen ontbreken? Of die je echt altijd bij je moet hebben? Laat het me dan weten!

 

 1,457 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *