PLOG

PLOG 1.6

Hallo, leuk dat je meeleest met een nieuwe PLOG. We hadden best een drukke dag, en gelukkig was Pieter vrij. Ook hier had het natuurlijk gesneeuwt, en moesten de mannen weer naar school. 

We begonnen de ochtend lekker met een kop koffie, en brood voor de mannen. Ik vulde alle bakjes en bekers, en zo was iedereen klaar om te gaan. Pieter maakte de auto schoon, en zo konden we gelukkig op pad. Ik ben niet zo’n held met sneeuw, en rij dan ook zeker niet graag auto. Dus was erg blij dat Pieter thuis was. Hij bracht ook Thijme de klas in, en ik bleef warm bij Finn in de auto.

Toen was het ook tijd om Finn naar de peuterspeelzaal te brengen, en die wilde niet door de sneeuw lopen. En zo gek als dat Papa is , die draagt hem dan lekker.

Samen lief spelen in de bouwhoek, dat is het liefst wat Finn doet. Hij kan zich goed vermaken met de auto’s, en de racebaan. Zelfs het afscheid nemen ging hem goed af, en er werd fanatiek gezwaaid bij het raam.

Wij gingen gelijk door om boodschappen te doen, daar moet je gebruik van maken toch als je man thuis is. En ik vind het ook wel gezellig samen boodschappen doen.

Vanuit de supermarkt gingen we even door naar de Gamma, want we hadden verf besteld. De kinderen krijgen een nieuwe slaapkamer, en ik wilde ook wel graag een nieuwe kleur op de muur. Zal snel een foto maken van de muur in goed daglicht, en als hij goed is opgedroogd.

Mijn ouders kwamen nog even gezellig op de koffie, en toen was het voor mij tijd om naar Velp te gaan. Het was weer tijd voor een groepsbijeenkomst, en een weeg en meet moment.

Ondertussen kreeg ik foto’s van Pieter dat de mannen thuis waren uit school, en lekker samen aan het lunchen waren. Thijme vroeg om een broodje knakworst, en die kregen ze dan ook.

Niet veel later kwam er een foto dat de eerste muur geverfd was, kijkt wel echt heel anders. En hoop stiekem dat hij nog wel iets donkerder opdroogt.

Mijn sessie verliep goed, en het was weer erg gezellig met de dames. We hebben een leuke opdracht gedaan, die aardig een eye opener was. Dit lees je allemaal in deze blog. Vanuit Velp ging ik naar mijn ouders, want daar was Finn.

Pieter ging namelijk met Thijme naar karakter, voor de eerste sessie van de 10. Het was zeer vermoeiend voor Thijme, en het vroeg heel veel van hem. Op naar volgende week!

Ook Pieter en Thijme kwamen naar mijn ouders, en we bleven met ze alle daar eten. We aten macaroni, en de jongens kregen na het eten een lekker toetje. Finn wilt tegenwoordig alles zelf doen.

Eenmaal weer thuis, gingen de mannen lekker onder de douche. En kwam er nog even een vriendin op de koffie, leuk die onverwachtse bezoekjes. Toen was het toch echt tijd om op de bank te ploffen en tv te kijken! Klaar voor vandaag!

 

 

Bedankt voor het meelezen met onze PLOG. 

 

 1,808 total views,  2 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *