Familylife

Moederdag 2019!

Op 12 mei is het weer tijd voor Moederdag. Sommige vaders zijn heel vinding rijk, en sommige vaders weten niet waar ze moeten beginnen. Ik geef vaak wel wat stiekeme hints, maar niks is leuker als dat ze het zelf verzinnen. Tuurlijk word er op school druk en hard gewerkt aan een knutselwerkje, en als de kids eenmaal oud genoeg zijn, zullen ze hopelijk zelf wat kopen. Ik schreef een paar leuke tips op, die je cadeau kunt geven aan de mama’s. Want stiekem willen wij mama’s verrast worden met leuke dingetjes.

Op nummer 1 staat natuurlijk een zelf gemaakt knutselwerk, waar je kind uren badend in het zweet aan heeft zitten werken.

Wat het hier ook altijd goed doet, is een lekker luchtje, oftewel een nieuwe parfum. Nou heb ik eigenlijk altijd het zelfde geurtje, maar een keer iets anders is altijd goed.

Een heerlijke huidverzorging product , daar kun je mij ook heel blij mee maken. Ik hou echt van Rituals of Nivea, en dit zal dan ook altijd goed in de smaak vallen.

Een mooi sieraad of mooie oorbellen, vind ik altijd erg fijn om te krijgen. Vooral als het gepersonaliseerd word!

Een lekker dik leesboek, of een tijdschriften pakket, daar kun je deze mama ook blij mee maken.

Maar een ontbijtje op bed, vind ik op de kruimels na ook lekker. Ben niet zo’n grote fan van kruimels in mijn bed!

Alle lieve kusjes en knuffels, een dagje niks te hoeven doen, en niet hoeven te koken! Dat alleen al vind ik echt heerlijk! Kleinigheidje is altijd lief, en zeer attent! Want het gaat om het idee, de gedachte dat er aan je gedacht word, op die ene speciale dag! Moederdag!

 

Hebben jullie nog fijne tips? Voor al die papa’s? Laat die dan hier onder achter! Of via social media! En voor alle mama’s alvast een hele fijne Moederdag gewenst!

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *