Persoonlijk Project

Persoonlijk Project 2.2

Hoi Hoi, hier weer een kleine update.
Ik heb weer een weeg en meet moment gehad in Velp. En dan is het altijd wel weer leuk om dit met jullie te delen.

 

We zijn 9 maanden verder sinds de operatie in April 2018, en dat betekent bijna een jaar! Een jaar geleden ongeveer starten mijn traject bij de Obesitas kliniek in Velp. De genomen stap, waar ik nog altijd super blij mee ben. Maar zeker ook heel trots op ben! Ik kwam van ver, en ben al een heel eind. Ik krijg de afgelopende tijd veel de vraag of het goed is zo? Of dat ik niet nog meer wil afvallen, en soms ook dat ik moet stoppen met afvallen. Veel mensen vinden mij goed zo, en vinden dat ik moet stoppen. Helaas beslist mijn lijf hier over, en heb ik daar weinig controle over. Alles wat er nog af gaat ben ik super blij mee, en blijft het zo ben ik ook mega maar echt mega blij! Wie had dit durven dromen? Nou ik bijna niet.

De vele complimentjes komen, en blijven stromen. Dat ik me er soms een beetje voor schaam, gek hé? Krijg ze vooral heel veel tijdens het werken, van klanten die het zien. Klanten die terug komen lopen, om het toch stiekem te vragen of ik veel bent afgevallen. En merk dat ik dan toch vol trots antwoord geef. Maar ook van de directe omgeving krijg ik zulke lieve reacties, dan voel je je toch zo gesteund. Maar het blijft ook wel raar.

Toch blijven de negatieve reacties ook nog steeds komen, vooral toen ik voor een tijd terug de before and after foto plaatste. Ik kreeg zoveel mooie reacties hier op, maar op negatieve. Mensen die vonden dat ik aandacht vroeg, en in de belangstelling wilde staan. ” Knap hoor zo’n prestatie! Maar met een operatie lukt het mij ook dat afvallen.” Dat raakte mij zo erg, dat ik de positieve reacties vervelend begon te vinden. Heb op deze nare reactie geen reactie gegeven. Later heb ik het met Pieter allemaal besproken, en hij vond dat ik het moest negeren, en echt trots op mezelf moest zijn. En als ik dit wilde delen met mensen, ik dat zeker moest blijven doen. Het maar moest zien als jaloezie. Zo jammer dan eigenlijk, dat zo’n reactie gelijk je “mood” kan omgooien.

Gelukkig heb ik het achter me kunnen laten, en denk ik dan inderdaad ook maar dat mensen misschien jaloers zijn. En vandaag heb ik weer een leuke middag gehad met mijn “slankies”. Onze gezellige dames club, de dames die samen met mij dit traject zijn gestart. De dames die ik nu bijna een jaar in mijn leven heb, en stuk voor stuk kanjers vind! En ze echt in mijn hart heb gesloten. Ze zijn toppers, en ben zo blij dat ik met hun dit traject heb mogen volgen. We steunen elkaar, en geven elkaar feedback, deze dames snappen mij vragen en ongemakken. Want we zitten alle 8 in het zelfde schuitje.

Ook was het weeg en meet moment weer heel spannend, maar met trots mag ik zeggen dat mijn BMI gezakt is naar 29,9! Een bijna gezond BMI! Ik ben bijna 38% van mijn overgewicht kwijt, wat echt super netjes is. Heb ik me laten vertellen dan! Ik ben nu bijna 52 kilo afgevallen in 9 maanden tijd. Ik loop perfect in de lijn van de curve, en nog steeds is de lijn dalende. Ik ben echt heel trots, en bijna een gezond BMI, wie wilt dat nou niet? In April hebben we weer een keuring, met bloed prikken en weer wegen en meten. Hopelijk heb ik dan mijn “droom” gewicht behaald! En blijf ik op dit mooie gewicht hangen, dan is dat zeker ook goed!

Hier nog een keer de before en after foto, voor de mensen die hem hebben gemist! Ik ben trots! En kom maar door hoor met alle complimenten en zeker ook de negatieve reacties!

 

In April zal ik weer een update plaatsen! Want dan is de medische controle weer geweest! En nogmaals heel erg bedankt voor al jullie lieve reacties! En zeker de steun van alle lieve mensen, die ik heb mogen ontvangen de afgelopen 9 maanden.

 

 

 1,671 total views,  2 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

2 Comments

  1. […] dames. We hebben een leuke opdracht gedaan, die aardig een eye opener was. Dit lees je allemaal in deze blog. Vanuit Velp ging ik naar mijn ouders, want daar was […]

  2. […] middag was weer heel gezellig, en we hadden weer een weeg en meet moment. Hoe dat ging? Dat kun je hier nog eens terug lezen. Finn bleef bij mijn ouders, toen Pieter naar Karakter ging. En zo lief als […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *