Familylife

Doelen voor 2019 met Justamama.nl

Op 24 januari schreef ik mijn eerste blog, hier op JustaMama.nl. Een nieuwe hobby was geboren, maar welke doelen heb ik voor 2019? 

Ik vind het leuk om elke week weer, te proberen leuke blogs te schrijven! Soms heb ik wel last van een writesblock, en ben ik compleet inspiratieloos! Maar probeer dan toch, na enig rondsnuffelen en rond vragen wat leuks op papier te zetten. Dit wil ik dan ook in 2019 proberen te blijven doen. Zorgen dat er minimaal twee keer per week een blog online komt, en sowieso op zondag het weekverhaal. Ook de PLOG blijft het goed doen, dus misschien gaan we die ook wekelijks doen.

Wel ben ik nog in twijfel of ik mijn blog een nieuw uiterlijk wil geven, investeren in goede persoonlijke foto’s. En investeren in een goede camera, want al mijn foto’s worden nu gemaakt door mijn telefoon. Lastige keuzes, die wel gemaakt moeten worden. Want het is en blijft tot nu toe een leuke hobby. Maar een goede camera is natuurlijk altijd een goede investering.

Ook in 2019 wil ik meer in contact komen met andere bloggers, Mama’s, webshops, en blijven groeien op social media. Ik ben al erg blij met alle volgers die ik heb op Instagram, en Facebook. Ik merk wel dat ik Instagram leuker vind dan Facebook, maar probeer me te blijven inzetten op Facebook. Ik vind instagram makkelijker met contact leggen, en het reageren op andere mensen.

Ik vind mezelf nog wel helemaal nieuw in het bloggers wereld, en er zijn vast nog vele dingen die ik niet weet, en zeker moet leren. Ik probeer me hier elke keer wat meer in te verdiepen, maar merk wel dat het soms best lastig in om je te blijven onderscheiden van anderen. Maar als we elkaar blijven helpen en inspireren dan groeien we allemaal denk ik.

Ik blijf foto’s van de kinderen online zetten, Finn mag herkenbaar in beeld, Thijme wilt dit niet. Die hebben wij de keuze gegeven, en die zei netjes dat hij dit niet zo leuk vind. Natuurlijk zorg ik er wel absoluut voor dat de foto’s netjes zijn en geen gekke foto’s. Ook hier zullen de meningen over verdeeld zijn, maar ieder zijn eigen keuze. En als Finn straks ook de leeftijd van Thijme bereikt, dan mag ook hij kiezen wat hij zelf wilt.

Ik hoop in 2019 nog steeds Justamama.nl met veel plezier te beheren, en met veel plezier te blijven schrijven. En hopelijk jullie als trouwlezers te blijven boeien met mijn verhalen.

 

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *