Finn

Lieve Finn,

Lieve Finn,

Eind Februari 2016 kwamen wij erachter, dat er een kindje bij kwam in ons gezin. We waren al een tijd op weg in de hoop zwanger te worden. En daar, na een rare controle kwamen we na een fikse blaasontsteking er achter zwanger te zijn. Gelukkig,blij,enthousiast,en een beetje nerveus, vooral omdat we er op een vreemde manier achter kwamen. Maar we waren zwanger!

De eerste weken vol onzekerheid, of alles goed zou gaan. Dit ging het gelukkig, en al snel kwamen we erachter dat je een jongetje zou worden. De zwangerschap verliep goed, je was een wilde en liet je goed voelen als je wakker was. Maar angst en zorgen namen soms wel de overhand. Dat kwam door alle gebeurtenis rondom de geboorte van Thijme. Ik was zo bang dat jij ook te vroeg geboren zou worden, dat we de hele molen nog een keer door zouden moeten. Nu achteraf merk ik pas, dat ik niet met de volle 100% heb kunnen genieten.

De keizersnee werd gepland, en dit gaf me een beetje rust. Al snel naderende we de 32 weken, en mijn angst nam toe. Elke week die je er langer in zat, voelde als een overwinning! En daar op 30 september 2016. na een zwangerschap van 39 weken, werd jij geboren Lieve Finn. Wat was je groot, en wat had je een bos haar. Al huilend werd je veilig bij me neer gelegd, en daar ben je niet meer weg gegaan.Trots en dolgelukkig, we made it kleine man.

Je was een flinke baby, maar in de eerste weken aardig tevreden. Al snel veranderde er dingetjes, je begon meer te huilen en heel veel te spugen. Ja, onze wasmachine draaide overuren. Je had een verborgen reflux, en je was erg onrustig met slapen. Inbakeren was het enige wat hielp. En zo werd je een heerlijke baby, fantastische dreumes, en nu een ondernemende Peuter.

Ook met jou, hebben we een kleine medische geschiedenis. Met 7 maanden kwamen ze op het consultatiebureau erachter dat er een inkeping zit in je borstkas. Vele afspraken volgde, eerst de huisarts, toen naar het UMC Radboud, en vanuit daar naar het AMC Amsterdam. Daar hoorde we op 27 oktober dat het geen kwaad kan. En je hier heel oud mee kan worden, en in de toekomst als het je stoort of belemmeringen geeft aan geopereerd kan worden. Ook wel een kippenborst genoemd, en is totaal onschuldig.

Lieve Finn, je bent nu 2 jaar oud. Je bent een drukke, ondernemende Peuter. Die alles zelf wilt doen, en we niet meer mogen helpen. Je doet alles na, en zegt alles na. Maar soms lieve Finn, ben ik bang, bang dat ik jou vergeet. Dat ik Thijme meer aandacht geef dan jou, dat we jou even niet zien. Omdat we zo druk zijn met Thijme, onderzoekje hier, gesprekje daar. Jij gaat bijna overal mee naar toe, en neemt de driftbuien voor lief. Bang dat je ooit zult denken dat we meer van Thijme houden dan van jou! Jij bent mijn draak, mijn kleine man, op jou ben ik net zo trots als op Thijme. Je haat knuffelen en kussen, maar schat, dat doe ik om jou te laten zien hoeveel ik van je hou. In de hoop dat je mijn liefde voelt, ook al ben ik even druk met alles behalve jou!

Liefs Mama

 2,202 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *