Familylife

Onze Vakantie 2019!

Hee hallo, leuk dat je meeleest met een nieuwe blog. Zoals je misschien op social media hebt kunnen zien, zijn wij een weekje op vakantie geweest. Wat was het fijn, en wat hebben we ervan genoten zeg. Zowel papa en mama, als Thijme en Finn. 

 

Op vrijdag 5 juli, vertrokken wij richting Eersel naar camping Ter Spegelt. Een grote mooie familie camping in Brabant, en bekroont met 5 sterren. Dit jaar verbleven wij in de nieuwe Funlodge’s. Deze staan sinds dit jaar nieuw op Ter Spegelt, en wat zijn ze mooi. Ze zijn erg luxe, en heel erg ruim opgezet. Wij hadden de 6 persoon lodge, en kwamen niks tekort. Voor jong en oud is er van alles te doen op deze camping. Er is een binnen zwembad, een meer waar je buiten kunt zwemmen. En een heel leuk animatie team, die elke dag erg leuke activiteiten gepland hadden.

Wij hadden 3 van deze leuke tenten gehuurd, want we gingen met een leuk gezelschap op vakantie. Ons gezin, samen met mijn ouders. Mijn oom en tante, hun drie dochters, en hun aanhang. Onze teller stond al snel op 11 personen. Dat maakte het een drukke, leuke, gezellige week. Elke avond gezellig spelletjes doen, badmintonnen, ijsjes eten, kletsen en wijntjes drinken. Want ja, dat hoort er wel een beetje bij op vakantie. De eerste dag is het allemaal nog een beetje wennen, en zoeken. Ook al zijn we al vaker op deze camping geweest, vooral voor de kinderen was het allemaal nieuw. Maar het leuke was, dat precies voor onze tent, een leuk speeltuintje stond. Daar hebben ze zich beide de hele week goed in vermaakt.  Zorgeloos genieten, dat is echt vakantie. Ook hebben we een paar leuke uitstapjes gemaakt, zo gingen we natuurlijk boodschappen doen in Eersel. De jongens bleven bij Pieter, en ik ging samen met mijn ouders. Alsof we voor een heel leger eten moesten koken, kwamen we weer naar huis.

 

Zaterdag in de middag kwam de zon nog even kijken, en besloten we om lekker buiten te gaan zwemmen. Zwembandjes om en gaan, en als ze eenmaal van de glijbaan zijn af geweest, krijg je ze niet meer het zwemwater uit. Wel weer op tijd terug naar de tent, want de barbecue moest aan! En zo was de eerste dag al snel voorbij, en was het genieten echt begonnen. Zondag hadden we een lekkere chill dag, en hebben we niet veel ondernomen. Spelletjes doen, boek lezen, kletsen, meer was er niet nodig voor een fijn dagje. Op maandag zijn Pieter en ik even naar Eindhoven gegaan, het was een wat koudere dag, en we konden wel wat vesten gebruiken. Lang leven de primark! Deze dag hebben we dan ook verder veel door gebracht binnen in de tent, maar dat was niet heel erg. Wel hadden we maandag avond een Hollandse avond gepland, en had ik samen met mijn nichtjes voorbereidingen getroffen. Leuke spelletjes, lekkere hapjes en drankje. En zo kon de avond van start! Iedereen moest spijkerpoepen, we speelde 30 seconds op zijn hollands, en we moesten hollandse liedjes raden. Een erg leuke en gezellig avond samen!

Dinsdag zijn we met de kinderen gaan midgetgolfen, super leuk om te doen. En natuurlijk won Thijme, op de voet gevolgd door Pieter!Die middag was er op de camping een braderie, waar weer leuke jurkjes aan onze vingers bleven hangen. Door het mooie weer, hebben we lekker de hele middag gespeeld en gezwommen. Na het avond eten zijn we naar de kermis gegaan in Eersel. Niet een heel groot succes, want Finn raakte in paniek van alle geluiden. Pieter is verder gegaan met Thijme, en ik ben samen met mama terug gelopen naar de auto. Dan maar even netjes wachten totdat de club weer terug kwam. Natuurlijk niet zonder oliebollen! Op woensdag was de week alweer doormidden, en ging het ineens toch wel snel met de tijd. We hebben lekker wat rondjes gewandeld over de camping, en foto’s gemaakt van ons gezinnetje. Een ijsje mocht niet ontbreken!

De donderdag brak aan, en tijd voor de allerlaatste geniet momentjes, rondjes wandelen, ijsjes eten en gezellig kletsen. Langzaam aan pakte we weer alle spullen in, en was het toch echt tijd voor de laatste avond op de camping. We hebben zo erg genoten, en meer was er niet nodig voor een hele fijne vakantie. Wat gaat de tijd toch snel, en wat is een week toch snel om. De kinderen hebben zich zo goed vermaakt, en gedragen. We waren een beetje bang voor Thijme, hoe hij zou reageren op alle nieuwe prikkels. Maar hij heeft het super goed gedaan, niet een driftbui gehad! Wat zijn we trots op beide mannen!

 

Zoals je kunt lezen, hebben we een top vakantie gehad, en vooral erg genoten van elkaar als mooi gezin/familie. We hebben niet veel grote uitstapjes gemaakt, maar gewoon omdat het op de camping zo fijn was. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, hoe erg we genoten hebben. Je zult wel denken, nu weten we het ondertussen wel! Op naar de rest van onze vakantie, maar eerst nog even werken. We hebben dit jaar onze zomervakantie opgedeeld, en hebben nog 2 weken tegoed. Ik hoop dat je ons vakantieverhaal leuk vond, en tot de volgende verhalen!

 

 2,773 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *