Familylife

Top 5 van JustaMama

De 5 series die ik je aanraad!

Ik hou ervan als het regenachtig is of als ik gewoon een ochtendje niks gepland heb, om dan lekker met een kop thee op de bank te gaan zitten. Even mom-time zeg maar, en dan lekker even non-stop een serie te kijken. Ik zelf houdt persoonlijk van drama/liefde, actie gaat ook nog wel. Maar thriller en horror maak je me echt niet blij mee. Overigens hebben we zowel een abonnement op Netflix en Videoland. Hier komt mijn top 5 van het afgelopen jaar.

1: Pretty Little Liars, een mysterieus en drama serie.  Het gaat over 4 school vriendinnen Hanna Spencer Aria en Emily, en hun beste vriendin Allison verdwijnt plotseling op een avond. Een na de verdwijning van  Allison worden de meiden gestalkt, door een A. Deze A weet alles van de meiden, en dreigt alles naar buiten te brengen. En zo begint er een ontmaksering van A en de aparte verdwijning van Allison. Een spannende serie die me van begin tot eind heeft geboeid. Je kijkt de serie op Netflix, en heeft 7 seizoenen.

2: Jane The Virgin, een heerlijke liefdes drama serie. Die gaat over Jane die via kunstmatige inseminatie zwanger raakt, van haar baas. Wat een heel drama met zich mee brengt. Ze werkt in een hotel, en heeft ook wel een oogje op haar baas. En Jane heeft zich zelf belooft om tot haar huwelijk een maagd te blijven. Er gebeuren van allerlei leuke en gekke dingen. De serie is te zien op Netflix, en heeft 2 seizoenen.

3: The Royals, Een serie die gaat over het britse Koningshuis, met een vette knipoog. Koningin Helena is getrouwd met Simon, de koning van Engeland. Ze hebben een zoon Robert en een tweeling, prins Liam en en prinses Eleanor . Maar Helena ligt vooral overhoop met haar schoonbroer Cyrus die aast op de troon. Zo krijgen ze bericht dat hun oudste zoon verongelukt is tijdens zijn militaire missie. En zo begint de drama, met onmogelijke liefdes. Er gebeurt heel veel waardoor ik de serie zo had afgekeken. Deze serie kijk je op Videoland, en heeft 4 seizoenen. En seizoen 4 is net gestart.

4: Soof een nieuw begin, ja deze kan ik niet overslaan. Ik vond de films al heerlijk en de serie heb ik in 3 dagen gekeken. De situatie van samenwonen ondanks dat ze gescheiden zijn, die ontstaat door de terugkeer van Kasper. Het lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor Soof . Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant De Kooksoof te richten. Deze situatie leidt echter tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen. De serie is te zien op Videoland en heeft 1 seizoen.

5: Greys Anatomy, Ik kijk deze serie al vanaf het begin via net5. Heerlijke ziekenhuisdrama waar van alles is gebeurt. Ik moet toegeven dat ik de eerste 5 seizoenen het mooist vond, maar wel komen er elk seizoen nieuwe drama’s aan bod. Het draait voornamelijk om dokter Meredith Grey , en al haar collegas in het Grey Sloan Memorial Hospital. De meeste afleveringen gaan over de alledaagse levens van de hoofdpersonages als chirurgen, hoewel er ook zeer veel aandacht naar hun persoonlijke levens gaat. De artsen de vaak levensbedreigende ziektes van hun patiënten genezen,is hun voornaamste drijfveer vaak competitie en lof. De serie heeft 14 seizoenen, en is niet alleen te volgen via net5. Maar op Videoland kun je hem van begin tot eind helemaal kijken.

Meer series maar zeker ook films kun je vinden op Netflix en Videoland  

Heb je nog tips, een serie die ik echt moet zien? Laat dan een reactie achter.

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

2 Comments

  1. Maudy Hendriks says:

    Riverdale en the client list !! daar blijf je echt in hangen, vooral de 2e vind ik iets voor jou. beide te zien op netflix..

  2. […] die heb ik al om 12u weer opgehaald. Toen Finn lekker op bed heb ik een stuk geschreven over mijn top 5 van series. Ik hou van Netflix en Videoland, vooral als het koud en vies weer is […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *