PLOG

Plog 1.8

Hallo hallo, het is alweer even geleden dat er op Justamama een Plog online kwam. Maar daar komt vandaag verandering in. Vandaag deel ik jullie mijn dag van gisteren, aan de hand van foto’s! Veel leesplezier!

Mijn dag begon weer lekker vroeg, vooral voor de Zaterdag! Thijme heeft dan altijd zwemles om 10:00uur, maar we proberen toch vaak even wat langer in bed te blijven. Helaas vind mijn biologische klok dat geen goed idee! En ben ik toch vroeg wakker.

Dan maar het bed uit om te gaan douchen en aankleden. Sinds mijn gastric bypass , word mijn haar erg droog. Vooral als ik het verf, want zoals je misschien al zag, ben ik weer terug naar blond haar. Deze Trauma Treatment kreeg ik van mijn kapper mee, om naar elke wasbeurt in de punten van mijn haar te doen. Het word er echt heerlijk zacht van!

Even een kleine selfie, zonder bril! Met een lekkere comfort trui! Ik heb mijn maandelijkse periode, en draag dan het liefst lekker comfy kleding!

zodra ik beneden kom, vul ik vaak gelijk de diffuser. Vandaag gaan er een paar druppels RC en Peppermint in, want we beginnen een beetje te snotteren. Ook houden we de griep graag buiten de deur.

Pieter was al wat eerder beneden dan dat ik was, en had ervoor gezorgd dat de koffie al klaar stond. Want ik moet mijn dag echt beginnen met Koffie! (het liefst warme koffie #momgoals)

Pieter ging met Thijme naar de zwemles, en zo had ik een half ochtendje alleen met Finn. Die besloot met het Magibook van Vtech op de bank te gaan spelen. Zo kon ik even snel de woonkamer/keuken poetsen.

Maar zodra Finn doorkrijgt dat ik ga stofzuigen, dan moet hij dit ook doen. Ik kan hem daar uren mee bezig houden, maar daar had ik deze ochtend weinig zin in.

Dus besloot ik samen de stofzuiger op te ruimen, en met hem nog even te gaan puzzelen. Gelukkig vind hij dat ook erg leuk!

Toen Pieter en Thijme terug kwamen van ze zwemles, aten we samen een boterham. Om daarna even lekker samen op de bank te ploffen. Ik had best veel last van buikkrampen, dus dan vind ik het lekker om even te kunnen gaan liggen.

Thijme mocht bij mijn ouders slapen, en samen brachten we hem weg. Vanuit daar gingen wij op broeken jacht, en gingen we even het winkelcentrum in.

Vanuit daar zijn we nog even bij mijn schoonouders op de koffie gegaan, en kon Finn even lekker gek doen met Oma.

Toen we eenmaal thuis kwamen ben ik gaan omkleden, want ik ging samen met een vriendin uit eten. Lekker samen Tapas eten bij het zusje.

Ja, ook met een kiwimaag kan ik lekker mee eten. Ik bestel dan veel vis en groente gerechtjes, omdat ik weet dat dit licht verteerbaar is, en niet zo zwaar valt. Ook zijn de porties niet zo groot bij het zusje, en daardoor kun je ook fijn “mee” doen!

Eenmaal thuis na een hele gezellige avond, waarbij we gezellig hebben geklets. Lag de warme kruik alweer op mij te wachten. En kon ik deze weer lekker op mijn buik leggen, en meenemen naar bedje! En was de dag alweer voorbij!

 

 

 

Bedankt voor het meelezen met deze plog! Wil je reageren? Doe dat dan graag hier onder! Heb je tips, opmerkingen of vragen? Stuur me dan een berichtje! Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook!

 

 1,844 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *