Familylife

Onze plannen voor deze zomervakantie!

De eerste 2 weken zitten er al op, en we hebben er nog 4 te gaan! Dit is voor ons de tweede echte zomervakantie en dat is altijd even spannend!

Het is altijd even zoeken en kijken wat voor Thijme werkt. Hoe we de dagen opvullen, buiten de werk dagen van Mama om. We proberen er zoveel mogelijk structuur in te houden. Zodat in grote lijnen alles voor Thijme het zelfde blijft. Met name het opstaan,lunch en op tijd het avond eten. In de weekende gaan we hier wel wat soepeltjes mee om hoor.

Maar we hebben zeker wel plannen deze zomervakantie. Want een vakantie is er juist voor om ook leuke dingen te doen, en soms een beetje alles met een knipoog. Zo mogen de jongens wat later naar bed, en met de aanhoudende warmte wat meer ijsjes. Maar wat zijn die plannen dan?

We gaan in augustus lekker 7 dagen naar de Camping. We gaan naar Resort Arcen van Roompot Vakantie parken. Even lekker niks, en genieten van elkaar. Vakantie in eigen land is altijd goed, helaas kun je aan het weer niks doen. Maar laten we hopen dat het net zo lekker blijft als dat het nu is.

•Een dagje op pad met de trein. Vooral Thijme vind de trein het einde, en is daar dan ook super enthousiast over. We proberen dit elke zomervakantie te doen, en maken er dan echt een uitje van voor hem alleen. Welke stad we deze keer gaan bezoeken zijn we nog niet over uit.

•Dagjes weg naar de dierentuin of speeltuin. We hebben hier in de buurt heel wat mooie grote speeltuinen. Waar je zeker een middag kan vertoeven, en waar beide jongens zich ook helemaal kunnen uit leven. Vaak probeer ik via social deal of andere acties, goedkoper aan toegangs kaartjes te komen. Zodat het extra leuk is om een dagje naar de dierentuin te gaan.

•Gewoon heerlijk chille in onze achtertuin! Daar maak je mij met deze warme dagen het gelukkigst mee. Heerlijk samen spelen,zwemmen,luieren en eten en niet op de tijd hoeven letten. Merk dat de jongens dan ook het gezelligst zijn, als ze lekker hun eigen gang kunnen gaan.

•Ook in de vakantie staan er verjaardag feestjes op de planning.Die we allemaal gaan bezoeken, wat zo gezellig is allemaal! Ook hebben we nog een familie dag in de planning! Gezellig een hele zaterdag bij elkaar, kletsen, borrelen en eten samen. En er zal aan het eind van de middag wel een potje slagbal worden gespeeld.

De laatste week van de vakantie proberen wij altijd, om weer helemaal terug te gaan naar het normale ritme. Weer op tijd naar bed, en geen drukke dagen meer. Zo kan Thijme weer fris en fruitig beginnen aan zijn eerste school week! Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan deze zomervakantie?

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *