Familylife

Quality Time met ons gezin.

Wat kan ik genieten van een dagje er uit samen. Heerlijk even tijd voor ons gezin, en merk dat we dit ongemerkt veel te weinig doen. Ik scoorde via Social Deal kaartjes voor de dierentuin, zo moesten we wel een dag weg.

Zaterdag 16 Juni vertrokken we al vroeg richting Overloon, naar het Zooparc. Thijme hebben we hier vanaf Donderdag op voorbereid. Zodat het niet spannend, en nieuw was voor hem. Wel was hij zaterdag ochtend een stuiter bal, zo enthousiast was hij.

Eenmaal daar was hij helemaal niet meer te houden. Deze dierentuin is niet heel erg groot, maar groot genoeg om veel te kunnen zien. We hebben ongeveer 3 uur door het park gelopen, met een kleine pauze. Bij alle dieren hebben we staan kijken, en verder uitgebreid besproken door Thijme. De pinguïns, tijgers,leeuwen,giraffe en apen, die waren echt favoriet. En daar heeft hij het de hele dag overgehad. We waren ook net op tijd, toen de tijgers gevoerd werden. Wat is dit speciaal om mee te maken, en om te zien. Thijme keek zijn ogen uit, en kreeg er toen zelf ook honger van.

We maakte even een korte tussenstop, zodat we konden plassen, schone luier aan doen bij Finn. Ook konden we even wat drinken en een broodje eten. Maar lang stil zitten zat er niet in, want we keken uit op de giraffe. Thijme kon niet wachten om daar te gaan kijken. Finn ging op ontdekking uit, en vond het wel lekker even uit de wandelwagen. Na de korte pauze, liepen we weer door. Je loopt in dit park in een grote ronde, zo mis je niks en weet je zeker dat je alles ziet. Ik vind dat zelf erg fijn, want je kunt in zo’n park goed verdwalen.

Finn vond het apen prachtig, dit ook omdat hij zelf de hele dag door “apie ” roept. Hij bleef het maar roepen de hele dag. Toen we alle dieren hadden gezien, zijn de kinderen nog even lekker gaan spelen in de speeltuin. Een mooi overzichtelijke speeltuin. Waar Thijme prima zonder hulp kon spelen, Finn daar in tegen had wel hulp nodig. Maar zolang er zand is , is Finn blij. Ze hebben zich zo leuk vermaakt, en ik heb elke minuut genoten van ze. Van de tijd samen, en van de lach op hun gezichtjes. Ja dit moeten we echt vaker doen, en meer tijd maken. De dag kon natuurlijk niet zonder frietjes, dus die werden dan ook lekker gegeten. Voor mij hadden we een lekkere salade.

Heb je nog leuke uit tips? Of iets wat we echt moeten doen als gezin? Reageer dan hier onder!

 1,189 total views,  3 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *