GastBloggers

Switch

Vandaag voor de eerste keer een gastblog online, van onze gastblogster Annemiek. Die na 8 jaar het roer om heeft gegooid. Na de geboorte van haar zoontje, ging de Switch knop om! Lees mee met haar verhaal.

Jaren lang werkte ik met plezier met baby’s, 8 jaar mocht ik voor kersverse ouders zorgen, ik was kraamverzorgster.

Maar na 8 jaar was ik mijn drive even kwijt. Als je kraamverzorgster bent heb je een mooi, verzorgend, en liefhebbend beroep. Elke week nieuwe ouders die verliefd zijn, die het nieuwe avontuur aangaan. Voor mij het mooiste avontuur in het leven. Ik voelde me er goed bij om nieuwe papa’s en mama’s te ondersteunen met hun 1e week als ouders, ze te leren hoe ze zelf hun kindje konden troosten, te voeden, te verzorgen, maar vooral te laten vertrouwen in hun eigen intuïtie. Ouder zijn!

Voor dat ik de opleiding tot kraamverzorgster ging doen, werkte ik in ons dorp als verkoopster. Ik deed daar in de winkel het zelfde, mensen adviseren en vertrouwen geven. Verkopen.

Doordat ik zelf na veel oefenen ( lees proberen) moeder mocht worden en ik opnieuw moest gaan zoeken naar een balans voor mij, is A Rebel Star ontstaan. A Rebel Star is een webshop die zicht richt op baby en kinder- accessoires in de leeftijd van 0 -8 jaar. En dan heb ik het niet over baby en kinderkleding, zoals we er al heel veel hebben. Maar echt de accessoires zijn de spil van de webshop met een enkel kleding item ertussen.

Wij verkopen kraamcadeaus in de vorm van Rebel blokletters of bijvoorbeeld rompers met een pakkende tekst. Maar ook speenkoorden en een geinige tuit, van schoolbekers tot voedingstorentjes. Alle praktische baby en kinder must- haves vind je bij ons!! En niet heel onbelangrijk dat voor een eerlijke prijs. Want zeg nu zelf voor jouw Rebel wil je toch alles hebben.. als een magneet trekt het je als moeder aan. Ik ben zelf nu zo’n  moeder die dacht, nee onzin dat heb je niet nodig… maar nu denk ik ja leuk.. die wil ik hebben!!!  Je kunt het zo gauw niet bedenken, of het is op de markt. De concurrentie is groot.. maar dat bied mij uitdagingen, een eigen planning, en een gun factor zien te creëren bij alle papa’s en mama’s . Dat is wat mij een drive geeft.

Dus daar is mijn drive.. mijn nieuwe drive… Stil staan is soms nodig. Stil staan hoort erbij.  Maar waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open. Mijn deur staat weer open.. En daarom nodig ik jullie bij deze uit om een kijkje te gaan nemen op onze webshop. Klik daarom hier.

En vergeet niet, verandering is spannend. En soms een hele stap. Het kan zelf zorgen voor angst en paniek. Maar een verandering kan ook zoveel meer geven. Rust, zelfvertrouwen, liefde, nieuwe herinneringen, nieuwe leven. En dus geluk.  Ik zeg SWITCH.

Wil je reageren op het verhaal van Annemiek? Of herken je jezelf er in? Laat dan een berichtje achter. Of wil je ook een gastblog schrijven voor JustaMama? Stuur dan een mailtje.

 1,776 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

1 Comment

  1. […] is op deze dag onze eerste gastblog online gekomen. Wil je deze nog een rustig nalezen? Kijk dan hier. De kinderen waren even toen aan wat frisse lucht, ze waren zo druk. Dus we zijn maar een stukje gaan […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *