PLOG

PLOG 1.3

Hallo, leuk dat je meeleest met een nieuwe PLOG. Benieuwd wat wij allemaal gedaan hebben vandaag? Het was een leuke en gezellige dag, die al vroeg begon. 

Het is vandaag Woensdag 21-11-2019, en weer een nieuwe school dag. De kinderen worden een keer niet wakker van de wekker, en dat houdt in dat deze mama rustig kan douche. Eenmaal klaar is Thijme ook wakker geworden, en word het tijd om de kleren klaar te leggen.

Finn slaapt wat langer, en dat geeft ons de tijd om even rustig aan te kleden, en wakker te worden. Maar al snel word het ook voor Finn tijd om wakker te worden. Dit meneertje vind het altijd een beetje moeilijk om wakker te worden, als ik hem wakker maak.

De mannen hebben de schoen mogen zetten, en ze waren natuurlijk reuze benieuwd wat er in zat. Dus hup snel naar beneden om te kijken naar huis schoentje. Ondanks dat ik weet wat er in zit, vind ik het reuze spannend altijd.

Toen was voor mama even tijd voor een kop koffie, om de dag mee te beginnen. Iedereen had een boterham, en was voorzien. De bakjes waren gevuld met fruit en de bekers met drinken. Dus ik kon eindelijk even gaan zitten.

Het werd tijd om naar school te gaan, en we brachten eerst Thijme naar school. Die mag om 08:20 al de klas in, met een inloop tot 08:30. Dat is echt zo fijn want dan ben ik altijd op tijd bij Finn op de peuterspeelzaal. Die had er zin in, en wilde voordat we naar binnen gingen eerst nog even glijden. Nog even samen spelen, en toen ging mama echt naar huis.

Ik moest eerst even langs de huisarts, want het was tijd voor het zetten van de prikpil. Sinds de maagverkleining heb ik moeten kiezen voor een andere anticonceptie.

Vanuit de huisarts, ging ik bij een vriendin op de koffie. Wat is dat toch fijn als je zonder kinderen op pad kunt. Niet dat ze heel vervelend zijn hoor, want haar zoontje en onze jongens spelen kei leuk samen. Maar je hebt toch net iets meer je handen vrij. We hebben heerlijk geklets over van alles en nog wat. En voor je het weet kun je de jongens weer ophalen op school.

Ook hier heb ik speling in, want Finn is om 12:00 klaar en Thijme om 12:15. Zo hoef ik dus niet te haasten met ophalen. Thuis wilde de mannen een boterham, en was het voor Finn echt tijd om te gaan slapen. Ik dook achter de laptop om wat dingen op te zoeken en te regelen, en Thijme mocht even rust pakken op de ipad. Ook verder onze boodschappen bezorgt door Picnic, en kreeg ik een telefoontje van Pearle dat mijn nieuwe bril binnen was.

Toen Finn wakker werd, besloot ik nog even naar het dorp te lopen. Want was toch wel erg benieuwd naar mijn bril, en mijn waxinelichtjes waren bijna op. Dus die moesten echt bijgevuld worden. Het was best koud buiten, maar wel heerlijk om even te wandelen.

Wauw wat is hij leuk, en staat echt zo leuk! Ik zal er zondag een foto van in het weekverhaal plaatsen. Vanuit de opticien door naar de Hema en de Albert Heijn, en vanuit daar weer naar huis. Want er moest natuurlijk weer gekookt worden, en koos vandaag voor een makkelijke maaltijd. Iets wat er altijd wel in gaat hier thuis.

Na het eten was het nog even tijd om te spelen, en Thijme wilde zijn tekening afmaken op het krijtbord. Na wat gegil, geschreeuw,geduw en getrek heb ik het speelgoed afgepakt. En zitten ze nog even poeslief op de bank tv te kijken, zo aan het eind van de dag, kan ik dat geruzie niet meer hebben. Dus ik heb ze dan ook vroeg naar bed gebracht, en zelf eindelijk rustig op de bank geploft. Heb deze PLOG in elkaar geschreven, en lekker op tijd naar bed gegaan.

Ik hoop dat jullie met veel plezier, deze PLOG hebben gelezen!
Ik ga proberen minimaal 1x per 2 weken een PLOG te maken! 

 

 

 1,749 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *