Familylife

10 kleine geluks momentjes

Ken je dat, zo’n kriebeltje in je buik als je ergens naar kijkt. Of als er iets gebeurt wat je echt leuk vind? Op zulke momenten geniet ik, en ben ik blij met die kriebeltjes. Ik heb 10 dingen op geschreven waar ik blij van word! Benieuwd? Lees snel mee!

1: Na een korte nacht slapen, Finn over de babyfoon horen kletsen. Ik kan daar dus echt uren naar luisteren. Hele verhalen heeft hij dan, en blijft ons dan ook vaak roepen.

2: Mijn eerste kop koffie van de dag, en dan het liefst in mijn eentje. Als alles en iedereen in huis nog slaapt. ( wat helaas bijna nooit voorkomt)

3: Thijme die spontaan een knuffel komt geven en zegt ” mama, ik hou van jou ” Tranen trekker!

4: Goede en lekkere sushi, hier kun je me dus echt voor wakker maken! Zelfs nu na de Gastric bypass operatie. Quilty Pleasure

5: Pieter die samen lol heeft met de kinderen. Dan stijgt mijn trots en daar kan ik dan eeuwen naar kijken.

6: Zomeravonden, en dan heerlijk met een boek en drankje hangen in de tuin. Of van die heerlijke etentjes buiten in de tuin.

7: Quality time met Pieter, soms is het gewoon heerlijk als de jongens even naar de oppas zijn. Zodat wij samen er even uit kunnen, als is het maar naar de film.

8: Als het verkeer mee zit, daar kan ik echt blij van worden. Als we gewoon eens door kunnen rijden, met een lekker muziekje aan natuurlijk.

9: Familie momenten, deze moet je koesteren! Als ik zie dat mijn Oma geniet als we samen zijn. Dan diep van binnen, komt dat kriebeltje. Dan denk ik echt , wauw dat je het nog allemaal mag mee maken.

10: Knuffelen in bed met de kinderen, en dan vooral op zondag ochtend. Op van die dagen dat niks moet en alles mag. Gewoon samen zijn, lekker cliché.

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *