Familylife

De Wintertag!

De Wintertag! Ik kwam deze tegen via Mariekeblogt.nl, en vond hem zo leuk dat ik hem zelf ook wilde invullen. Een echte winter hebben we nog niet gehad, maar als we Piet moeten geloven dan staat ons nog heel wat te wachten. Lees snel verder, want ik je mijn winter favorieten.

 

Houd je van de kou?
Ik vind kou opzich niet zo heel erg, alleen merk ik dat ik na het vele afvallen en soms moeilijk warm krijg. Ik vind het vooral heerlijk als het vriest, de lucht helder blauw is en de zon schijnt. Maar ook van een koude grijze dag kan ik genieten, wel thuis op de bank dan.

Wat doe je het liefst in de winter?
Ik ben dan het liefst thuis voor de buis. Ik hou van kaarsjes en warmte, dus als ik vrij ben dan ben ik het liefst warm thuis. Maar ik vind een lekkere winter wandeling ook erg lekker, lekker met de kinderen een frisse koude neus halen.

Favoriete winterdrankje?
Ja, warme chocomel of een lekker cappuccino. Daar kun je mij echt heel erg blij mee maken.

Welke buiten activiteit doe je in de winter?
Ik ga dan graag wandelen met de kinderen, of als er sneeuw ligt lekker een sneeuwpop maken.

Wat is je favoriete wintergeur?
Ik heb qua parfum bijna altijd dezelfde, ik ben namelijk enorm fan van Alien van Thierry Mugler. Verder hou ik echt van kaneel of dennengeur in de winter. Geurkaarsen van Bolsius, Appel/kaneel!

Sneeuwt het waar je woont?
Als we geluk hebben dan sneeuwt het hier in de winter, maar dat is ook maar net hoe lief de weergoden ons vinden. Ik vind sneeuw altijd wel wat hebben, en geeft een echt winters gevoel.

Favoriete kledingstuk in de winter?
Een lekker lang dik vest, of mijn heerlijke dikke sjaal. Aangezien ik het dus nu altijd koud heb, ben ik gek op sjaals en vesten.

Wat is je favoriete winterherinnering?
Het jaar dat Thijme is geboren, en we vanuit zijn couveuse kamer naar buiten konden kijken. En de hele binnenplaats van het ziekenhuis, bedolven was onder de sneeuw. Dit gaf zo een mooi uitzicht, en een echt wintergevoel. Ik heb toen heel wat minuutjes samen met Thijme op mijn arm, voor het raam gestaan en naar buiten gekeken.  

Ik ben stiekem toch wel een beetje fan van de Winter. Het grijze en donkere, de knusheid en gezelligheid. Ik vind elk seizoen zijn charme hebben. En nu de feestdagen voorbij zijn, kijk ik toch ook wel weer uit naar het voorjaar.

 

 

 2,201 total views,  2 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

1 Comment

  1. Superleuk om te lezen!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *