Familylife

Een droom, die werkelijkheid werd!

Ken je dat gevoel dat je nog iets mist in je gezin? Dat je een droom hebt? Voor sommige mensen is het een kleine wens, maar voor ons was het een grote wens. Sinds de geboorte van onze tweede zoon wist ik al meteen dat ons gezin nog steeds niet compleet was. De hechtingen zaten nog in mijn buik en ging nog steeds kapot van de pijn bij elke beweging die ik maakte, maar dit weerhouden mij niet al te dromen over deze wens. Het mogen krijgen van een derde kindje. Noem het snel. Maar in mijn hoofd was er meteen nog plek voor meer liefde. Het uitspreken van deze wens, bracht soms ook de nodige commentaar met zich mee. Maar dit weerhouden ons niet, om toch er voor te gaan! 

Twee en een half jaar geleden waren wij er dan ook klaar voor om te kijken of wij deze droom in vervulling konden laten gaan. Nou ga ik er vanuit dat iedereen wel snapt wat je moet doen als je nog een kindje wilt en daar gingen wij dus ook vol mee aan de slag. Natuurlijk ben ik me er vol van bewust dat het krijgen van een kindje niet voor iedereen via de normaalste gang van zaken gaat, en er vrouwen zijn die veel tot heel veel moeite voor moeten doen. Helaas was het ook voor ons zowel bij Finn als nu bij Joes, niet binnen enkele weken zeg maanden “Raak”.

Na anderhalf jaar vol op, die hard “klussen” stonden we eigenlijk op het punt om hulp in te schakelen. Toen er afspraak met de huisarts gepland stond kwam Tante Cor (Corona) om de hoek kijken en werd onze afspraak verzet. Dit is voor ons eigenlijk het enigste pluspuntje wat tante Cor tot nu toe ons had gebracht, want wij moesten nog een maandje door “klussen”.

Paar weken voor onze afspraak met de huisarts lag ik misselijk op de bank en was het een hele wedstrijd om op tijd op de wc te komen. Als je een beetje logisch nadenkt weet je dat dit twee dingen kan betekenen namelijk: 1. Mijn eten is verkeerd gevallen. 2. Of onze wens ging in vervulling. Ik dacht nog niet meteen aan optie 2 natuurlijk tot dat ik elke ochtend misselijk was. Toen op 16 juni 2020 ging het belletje rinkelen en ben ik toch maar even over z’n clear blue stickje gaan plassen. Ik draaide de zwangerschapstest om en dacht…

“Oops we did it again!”

 

 

 

 

 

 

Ben jij benieuwd naar de reactie van onze familie en vrienden? Lees dan volgende week verder.

 

 

 659 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *