Persoonlijk Project

Persoonlijk Project 1.7

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een persoonlijk project blogje schreef! Dus ik dacht het is wel weer tijd voor een update,

De operatie is nu ongeveer 2 maanden geleden, en wat verandert er toch veel in die 2 maanden. Het afvallen gaat erg goed, zelf iets te snel naar mijn gevoel. Maar als ik de specialisten moet geloven gaat het juist hartstikke goed. De eerste controles zijn geweest, en ook de eerste echte groeps bijeenkomst is alweer achter de rug! Erg fijn om al mijn ” slankies” dames weer te zien. Zo noemen we onze groeps app die we samen hebben, de ” slankies” geniaal bedacht.

Onder tussen hebben we al een paar uitstapjes gemaakt, en het is nog erg wennen allemaal. Nu je niet veel meer kan ( qua eten en drinken) merk je pas hoe centraal het staat. Veel draait om eten, en om drinken. Aangezien ik geen koolzuur en alcohol meer mag, ben je al snel aangewezen op water. Ik merkte het vooral met feestjes en het pakken van een terrasje. Gelukkig word er steeds meer ice tea green geschonken, wat ik ook heerlijk vind om te drinken. Het eten is soms nog wel lastig, binnenshuis is het makkelijk. En weet ik ondertussen goed wat ik kan eten, en waar ik aan ” mee” kan doen. Ga je er op uit, dan word het nog wat lastig. Dan ben ik echt zoekende of bang dat het verkeerd valt.

Daarom zorg ik nu dat er altijd standaard iets van eten in mijn tas zit. Ik ben begonnen met het opbouwen, op mijn werk. Het kost veel energie en ook hier ben ik zoekende met op het goede en juiste moment te eten. Ik hoop echt dat er binnenkort een ritme in komt, en het zoeken wat af gaat nemen. Wel Ben ik al heel trots wat mijn weegschaal aan geeft, ondanks dat ik het aan mijn lichaam nog niet zie. Ik krijg heel veel complimenten van mensen om me heen, en voel me daar heel goed bij. Alleen moet ik wel altijd erbij zeggen, dat ik er zelf nog niks van zie. Tuurlijk merk ik het aan mijn kleding, het gaat losser zitten, pas al een kleding maat kleiner. Dus ik merk het wel hoor!

Update we zitten vandaag op -20 kilo, en dat in 2 maanden tijd! Het blijft bizar en raar! Maar doel 1 is behaald! Ben zo trots! Op naar mijn volgende doel -30 kilo.

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *