Familylife

Top 5 Buitenspeelgoed

Met de warme dagen zijn wij het liefst de hele dag buiten. We hebben een heerlijke overkapping, en heel veel speelgoed voor de jongens. Maar er zijn zeker favorietjes bij Thijme en Finn! Sommige minder favoriet bij Mama. Ik dacht wel leuk een top 5 van de favorietjes van Thijme en Finn!

1: De zandbak, wij hebben de zandbak zelf gemaakt. Heel handig met een klep erop, en wieltjes er onder. Zo kan na het spelen de deksel erop. En als het dan weer eens gaat regenen, blijft het zand droog.

2: De loopvrachtwagen, die Thijme heeft gekregen toen hij 1 jaar werd. Het heeft 2 jaar geduurd voordat hij erop kon, maar nu worden er vele rondjes mee gereden door de tuin. Finn die vind hem ook super interessant, en probeert er al op te gaan zitten. Tuurlijk is hij er nog te klein voor, maar nooit te klein om het te proberen.

3: De glijbaan, deze heeft Finn gekregen toen hij gedoopt werd. Vooral als het heel warm is, dan is het leuk om de glijbaan in het zwembadje te zetten. Thijme vind dat helemaal het einde. Met als gevolg dat de hele tuin nat is, en er soms bijna geen water meer in het zwembad zit.

4: Het speelhuisje, vooral Finn kan zich hier in uren vermaken. Alles uit het huisje halen, want er ligt van alles in. Om dan zelf er in te gaan zitten, en alles weer terug te verhuizen naar binnen. Vooral het openmaken van de “ramen en deur” is een leuke bezigheid. Thijme die nodigt je graag uit op de koffie, en kan nog wel eens boos worden als Finn weer eens alles eruit heeft gehaald. 

5: Stoepkrijt, dit is zeker geen favoriet van Mama. Thijme die vind het leuk om al onze tegels een ander kleurtje te geven. Finn die geniet er dan op zijn beurt weer van, om er al billenschuivend overheen te gaan. Je snapt dat ik dan kleding heb met vlekken. En een dreumes die stopkrijt er ook eetbaar uit vind zien.

Natuurlijk hebben wij veel meer speelgoed, en gelukkig spelen onze jongens heel graag buiten. We hebben ook nog een fiets voor Thijme, en voor Finn een loop fiets. Maar hoe simpeler hoe beter merken we bij Finn. Die kan zich uren vermaken met een emmer, of met een bakje met water. Thijme is meer van het fietsen en glijden van de glijbaan. Hebben jou kinderen ook een favorietje buiten?

 1,230 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *