Familylife

Mijn Oliën ontdekking.

Onlangs werd ik via instagram benaderd door Natascha van Mamatassel.nl, of ik meer wilde weten of etherische oliën en ze zelfs zou willen proberen. Het leek mij super leuke mezelf daar in te verdiepen, en zeker ook leuk om het te proberen. Al snel vielen de eerste oliën op de mat, met een leuk kaartje erbij van Natascha. Ik kreeg de Lemon, Lavendel en Pepermint. Drie heerlijk ruikende oliën, met verschillende doel einde. Zo kun je ze alle drie gebruiken voor tegen de hooikoorts, een lekkere mix die zeker verzacht, en verlichting geeft in je neus. De Lemon en Pepermint heb ik in een roller verwerkt, en die geven me een extra energie boost.

 

 

 

Ook gebruik ik de Lemon en Pepermint in mijn diffuser, wat zorgt dat er een heerlijke geur verspreid word in huis. En zo een extra energie boost geeft, naast mijn roller. Nu was Finn het weekend erg verkouden, en ik vulde de diffuser met water en 2 druppeltjes Pepermint, en zetten hem voor het slapen aan op zijn slaapkamertje. Finn werd maandagochtend snotvrij wakker, en zijn neusje was weer helemaal open! Wat fijn wat alleen 2 druppeltjes in water kunnen doen, en ik dus niks heb hoeven opsmeren op zijn lijfje.

 

Finn heeft ook erg last van een droge huid, ik kreeg van Natascha een goede tip. Het zelf maken van een Lavendel crème, zonder toevoegingen en zonder parfum. Hoe dan? Ik kocht Kokosolie,Shea Butter en 2 druppels van de Lavendelolie, dit voegde ik bij elkaar, en zo heb ik een crème speciaal voor Finn. Ik ga hem een week proberen, en dan vertel ik hoe het gaat en hoe zijn huidje daar op reageert.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook kreeg ik allemaal kleine test oliën, waar ik me de komende tijd goed in ga verdiepen! En ga jullie meenemen in mijn ontdekkingsreis, voor nu ben ik al super enthousiast. Volg mij en zeker ook Natascha op instagram, want daar zal ik veel er over vertellen.

 1,144 total views,  3 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 2 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

2 Comments

  1. Wat ontzettend leuk, ik ben erg benieuwd hoe jij het ervaart. Toevallig komt morgenochtend mijn blog online waarin ik mijn ervaringen met de oliën deel.

  2. […] Dinsdag moest ik weer vroeg beginnen, en bracht Pieter Thijme naar school. Het was een gezellige drukke dag op het werk, en ik blijf me verbazen als ik een hele middag kan staan. Het blijft toch een heerlijk gevoel om zonder pijn en dikke voeten een middag te kunnen staan en lopen. Helaas werkt het afvallen niet op de pijn in me handen en gewrichten, want die blijft wel overduidelijk aanwezig. Pieter was op tijd thuis en zo kon hij de kinderen ophalen bij Opa. Het was zo fijn om even samen te kunnen eten, en zeker ook voor de kinderen. Na het eten kreeg ik een telefoontje van een vriendin, of ik zin en tijd had in een bakje koffie. Ze kwam even gezellig binnen wippen, en dat vind ik altijd wel gezellig. Van die spontane koffie momentjes. Mijn buurmeisje kwam later ook nog even langs, want die kwam helpen met het bakken van een appeltaart. En ik had mijn test pakketje binnen gekregen, want ik mag de etherische olien gaan testen van Young Living. Hier maakte ik al een super fijne luiercreme mee voor Finn. Meer daar over lezen? Kijk dan even hier!  […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *