Geen categorie

Our Weddingday at 31-05-2012

De mooiste dag van ons leven, dat is wat altijd iedereen roept. Samen met de geboorte van onze jongens, is onze trouwdag zeker een van de mooiste dagen uit ons leven. Pieter ging in Augustus 2011 op de gebruikelijke knieen, en op Donderdag 31 Mei 2012 zijn wij getrouwd. Hoe zag onze dag eruit? 

Wij hadden samen besloten, dat we vanuit ons ouderlijk huis zouden trouwen. Op 30-05 gingen we daarom ook na het eten beide naar onze ouders. Door alle spanningen en zenuwen heb ik totaal niet kunnen slapen. En zat ik al vrij vroeg klaar wakker beneden aan de koffie, te wachten tot dat het gefröbel kon beginnen. De eerste afspraak was bij de kapper, mijn haar werd op gestoken wat ook makkelijk was voor de sluier. Daarna was het tijd voor de make-Up en het aan trekken van de jurk. Wat voelde ik me een prinsesje.

Dan word het wachten tot dat Pieter mij kwam ophalen, onze trouw auto was Pieter zijn vrachtwagen. Wat voor hem super speciaal was! En daar was hij dan eindelijk, al onze dierbare waren bij een om te kijken hoe dat moment zo verlopen. Het voelde zo speciaal en mooi! Toen was het tijd om foto’s te gaan maken, en naar ons eigen huis te gaan. Zodat we daar met al onze dag gasten een hapje konden eten. Vervolgens vertrokken wij naar het kasteel in Wijchen, waar we voor de wet zijn getrouwd! Ook daar in de kasteel tuinen hebben wij mooie foto’s gemaakt. De ceremonie was helemaal naar onze smaak, en speciaal! En eindelijk was daar het moment dat we JA zeiden tegen elkaar, met hier en daar een traantje! We waren man&vrouw!

Vanuit Wijchen gingen wij door naar ons dorp, voor de kerkelijke huwelijks voltrekking. Het moment dat mijn vader mij weg ging geven. Dat moment, die 5 minuten waren zo bijzonder. De momenten, de verhalen, de gedachtes. Het maakte de dag zo compleet, en speciaal. Toen was het tijd voor het avondmaal, en de feestavond.

Wij kwamen 3 weken voor onze bruiloft er achter dat wij in blijde verwachting waren. Ik was op onze bruiloft 8 weken zwanger van Thijme, super gelukkig natuurlijk! Maar niet zo fijn op je bruiloft, niet dat ik zo nodig alcohol moest drinken. Maar na de binnenkomst en het feliciteren, heb ik mijn trouwjurk uit moeten doen. Gelukkig werd er snel een alternatief gehaald voor me, en hebben we echt genoten van onze mooiste dag. Het feest was super, en echt gezellig! Gedanst,gejanst, gelachen en genoten! Er verder voordrachten gedaan, liedjes gezongen, en veel foto’s gemaakt.

Je leeft er zolang naar toe, en als de dag er dan eenmaal is. Is hij ook zo voorbij, we hebben echt geprobeerd om van elke seconde te genieten. Er zijn dingen totaal aan me voorbij zijn gegaan, gelukkig blijven de belangrijkste altijd bij je. Wij hebben genoten, en zou het zo weer over doen!

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

1 Comment

  1. […] Wat vliegt de tijd voorbij, en wat was het een mooie dag. Wil je lezen hoe die ging? Klik dan hier. Ik ben in de ochtend met mijn moeder naar de markt gegaan, en kreeg van haar een grote bos verse […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *