PLOG

PLOG 1.5

 

Hoi, leuk dat je meeleest met een nieuwe plog. De kerst is weer voorbij, en er stond weer een afspraak gepland. Pieter moest weer werken, en Thijme wilde logeren.

 

First things first, tijd om op te staan. Finn had een beetje moeite met wakker worden, maar helaas konden we niet echt uitslapen

Eenmaal beneden was het tijd voor koffie en een sapje, een lekker momentje voor het begin van de ochtend. De kinderen hadden een boterham, en ik genoot van een beschuitje. Een lekker licht ontbijt, wat niet zo zwaar valt.

Toen was het tijd om de auto in te gaan, want we moesten naar het consultatie bureau. Er stond weer een check-up op het programma voor Finn.

Eerst snel alle kleren uit, om daarna te kunnen gaan wegen en meten. Finn is nu 88,9 cm en weegt 11,6 kilo, een mooie en gezonde jongen.Dan is het nog even wachten op de verpleegkundige, en kunnen de mannen nog even samen spelen.

 

Finn is weer helemaal goedgekeurd, en we kunnen weer lekker naar huis. De jongens hebben het super goed gegaan, en hebben heel goed geluisterd. Eenmaal weer thuis, was het echt tijd om even met een doekje er door te gaan. Tijd om te soppen!

Ik zoek meteen de speelhoek even uit, en alles wat kapot is of niet meer compleet gooi ik meteen weg. En natuurlijk ruim ik alles ook gelijk op. Want ziet het er dan voor even weer opgeruimd uit.

Tussen al het opruimen en poetsen door, is het ook nog tijd voor een tussendoortje. De kinderen krijgen een snoepje en ik nam een kop koffie met een schaaltje yoghurt.

Thijme wilde graag bij Opa en Oma logeren, en dat mocht. Dus hup allemaal warm aankleden en op naar Opa en Oma. Ik besloot te gaan wandelen, want hij was heerlijk buiten.

Samen hebben we nog even een kop koffie gedronken, en de jongens nog even samen gespeeld. Daarna gingen Finn en ik weer lekker naar huis, tijd om te lunchen en Finn moest naar bed.

We aten samen lekker een broodje, en helaas kreeg ik mijn broodje maar voor de helft op. maar heb er zeker wel van genoten. Finn ging lekker slapen, en ik dook de bank op met de laptop. Even wat informatie opzoeken.

Al snel liep mijn hoofd over met allerlei informatie, dat ik de laptop maar even aan kant zetten. En alvast de spruitjes schoon maakte voor het eten, na al dat lekkers van de afgelopen dagen. Was ik best toe aan weer wat groente.

Ik bedacht om lekker spruiten stamppot te maken, iets waarvan ik weet dat Finn wel eet. Want dan ziet hij niet echt de spruitjes zitten, een goede smoes om hem spruitjes te laten eten.

Helaas was Finn zijn slaapje van korte duur, en dronken we nog even een kop koffie bij de buren. Finn zetten de boel op stelten, en wilde al snel weer naar huis. Tijd om eten te koken.

We aten gezellig samen, en natuurlijk mag een toetje niet ontbreken. Pieter was niet op tijd thuis voor het eten, erg lang zaten we dan ook niet aan tafel.

Na het eten is het altijd tijd voor een kop koffie, met natuurlijk een koekje. Finn zorgt er altijd wel voor dat mama niks te kort komt, en ben verplicht om dan ook een koekje te eten.

Toen Pieter eenmaal thuis was, was het voor Finn echt tijd om naar bed te gaan. En toen werd het wachten op Picnic, want die bezorgde onze boodschappen.

Tijd om samen op de bank te ploffen, en nog even genieten van de laatste restjes van de kerst. Deze plog in elkaar typen, en dan lekker naar bedje. Want er moet weer gewerkt worden!

 

 

Bedankt voor het meelezen van onze PLOG, we zien je graag snel weer terug!

 

 

 

 2,486 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

1 Comment

  1. […] Donderdag moest Pieter weer gewoon gaan werken. En had ik lekker een dagje thuis met de jongens.Ik maakte van deze dag een PLOG. Dus wil je weten wat we donderdag allemaal hebben uitgevreten? Lees dat dan heel snel hier! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *