PLOG

PLOG 1.2

Hallo, leuk dat je meeleest! Vandaag deel ik een nieuwe PLOG met jullie! Ik had een vrije drukke donderdag, en deel deze vandaag met jullie!

Onze ochtend begon vroeg, want onze Finn was al aardig vroeg wakker! Dus dan maar lekker aankleden en een boterham eten.

Lekker samen aten we ons ontbijt, en Pieter bracht Thijme naar school samen met Finn! Ik mocht namelijk de fiets op, want ik had even me-time. Mijn nagels werden weer bijgewerkt! En dat was ook echt nodig!

Ik heb heerlijk bij kunnen kletsen, en gekozen voor een zwarte kleur op mijn nagels. Vanuit deze afspraak fietsen ik naar mijn ouders! Mijn moeder is maandag geopereerd, en wilde even kijken hoe het ging.

Ik kreeg van ons pap een lekker kopje thee, en mama had gelukkig een goede nacht gehad. Ze hebben namelijk haar galblaas verwijdert. Dus nu heeft ze net zoals ik, een paar wondjes op haar buik. Ze vroeg me wel of ik nog even wat was wilde weg strijken.

Dus zo lief als dat ik ben ( zijn de meningen over verdeeld hoor) heb ik dat even voor mama gedaan. Nog even lekker geklets samen, en toen door naar huis.

Het was lunchtijd, en Pieter had voor Finn en zichzelf als brood gesmeerd. Ik maakte woensdagmiddag een pompoensoep, die echt heerlijk was! En daar at ik de restjes van als lunch. Finn ging lekker naar bed, en wij begonnen met opruimen en schoonmaken.

Ik begon met het zemen van alle ramen, en vind dat niet eens een erg klusje. Vooral met windowcleaner van Kärcher is het zo gedaan. Toen binnen met de doek erdoor!

Toen was het tijd om buiten al het speelgoed uit te zoeken en op te ruimen. En wat kapot was ging meteen de kliko in. De tuin is nu heerlijk winterklaar, en de kindjes kunnen weer lekker spelen.

Al snel was het weer tijd om Thijme op te halen van school. Pieter was bezig met de planten kort knippen, dus ging ik snel met de fiets. Lekker door het zonnetje, het was ook best warm.

Eenmaal weer lekker thuis, was Finn al wakker. En konden de jongens lekker buiten spelen. En gaf mij even de gelegenheid om tv te kijken! Onder genot van een kop koffie met een cracker.

Zoals elke dag moest er ook vandaag weer gekookt worden. En vandaag stond er andijvie stamppot op het menu. Heerlijk weer de stamppotten tijd en makkelijke eten. De kinderen vinden dit ook erg lekker, en eten er gelukkig goed van!

Na het eten nog even spelen en gek doen. En toen moesten de mannen toch echt naar bed!.. en konden wij heerlijk de bank op ploffen!..

 2,109 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *