Familylife

Shoplog #1.

Ik was opzoek naar wat leuke deco spulletjes voor de Sinterklaas tijd. Ik vind de december maand geweldig, en hou echt van de sfeer en knusheid. Maar zeker ook van de sinterklaas en de kerst. Hou er dan ook van om alles leuk aan te kleden.

 

Zo kwam ik dus uit bij Puur in pastel, een leuke webshop. Ik volgde ze al een tijdje via instagram, en zag nu hun nieuwe sinterklaas spulletjes voorbij komen. Ik moest gewoon even op hun website kijken, en was meteen verliefd. Alles word met eigen hand gemaakt, en als je houdt van wit en scandinavisch wonen ben je daar aan het goede adres. Ze hebben mooie lichte spulletjes, die met veel liefde zelf worden gemaakt. Maar ik kwam voor de sinterklaas spulletjes, en ging daar snel naar op zoek.

Veel keuze, en ik kon echt heel moeilijk kiezen. Vond het allemaal zo leuk en moest me echt inhouden. Ze hebben hele leuke waxinelichtjes, raamstickers, geurzakjes,kadostickers, kussens en aardewerkhangers. Mijn oog viel op de geurzakjes, en de aardewerkhangers. De waxinelichtjes heb ik al, net zoals een raamsticker.

Ik koos de geur Kaneel, dit vind ik echt bij deze tijd van het jaar passen. Ik heb dan ook van Bolsius de geurkaarsjes en waxmelts in de geuren appel/kaneel. Dus daar hoort een geurzakje zeker bij, heb hem nog wel in de verpakking gelaten zodat hij straks nog lekker ruikt. Ik koos 2 labels van aardewerk, en 1 kadolabeltje van hout. Zo leuk om straks onder de stolp te leggen, of ergens aan te hangen. Ben er nog niet helemaal over uit. Maar het gaat zeker een plekje krijgen.

Het bestellen en leveren ging super fijn, en kreeg overal bevestiging mailtjes van. Ook kreeg ik netjes een mailtje toen mijn pakketje wat vertraging had opgelopen, vanwege enorme drukte. Ik vind dat persoonlijk erg netjes en fijn, als je op de hoogte gehouden word. Alles was netjes en goed verpakt, en kwam zonder kleerscheuren uit de doos. Ik ben dan ook echt helemaal blij met mijn sintdeco spulletjes, en hoop stiekem dat er ook een kerstlijn komt. Ben je een beetje nieuwsgierig geworden?  Klik dan hier , en neem snel een kijkje op deze leuke webshop!

 

Bedankt voor het meelezen, heb je nog tips of suggesties? Reageer dan hier onder!

 

 

 

 

  • Dit artikel is geschreven zonder samenwerking met Puur in pastel . En geschreven uit pure eigen ervaring.

 

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

1 Comment

  1. […] Woensdag was ik blij dat ik op tijd naar bed ben gegaan, want weer besloot Finn om vroeg wakker te worden. Ik denk dat het verzetten van de klok toch zijn uitwerkingen heeft. Ik bracht beide jongens naar school, en had sinds lange tijd een ochtend voor mezelf. Geen kind of kraai in huis, en kon heerlijk op de koffie bij een vriendin. We hebben fijn geklets over onze kinderen en ons zelf, en ik vond het heerlijk dat ik kindloos was. Alleen wat vliegt de tijd voorbij, en het was alweer zo 12:00u en tijd om de jongens op te halen. Thuis na de lunch ging Finn, lekker naar bed. En mocht Thijme even ontspannen op de ipad, en ik kon even de keuken opruimen en schoonmaken. Een vriendin kwam eten, en bleef gezellig nog even hangen. We aten spruitjes, iets wat de jongens echt niet graag eten. Welke kinderen wel? Ik weet dat ik dat vroeger ook niet graag at. Pieter was laat thuis, en daardoor de jongens niet meer gezien. Ook kwam er een super leuk pakketje binnen, van Puurinpastel. Ik schreef daar een blog over, die kun je hier nalezen. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *