Finn

Een goed gevulde rugzak

Nu Finn ouder word, en we gaan de deur uit. Dan gaat er een goed gevulde rugzak mee. Gaan we echt een hele dag weg, of langer. Dan gaat onze vertrouwde luiertas mee. Maar voor kleine uitstapjes vind ik een rugzak net iets makkelijker. Ik kan hem makkelijk kwijt aan de buggy of onder in de mand van de Joolz. Toch zijn er standaard dingen die in beide tassen altijd mee gaan.

 

Wij hebben voor Finn een mooie vrolijke rugzak van het merk Lief. Deze is met leuke kleurtjes, en valt goed op. En wat ik erg fijn vind, is het extra vakje voor op. Daar gaat vaak de telefoon in of de speen. Wat zit er dan nog meer in onze rugzak?

 

Luiers en Luierdoekjes, deze mogen absoluut niet ontbreken in de tas. Finn heeft een gevoelig huidje, dus gebruik ik het liefst milde of sensitive billendoekjes. De luiers hebben wij van de Kruidvat, ze hebben een goede pasvorm en lekken zelden door.  Ook stop ik een of twee luierzakjes in de tas, voor als Finn een goede poepluier heeft.

Drink beker, deze gaat ook altijd mee. Finn kan bij nood wel mee drinken met een rietje. Maar ik vind een goede beker gewoon fijn en makkelijk. We gebruiken er verschillende, tuitbekers of rietjesbekers. Hij heeft gelukkig geen voorkeur voor een soort beker. Voor mijzelf zorg ik meestal dat ik een flesje water bij me heb.

Zonnenbrand, als de dagen weer mooier en warmer worden. Dan gaat deze zeker mee in onze tas. Want het is goed om je kindje regelmatig en goed in te smeren. Ik heb voor de kinderen altijd factor 50 en die waterbestendig is, gelukkig heeft nivea een handig klein formaat. Die je er gemakkelijk mee kunt nemen, en weinig plek in de tas in neemt. 

Handzeep, Ik vond laatst bij de action handzeep die je niet met water hoeft te gebruiken. Super handig als je een dagje weg gaat. Zo kan ik na het verschonen van Finn me handen opfrissen, en als de jongens hebben gespeeld kunnen ze even snel hun handen opfrissen. En je hoeft dan dus niet altijd water in de beurt te hebben om je handen te wassen.

Koekje en snoepje, We hebben altijd een sultana of iets wat er op lijkt in de tas. En voor Finn altijd rozijnen. Vooral erg handig als er een kleine trek op komt zetten. Nu helemaal na de operatie, dan moet ik om de zoveel tijd iets kleins eten.

Speen, natuurlijk mag deze absoluut niet ontbreken in de tas. We proberen hem thuis al af te bouwen bij Finn, hij krijgt hem alleen nog in bed. Maar als we weg gaan, dan gaat hij toch echt mee in de tas. 

Schone kleren, als we een hele dag weg gaan. Dan zit er standaard in de luiertas een setje schone kleren. Finn is een held in knoeien en kwijlen. Er worden dan ook wel wat shirtjes verschoont op een dag. En als er een ongelukje gebeurt, dan heb je altijd iets schoons bij. 

 

 

Wat zit er bij jullie in de tas, wat echt niet mag ontbreken?

 

 

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

1 Comment

  1. Bij ons zitten er altijd snoetenpoetsers of wegwerpwashandjes in maar nu het beter weer wordt ook tekenspray en alcoholgel. En natuurlijk altijd een flesje water of wat anders drinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *