Familylife

Sinterklaas versiering

Heerlijk avondje is gekomen, wie is zoet is krijgt lekkers. Loop dan niet stilletjes ons huisje voorbij. Ook al duurt het nog een paar nachtjes, sinterklaas komt eraan. Ik kreeg via instagram zoveel leuke reacties op onze versiering, dat ik zoals beloofd er een blog over schrijf. 

Thijme was dan ook helemaal door het dolle heen, toen hij op school hoorde dat er al spiekpieten waren. Deze pieten hielde alles in gaten wat er op school gebeurden. En volgens Thijme doen ze dat dus ook thuis, en hij is daar helemaal van onder de indruk. “Mam”, zei hij. ” We moeten echt gaan versieren thuis, want zo ziet de spiekpiet dat Sinterklaas welkom is.” De bak met de versieringen werd voor de dag getoverd, en snel gingen we aan de slag.

Ik kocht vorig jaar bij de action een letterbord, en daar wissel ik zo nu en dan een tekst op. Nu met Sinterklaas, vind het leuk om er een speciale tekst op te zetten. Welkom sint&piet, xx Thijme en Finn. Leuk met een pot strooigoed ervoor, en een waxlinelichtje, en chocolade munten. Ik vind dat het zo het dienblad helemaal afmaakt. Heel simpel, maar zo maak je wel een leuke eye catcher op tafel. Bij de Hema kocht ik een leuke Sinterklaasslinger, en Thijme wilde hem persee voor het raam hebben hangen. Te schattig, en een simpel maar leuke versiering.

Bij de Søstrene Grene , een leuke hebbendingen winkel. Kocht ik een klembord, en ging zelf via word aan het knippen en plakken voor 5 december. Samen met 2 waxinelicht potjes staat hij heel leuk op onze sidetable achter de bank. De waxinelichtjes kocht ik vorig jaar bij ons in het dorp, en heb ze ook in de kerstvariant. Zoveel sfeer, en maakt het geheel helemaal af. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, in mijn Sinterklaas decoratieblog hier. Had ik via Puurinpastel leuke items gekocht, en de 2 hangers hangen nu aan mijn herfst/kersthanger. Ik vond doorvoor een stok in het bos, wikkelde er een streng lampjes omheen. Maakte van zelf hardenden klei vormpjes, die ik toen ze droog waren in de kleur goud verfde. Ook dit kocht ik bij de winkel Søstrene Grene, en binnen een middag was mijn hanger gemaakt. Nu dus vooral erg leuk met de Decemberhangers eraan.

Natuurlijk mogen de scrabble letters niet ontbreken, deze kocht via een tip op instagram via Aliexpress. Op het bordje heb ik Sint&Piet liggen, helaas is het bordje erg onstabiel, en is het een keer tikken en alle letters liggen eraf. Even iets op verzinnen dat het blijft staan, en ik niet 100x op een dag al die letters hoef goed te leggen. Maar zo heb ik met kleine spulletjes, een leuke Sinterklaas sfeer gemaakt in huis. De kinderen zijn door het dolle heen, en kunnen niet wachten tot 17 november. Dan is hij eindelijk in het land, en mogen de schoenen gezet worden. Deze mama is nog druk met alle cadeautjes, en inpakken ervan. Maar ik hou van deze tijd, en ja het is een dure tijd, maar die vrolijke sneutjes als ze hun cadeautjes open maken. Die zijn goud waard, en onbetaalbaar.

 

 

 

Wil je nou ook zelf de leuke 5 december poster op je klembord? Print hem dan hier!

5 december – Google Documenten 

 

Hoe versieren jullie je huis voor de sinterklaas?

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *