Familylife

Mijn Oliën ontdekking.

Onlangs werd ik via instagram benaderd door Natascha van Mamatassel.nl, of ik meer wilde weten of etherische oliën en ze zelfs zou willen proberen. Het leek mij super leuke mezelf daar in te verdiepen, en zeker ook leuk om het te proberen. Al snel vielen de eerste oliën op de mat, met een leuk kaartje erbij van Natascha. Ik kreeg de Lemon, Lavendel en Pepermint. Drie heerlijk ruikende oliën, met verschillende doel einde. Zo kun je ze alle drie gebruiken voor tegen de hooikoorts, een lekkere mix die zeker verzacht, en verlichting geeft in je neus. De Lemon en Pepermint heb ik in een roller verwerkt, en die geven me een extra energie boost.

 

 

 

Ook gebruik ik de Lemon en Pepermint in mijn diffuser, wat zorgt dat er een heerlijke geur verspreid word in huis. En zo een extra energie boost geeft, naast mijn roller. Nu was Finn het weekend erg verkouden, en ik vulde de diffuser met water en 2 druppeltjes Pepermint, en zetten hem voor het slapen aan op zijn slaapkamertje. Finn werd maandagochtend snotvrij wakker, en zijn neusje was weer helemaal open! Wat fijn wat alleen 2 druppeltjes in water kunnen doen, en ik dus niks heb hoeven opsmeren op zijn lijfje.

 

Finn heeft ook erg last van een droge huid, ik kreeg van Natascha een goede tip. Het zelf maken van een Lavendel crème, zonder toevoegingen en zonder parfum. Hoe dan? Ik kocht Kokosolie,Shea Butter en 2 druppels van de Lavendelolie, dit voegde ik bij elkaar, en zo heb ik een crème speciaal voor Finn. Ik ga hem een week proberen, en dan vertel ik hoe het gaat en hoe zijn huidje daar op reageert.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook kreeg ik allemaal kleine test oliën, waar ik me de komende tijd goed in ga verdiepen! En ga jullie meenemen in mijn ontdekkingsreis, voor nu ben ik al super enthousiast. Volg mij en zeker ook Natascha op instagram, want daar zal ik veel er over vertellen.

 1,709 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *