Finn

Top 5 van JustaMama

Vandaag een top 5 van wat je kunt vinden op onze commode. Finn is nu 19 maanden oud, en wat is die tijd voorbij gevlogen. Maar nog steeds maken wij dagelijks gebruik van de commode, en een paar standaard producten mogen dan ook echt niet ontbreken. Natuurlijk ligt er een aankleedkussen op, die ik kocht bij de Prenatal. Want ja toen ik eenmaal zwanger was van Finn, moest alles nieuw gekocht worden. Met uitzondering van de babykamer! Deze kochten wij bij Baby-dump, en daar zijn we nog steeds super blij mee. Hij is licht grijs van kleur, en past mooi bij onze mint groene accenten. Hier komt onze top 5, van wat wij echt niet kunnen missen!

1: Natuurlijk mogen de luiers niet ontbreken, deze heb ik dan ook op de commode staan. Een vriendin van ons maakte 2 handige mandjes, waarvan ik dus een gebruik als luiermandje. Hier staan de luiers in samen met een pak billendoekjes. Finn heeft een erg gevoelig huidje, dus wij gebruiken dan ook milde billendoekjes. De luiers komen van de kruidvat, die vinden wij fijn in gebruik. En zijn ook nog een betaalbaar.

2: Eczeem crème, deze zit in het kleine mandje naast de luiers. Finn heeft veel last van eczeem en een droog huidje. Daardoor heb ik de vette crème en de hormoonzalf altijd in de buurt staan.  Zodat we het gelijk kunnen opsmeren met verschonen en aankleden. Natuurlijk is dit niet voor iedereen van toepassing, maar een lekkere bodylotion is ook erg fijn om dicht bij je te hebben. Wat is er nou lekkerder dan als je baby ruikt naar bodylotion. En een zacht huidje is ook erg fijn. Wel heb ik een pot zachte crème van Zwitsal, deze gebruik ik vaak op het gezicht van Finn. Vooral in de winter, want met de kou worden de wangetjes vaak schraal.

3: Talkpoeder, deze staat boven op het schapje. En gaat regelmatig over de billetjes van Finn. Vooral als hij met de doorkomende tanden, last heeft van spuitluiers. Dan worden zijn billetjes erg schraal en rood, en dan is het wel lekker als de billetjes zijn ingesmeerd. Ik heb de talkpoeder van Zwitsal, toch ook wel om het lekkere vertrouwde geurtje.

4: Haarlotion, deze hebben we er altijd staan. Ook heb ik een klein spuitflesje, zodat ik het makkelijk in de haartje kan spuiten. Ik vind het namelijk zo’n gedoe om dat vanuit de fles op je handen te doen. Op de een of andere manier lekt het dan altijd door mijn handen heen. En nu vul ik telkens dat flesje bij, en kan ik het mooi verdelen over de haartjes van Finn. Ik gebruik vaak die van de Zwitsal of Etos.

5: Boeken, die vind op de schap boven de commode. Het zijn geen verzorging producten. Maar ik vind het heel belangrijk om Finn voor het slapen gaan nog even voor te lezen. Het huisje dat verhuisde, is een lang verhaal. Dus die lees ik dan ook voor als Thijme er ook bij is. Raad eens hoeveel ik van je hou, die lees ik zodra meneer lekker warm in zijn bedje ligt. Ook vind ik het leuk staan boven op het schapje. Ik heb nog een top 5 van onze lievelings boeken geschreven. Die kun je hier nog eens na lezen.

Welke producten mogen er bij jullie absoluut niet ontbreken?

 1,366 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *